>12.

12.12.2010

>Kiitos eilisistä tsempeistänne. Flunssa jyllää edelleen, mutta olo alkaa kohentua. Kaksi kunnolla nukuttua yötä takana (olen mennyt nukkumaan puoli yhdeksän aikaan), ja ainakin kuume tuntuu poistuneen.
Peiliin ei täällä ole kovin paljoa uskaltanut katsoa. Eilinen lookini kuulemma muistutti 80-luvun aerobickaaja; Punaiset pitkävartiset villasukat nilkoissa ikään kuin säärystimet, mustaa trikoota ja hehkeä sivuponnari, joka mahdollisti makaamisen. Ei siis mitään asukuvia tai mekkoja tänäänkään.
Kävipä jopa mielessä joulukalenterin keskeyttäminen, mutta tänään ajatukset on jo hiukan valoisammat. Eiköhän tämä tästä!
Pari kuvaa joulupakettiprojektista. Pakettikorteiksi kaulin pitsiliinan avulla askartelumassaa. Käyvätpä vaikka kuusenkoristeiksi varsinaisen käytön jälkeen. Lisää lahjoista ja paketoinneista ensi viikolla.
Nyt oikein mukavaa kolmatta (!) adventtia teille kaikille!


36 Responses to “>12.”

  1. Kaaponkammari says:

    >Tuo kuvaus 80-luvun airobickaajasta sai hymyn korviin. Kiva, että elämä voittaa ja ajatukset on joulussa:) Lämmin kiitos ihanasta kommentista ja mukavaa päivää Kaaponkammarista.

  2. Kaaponkammari says:

    >Tuo kuvaus 80-luvun airobickaajasta sai hymyn korviin. Kiva, että elämä voittaa ja ajatukset on joulussa:) Lämmin kiitos ihanasta kommentista ja mukavaa päivää Kaaponkammarista.

  3. Uuden Kuun Emilia says:

    >Kaaponkammari: Pakko myöntää että itseäkin oma peilikuva hiukan nauratti :DKiitos itsellesi 🙂

  4. Uuden Kuun Emilia says:

    >Kaaponkammari: Pakko myöntää että itseäkin oma peilikuva hiukan nauratti :DKiitos itsellesi 🙂

  5. selma says:

    >Mukavaa päivää ja terveyttä taloon! Kaiken näkemäni perusteella voin vain sanoa, että kuvailemassasi lookissakin olisit varmasti myös kaunis! Ihania koristeita olit tehnyt. Mä yritän jaksaa lomaan saakka karsimalla kaikkea turhaa ja yrittämällä ajatella, että tulee se joulu ilman turhaa tohinaakin. Kahdeksan aamua pitäisi jaksaa vielä nousta:( Mukavaa sunnuntaita!

  6. selma says:

    >Mukavaa päivää ja terveyttä taloon! Kaiken näkemäni perusteella voin vain sanoa, että kuvailemassasi lookissakin olisit varmasti myös kaunis! Ihania koristeita olit tehnyt. Mä yritän jaksaa lomaan saakka karsimalla kaikkea turhaa ja yrittämällä ajatella, että tulee se joulu ilman turhaa tohinaakin. Kahdeksan aamua pitäisi jaksaa vielä nousta:( Mukavaa sunnuntaita!

  7. nanna says:

    >Paras makuukampaus on "sirkushevoskampaus" eli ponnari ylös, keskelle päälakea. Mahdollistaa molemmat kyljet ja on very kasari :DMun räkis on kestänyt jo kuukauden, muttei onneksi enää häiritse elämää kuin jatkuvan niistämisen merkeissä. Nenä on tosi hehkeässä kunnossa :o)

  8. nanna says:

    >Paras makuukampaus on "sirkushevoskampaus" eli ponnari ylös, keskelle päälakea. Mahdollistaa molemmat kyljet ja on very kasari :DMun räkis on kestänyt jo kuukauden, muttei onneksi enää häiritse elämää kuin jatkuvan niistämisen merkeissä. Nenä on tosi hehkeässä kunnossa :o)

  9. Marja says:

    >Terveyttä taloon toivottelen minäkin! Ihania kuvia sinulla ollut jokaiselle päivälle.. pitänyt moniakin kommentoida mutta on jäänyt. Ja IHANIA asuja… Mulla tänään samanlaisia narukuvia, terveiset siis korttipajalta. Piti lähteä laskettelemaan mutta ulkona on niiiin kylmää (ja kaunista!) että tyydyttäneen lyhyempään ulkoiluun.♥-terveisiä!

