{ tähdellistä }

27.2.2013

Eli ei oikeastaan mitään järin järkevää asiaa. Eilisen tiistain tähtiä, joista piti postata jo eilen, mutta blogiajan sijaan otinkin kolmen ja puolen tunnin tirsat. Kannattava valinta, nyt on taas virtaa!
Tutkimusmatkalta löytyneet pöksyt taipuvat moneksi; Biker bootsit jalkaan, iso huivi kaulaan, ja tyyli on aivan toinen. Arkisempi ja rennompi.

Becksöndergaardin suuret villa-silkki huivit on siitä kivoja, että materiaali on talvella lämmin ja kesällä kepeä. Koska olen ahkera huivinkäyttäjä, on tätä perus tähtikuosiakin tullut hankittua useammassa sävyssä. Toimiva arkiasuste.
Siinä, missä huivit on mun juttu, tulee koruja käytettyä sitten sitäkin vähemmän. Olenkin nauranut, että multa puuttuu selvästi jokin naisellinen harakkageeni. Suuret statement korut jää suosiolla kauppaan – ne ei vaan ole mun juttu. Toisaalta; Missä sellaista edes käyttäisin!

Mutta jotta jällen kerran saataisiin hehkuttaa tanskalaista osaamista, on pakko esitellä mun uudet Pernille Gorydon korvikset. Siitä ihana merkki, että koko korusarja sopii juuri täydellisesti meille, jotka muuten jätetään korut ostamatta tai ainakin jätetään ne rasiaan. Lisäksi hopeakorut on tietty aika paljon aitoja timantteja halvempia 🙂

Mutta Pernillestä ja muustakin lisää toisella kertaa.
Nyt paistaa siihen malliin, että me lähdetään ulos!

Aurinkoa ja iloista mieltä!


38 Responses to “{ tähdellistä }”

  1. Pieni lintu says:

    Tähtijutut on kivoja! Ja niin on kiva myös uusi vesileimasi kuvissa. 🙂

  2. Emilia says:

    Ihana huivi ja jään varmasti seurailemaan! 🙂

  3. Paula L says:

    Upea tähtihuivi! T: Toinen tähtien ja huivien ystävä 🙂
    Kyllä olet kaunis ja raikkaan näköinen, itse olin noin pienen vauvan äitinä valvomisien jälkeen aivan röttelö-kunnossa 🙂

    Hehkutan vielä taannoisten Sorel Caribu-haaveiden puolesta; sain bongattua itselleni alesta nuo mainiot talvikengät alle satasella!

    Aurinkoista kevättä!

    Terkuin Paula L

    • Tosi hienoa, että löysit kengät tuollaiseen hintaan! Ei ne alet iha turhia ole, just näitä järkihankitoja niistä kannattaa bongailla!

      Hahaa, mä olin eilenkin noussut jo neljältä, eli en ihan kauhean fresh kyllä noissa kuvissa ole. Mutta näköjään meikillä tekee aika paljon 😀

  4. Hanna says:

    Ihana huivi ja olet niin kauniina:) Mukavaa päivää!

  5. Sari says:

    Ai siellä paistaa? No puhallelkaapa sitä arskaa tännekin! Me tultiin just sisälle ihan märkinä, siihen malliin tyrkkäsi tihkua taivaalta. No, ainakin potkuri luisti hyvin! 🙂 Nyt pöperöt naamaan ja sit kartsalle jätskille. Tai siis lapsi syö ja minä piinaan itseäni katsomalla vierestä. Herkkulakko. (Pah.)

    • Täällä paistaa ja lämpöasteitakin on ihan keväisesti. Tosin tuolla peltoaukeilla kävi kylmä viima, eli se keli ihan niin keväinen ole, miltä ikkunasta näyttää. Ja voit kuvitella, miltä meidän Alma näytti lenkin jälkeen. Huh, kurainen buudeli on jotain ei niin kivaa 😀 Trimmaus edessä!
      Pah, tollasia herkkulakkoja! Ei kannata itseään kiusata! 🙂

  6. Lotteriet says:

    Kiva huivi! Onko tähdet sinisiä vai mustia?

  7. Korundi says:

    Oi apua, tuo huivi oli niin kertakaikkisen ihana näky, että jouduin saman tien googlaamaan mistä sitä löytyy ja Booztille lähti tilaus juuri äsken. 🙂

    • Aivan, taidat olla myös huivi-ihmisiä 🙂

      Becksöndergaardin huivit on kyllä huippuja, vaikka itse olenkin nykyään lämmennyt ehkä enemmän muille kuin tälle tähtikuvioille. Onneksi Beckiksellä on ihan mahtavia kuoseja, oikeastaan asuun kuin asuun sopivia!

  8. LeAnn says:

    Täällä ilmoittautuu toinen pienten korujen ystävä. 🙂 Steatment-korut ei ole minunkaan juttu.
    Kauniita kuvia taas! 🙂

    • Kiitos 🙂

      Joo, mulle ainakin tulee herkästi sellainen joulukuusifiilis, jos on liikaa koruja yllä. Vaikka muiden päällä ne kyllä näyttää hyvälle, ja ihailenkin naisia, jotka osaavat korujen käytön!