  10. Petriina says:

    >Heti hyökkäsin katsomaan, että olisko Anne Sällylä-lookista kuvia ! Kiitos aamun nauruista, kommenttisi oli ensimmäinen lukemistani sähköposteista tänään :-DNoita askeartelumassahommia on ollut muissakin blogeissa esillä. Kuulostaa sellaiselta projektilta, jonka jopa minäkin osaisin 😉

  11. Marina says:

    >Parantumista sinne!Samaisia askarteluja ollaan tehty täälläkin askartelumassasta.Massan tuoksusta tuli mieleen ala-asteen kuvaamataidon tunnit 😉

  12. Miia - Miian unelmia says:

    >Ihanat pakettikortit! KIva, että flunssa alkaa hellittää!

  13. Absolutely white says:

    >Oi että…tykkään tosi paljon noista pakettikorteista. Pitää itse kokeilla myös tuota pitsikoristelutekniikkaa.

  14. Uuden Kuun Emilia says:

    >Selma: Kauneus on kuule kaukana täältä 🙂 Koitahan jaksella lomaan asti. Kyllä sitä sitten ehtii joulua tohistella :)Nanna: Mun ei hiukset riiä tuonne pään päälle. Ja toisaalta on pitänyt olla sellaisessa puoli istuvassa makuu asennossa, että henki on kulkenut.On mullakin sellainen sirkushevostyylinen palmikko etuhiuksissa. Tosin jo kolmatta päivää, että hiukan olisi jo sukimisen tarvetta :DMehän voitais tehdä jouluna keikkaa petteri punakuonona :DMarja: Kiitos, kiitos. Mittari tosiaan näyttää aika huimia lukemia, joten rinteessä tuskin on kovin mukava olla. Mukavaa pakkaspäivää sinne!Petriina: Trust me, et olisi halunnut nähdä 🙂 Anneen verrattuna mun look oli aika elähtänyt :)Massa on juu ollut monessa blogissa. Kivan helppoa ja nopeaa, mullekin passeli juttu :)Marina: Kiitos. Totta tosiaan, koulussahan tuota käytettiin! :)Miia: Kiitos. Joo, josko taas palailisi tähän maailmaan :)Absolutely white: Kokeile ihmeessä. Mukavan nopeaa ja helppoa, tosin kuivumisen odottelu oli mulle se pahin juttu. Kaiken kun pitäisi tapahtua hetkessä 🙂

  15. Sissi says:

    >Kivat kortit! Ja kiva jos olo on hieman parempi.Täällä ei oo kuin sairaita lapsia, toivottavasti ei taas tartu. Vesirokkoa tällä kertaa…

  16. Piupau says:

    >Ihanaa adventtia sinulle! kiireet ovat lennättäneet minua ympäri maita ja mantuja. Joulun askartelut on tekemättä, niin kovasti tahtoisin kuuseeni tuollaisia kaunokaisia ripustella. Puhumattakaan pakettikorteista, ne olisivat kauneimmat ikinä. Ehkä vielä ennätän, massa on kyllä ostamatta. Tänään olisi tarkoitus rynnistää ostamaan ensimmäiset lahjat, jotta ei jäisi ihan viime tippaan :)Ota tiukka ilme ja komenna pöpöset taipaleelle, kuumalla glögillä pelottele ja kaulimella kalauta. Eiköhän lähde tauti teillensä ja pääset taas nauttimaan julun huumasta.Halaus 🙂

  17. Uuden Kuun Emilia says:

    >Sissi: Pikaista paranemista sinne sairastuvalle!Piupau: Vielä ehtii, älä murehdi!Kaulinta juuri heiluttelin, että josko olisi siitä tautikin kalautuksensa saanut.Mukavaa sunnuntaita ja jouluisia ajatuksia!

  18. Hilma says:

    >Ihania koristeita olet tehnyt! Me kokeiltiin tehdä lasten kanssa pari päivää sitten koristeita taikataikinasta kun ei siihen hätään ollut kotoa askartelumassaa mutta niistä ei tullut noin hienoja. Osa taikinasta päätyi jopa 2.5vuotiaan suuhun vaikka suolaista oli mutta kivaa se oli. Pitää käydä ostoksilla ja kokeilla uudestaan. Kiitos pitsiliinavinkistä. Pikaista paranemista ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista!

  19. pioni says:

    >Todella hyvä idea tuollaiset pakettikortit, ne laittaa mielellään sitten vaikka kuuseen koristeeksi.Meilläkin on tuota massaa vielä jouluaskarteluista jäljellä…

  20. Nonna says:

    >Olisi kyllä ollut kiva nähdä eilinen päivän lookisi! Minäkin täällä hihittelen!Kiva, että vointisi on jo parempi! Ihanat "kortit" olet tehnyt!