  9. Piupau says:

    Voi miten hana huivi ja tuo villasilkki kuulosta taivaallisen hyväilevältä. Uusi keväinen huivi olis tarpeeseen. Näytät niin hehkeältä. Ihanaa kevättä. Tulee kommentoitua niin kovin harvoin, mutta mukana ollaan.

    • Villasilkki on kyllä hyvä sekoitus, ei karhi tai hiosta, eli käy vuoden ympäri. Huivi muutenkin on ihana asuste, kun sillä saa niin nopeasti muutettua asun kuin asun.
      Kiva kuulla, että olet yhä mukana. Tiedän, ei sitä aikaa vaan ole siihen kommentointiin. Mutta ei täällä ole pakkokaan! 🙂

  10. kerttu says:

    ihanat bikerit!

  11. Tuikku says:

    Tänään oli kyllä niin ihanan keväistä ja lämmintä. Kelpasi kävellä vaunujen kanssa (etenkin kun Peppi nukkui).
    Ihanat kuvat, taas. Olet hirmuisen kaunis.

  12. Todella kaunis huivi! Googlettamalla löytyi ihania vaihtoehtoja, kiitos vinkistä!

  13. Heli says:

    Tähtijutut on mun lemppareita 🙂 Kauniina olet.

  14. Johanna says:

    Ihana huivi ja korvikset ;)! Tuli mieleen tähdistä, että minulla on lähes käyttämätön Ticketin (t.sin/beiget tähdet) 94 cm untuvapussi lähdössä myyntiin…..oletko kiinnostunut :)?

    Terv. Johanna

    P.S. Blogisi on aivan ihana….kauniita kuvia, tunnelmia ja loistavia vinkkejä…olen ihan koukussa.

    • Kiitos Johanna, kiva kuulla koukutuksesta 🙂

      Voi meillä on aika hyvin vauvakamat kasassa. Nimittäin olen säästänyt ihan kaiken (manducaa lukuunottamatta) edelliseltä ipanalta. Ainoa, mitä pitää nykyään hankkia, on ne hiukan tyttömäisemmät jutut 🙂

  15. Leea says:

    Niin kauniita kuvia ja ihana tunnelma, että oli ihan pakko postata tämä juttu myös Cafe Latte Spiritin facebookissa..

    Aurinkoisin terveisin, Leea
    ps. Pääsetkö mukaan ti 5.3. blogi-iltaan?

    • Voi kiitos! Ja kiva kun linkkasit! 🙂

      Mua harmitti jo viime kerralla, kun en päässyt osallistumaan. Matka vain on niin hurjan pitkä, ja juuri nyt oikeastaan mahdotonkin toteuttaa. Toivottavasti kuitenkin jaksat järjestää vastaavaa jatkossakin, niin kovin mielelläni osallistuisin myös. Ehkä kun vauveli hiuakn kasvaa, on helpompi matkustella taas omiinkin juttuihin.
      Mukavaa iltaa teille kaikille muille!

  16. Piia Kemppi says:

    Ihanat bikerit, mistä olet löytänyt? Ja ihana asu kaikenkaikkiaan, olet kyllä niin fressi ja kaunis!! Ei ihan joka mamma ole tuossa kunnossa synnytyksen jälkeen.. 🙂

    • Kengät ei oo uudet, mutta ovat siis merkkiä Maison ShoeShiBar. Tosi hyvät ja tukevat nahkakengät, ja tietty ihan superihanat 🙂

      Voi kiitos, välillä kyllä tuntuu, että palaako tässä enää ikinä itsekseen, mutta kaipa sekin, kunhan arki alkaa rauhoittua ja levollekin on enemmän aikaa. 🙂

  17. Pauliina says:

    Kiva asukokonaisuus! Huivi on ihana, mulla samanmoinen mustalla pohjalla, ollut käytössä melkein joka päivä 🙂 huippuostos siis. Kevääksi vaalea vois olla kivaa vaihtelua….

    Korvikset on myös södet, katselin niitä joskus, muistaakseni niitä oli useampaa eri kokoa, mitä “kokoa” omasi ovat?

    Kivaa torstaita! Me lähdetään metsästämään suomalaisia vadelmia viikonlopun synttärikakkuun 🙂

    • Noi huivit on kyllä ihania. Mulla on kevääksi yksi tosi helakan värinenkin hankittuna 🙂
      Noi korvikset on sitä pienintä kokoa eli xs. Tosi kivat juuri sellaisiksi arkikorvakoruiksi.

      Synttärionnitteluja sinne, ja mukavia juhlia! Toivottavasti vattumetsällä oli onnea!

  18. naana says:

    Hei! 🙂
    Minkä kokoinen kuvassa oleva huivi on? Ja onko tuo sydänkuvioinen myös huivi? Jos on, onko samaa merkkiä?
    Kiitos vastauksesta jo etukäteen! <3

Kommentoi