  21. Uuden Kuun Emilia says:

    >Hilma: Kiitos itsellesi!Meilläkin oli pakko jättää tuo pikkumies askartelujen ulkopuolelle, kun ei voinut millään ymmärtää, ettei taikina ollut syötävää. Suola on onneksi suolaa, tämän myrkyistä en osaa sanoa. Mukavia askarteluja!Pioni: No siten vain kaulinta kaapista. Kivoja pikkujuttuja, ja kiva antaa jotain itsetehtyä!

  22. Uuden Kuun Emilia says:

    >Nonna: Säästän sinut hörönauruilta :)Tosin eipä tämä tämänkään päivän asu sen kummenmi ole. Hiukset vaan alkavat jo pysyä sivussa ilman mitään lenksua tai pinniä. Shamppoo tekisi nyt hyvää! 😀

  23. Elsa says:

    >Samanlainen aerobikkaajan olo täälläkin… ;)Hauska idea koristeiksi! Kauniita!

  24. Pieni Lintu says:

    >Hauska idea käyttää pitsiliinaa kun tekee massasta jotain – kiitos vinkistä. :)Mukavaa sunnuntaita! 🙂

  25. Uuden Kuun Emilia says:

    >Elsa: Kiitos. No mehän ollaan samikset :)Pieni Lintu: Kiitos ja samoin sinne.Kunniaa en voi ideasta ottaa, sillä näitä on blogeissa ollut paljon esillä. Kiitos siis ideoiden kehittäjälle 🙂

  26. Miia says:

    >Hyvä, jos sieltä löytyy jo vähän pirteämpi Emilia! 🙂 Tuliko se lehti muuten perille? Laitoin sen viime viikonlopulla postiin. Sienet on vielä tekemättä, yritän ottaa itseäni niskasta kiinni mutta on painettu tuota remonttia eteenpäin vimmalla, että saataisiin joululomalla tehdä vaan mukavampia pintaremonttihommia.

  27. Tiuku says:

    >Ihania pakettikortteja. :)Paranemisia sinne!Ja asian vierestä, ootko laittanu sun miehestä kuvia tänne? En oo ainakaa viel löytäny.. Olis kiva nähdä millanen Niilon isä on. =)Hauskaa joulun odotusta!

  28. Uuden Kuun Emilia says:

    >Miia: Kiitos, lehti taisi tulla torstaina. Minun piti laittaakin viestiä, mutta unohdin. Aivan ihania juttuja täynnä. Kiitos, hyvin valitsit.Voimia sinne remppailuun!Tiuku: Kiitos :)Mieheni olen ihan hänen omasta tahdostaankin rajannut blogin ulkopuolelle. Ihan vain yksityisyyden vuoksi. Samoin, kun olen nyt Niilonkin kuvat jättänyt pois. Koko perheen tarvitse kärsiä minun hömpötyksistäni 😀

  29. Ainosofia says:

    >Olet varmasti nätti kasariluukissakin – ja kotona on mukava kun voi olla miten haluaa laittautumatta senkummemmin.Tosi kivoja nuo massajutut – nuohan olisi tosi nättejä kuusessakin.Parane pian!

  30. Helena says:

    >Kaniita pakettikortteja!

  31. Tiuku says:

    >Selvä. 🙂 Kyllä siitä yksityisyydestä kannattaa pitää kiinni niin paljon kuin mahdollista, ymmärrän kyllä. 🙂 Mukavia loppuvuoden hetkiä teille kaikille!

  32. Uuden Kuun Emilia says:

    >Ainosofia: Kiitos. Kasarilookista en tiedä, mutta koti on kyllä kiva paikka :DHelena: Kiitos :)Tiuku: Kiitos samoin sinulle. Tosiaan tämä blogimaailmakin voi olla armoton, ja sivulliset on hyvä pitää poissa tulilinjalta 😀

  33. Tiuku says:

    >Samaa mieltä oon vaikka itse en blogia pidäkään. 😀

  34. Katja says:

    >Siis ei voi kuin ihailla näitä kaikkia ideoita mitä täältä blogimaailmasta löytää ja pistää korvan taakse odottamaan parempaa aikaa itselle toteutettavaksi. Ihanat pakettikortit!

  35. -J- says:

    >Aivan ihanat pakettikortit!

  36. Uuden Kuun Emilia says:

    >Tiuku: :)Katja: Kyllä tämä vaan on ihmeellinen maailma 🙂 Parempia aikoja toivottelen 😀 J: Kiitos kaunis 🙂

Kommentoi