{ upea maanantai }

09.9.2013

Oliskoha otsikko nyt pikkuisen yliampuva? Tai ei oikeastaan; Upean viikonlopun jälkeen luonnollisesti maanantaikin on upea, ja toivottavasti voitte samaistua fiilikseen!

Viikonloppu meni tosiaan hyvässä seurassa, ihanan ohjelman ja ihanien ihmisten seurassa. Olo on kuin miniloman jälkeen: Levännyt, keveä ja vahva. Mieli kiittää myös loppuviikon tehokkaita siivouspäiviä – maanantai tuntuu aina mukavammalta, kun koti on siisti, eikä viikkoa tarvitse aloittaa raivaustöillä.

Pahoittelen hiljaisuuttani myös kommnettiboksin puolella, koitan jälleen kuroa jälkeenjäämiseni umpeen. Tänään kuitenkin nautitaan auringosta ulkona, sillä huomiseksi se lupasi jo syksyä.

Iloa, valoa ja positiviista energiaa teidän jokaisen viikon aloitukseen!

olohuoneesta

uuteen viikkoon


22 Responses to “{ upea maanantai }”

  1. LPP says:

    Ihania kuvia <3

    Täytyy myöntää, että tässä päivässä ei oikeastaan ole mitään hassumpaa 🙂

    Ihanaa viikkoa!

  2. Pieni lintu says:

    Nimenomaan upea. 🙂 Meillä oli kiva viikonloppu mökillä. Aamulla tänään satoi ja pojat puki kumpparit sun muut jalkaan. Oli ihana pyöräillä töihin kun pyörätie oli keltainen märistä lehdistä. 🙂 Ja nyt paistaa lämpimästi aurinko. <3

  3. Jenni says:

    Näyttää kauniilta, ihanaa maanantain jatkoa! <3

  4. Saga says:

    Totta, että maanantaikin voi olla rento ja leppoisa. Levätty viikonloppu takana on hyvä aloittaa viikko. Mukavaa viikkoa.

    http://niittykulma.blogspot.fi/

  5. LeAnn says:

    Mä niin tykkään tuosta teidän kodin sisustuksesta. ♡ Vaikka se on valkoinen, osaat ihanasti laittaa väripilkkuja sinne tänne. 🙂
    Ja eikös maanantai ole ihan kiva päivä, kun tietää, että neljän yön päästä on taas perjantai?! 😉

  6. Elisa says:

    Hei, aivan ihania kuvia!!!! Taas sain katsella tätä teidän upeaa olohuonetta inspiraation nälkääni. Juuri laitoinkin viikonloppuna blogiin, että olet inspiroinut harmaata valloitustani, koska teillä sitä harmaata on käytetty niin kauniisti. Ja nyt tuo liila noissa Tine K:n tuikuissa… Pitääköhän mun oikeasti kaivaa mun liilat Kivi-tuikut esille?! Ei ehkä kuitenkaan, kun ei se olis sama. Kuitenkin kiitokset jälleen kerran kauniista kuvista ja loputtomasta inspiksestä. Upea maanantai kertakaikkiaan.

    • Oi, sä oot ihana!!! 🙂

      Hei kivituikut on aina ihania! Mulla on niitä hurjasti, mutta aika moni on nyt “tauolla”. Kylppärissä kuitenkin tykkään polttaa niitä, jotenkin niin turvallisia ja helppoja. Iittalan lila ja violetti ovat kauniita sävyjä!

      Ihanaa viikkoa Elisa!!! 🙂

  7. Anne says:

    Kaunis fiilis kuvissa! Tuosta tulikin mieleen, että pitäisi käydä shoppaamassa muutama noita Tine Koon tuikkuja 🙂

  8. Sari says:

    Kuulostaapa sun viikonloppu kivalta. 🙂 Jospa viikko myös jatkuisi sellaisena, Pekka ainakin lupaili sääkartoilla vielä mukavaa lämpöä sinne teidän suunnille. Me lähdetään ihan pian hakemaan kunnon valo- ja lämpöhoitoa Välimerelle, joten hilpeissä tunnelmissa täälläkin. 🙂

  9. Kaati says:

    Teillä on niin raikasta! Mä juuri tuskailin, että lattialla on lapsen muovailuvaha-alusta vahoineen ja tarvikkeineen, junarata sekä yhden sanapelin kaikki kortit levällään. Kiva näky. Aina välillä unohtuu tämä “siivoa ensin vanha leikki pois ja ota vasta sitten uusi.”, samoin kuin se, että illalla siivottaisiin lelut paikoilleen.. Mutta tämä näky taas muistuttaa, että ehkä olisi syytä pitää niistä kiinni! Niin ja keittiön lattialla on vielä kokkileikkikin..

    Eli todella, allekirjoitan tuon, että uuteen viikkoon olisi niin ihana käydä “puhtaalta lattialta”! 🙂 Ihanaa viikkoa!

    • Meillä keittiö on tavallaan sellainen olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, täällä me ollaan arkena koko päivä. Luetaan sohvalla, leikitään lattialla ja tehdään just noita kaikkia juttuja ja leikkejä, joita sielläkin.
      Keittiössä on lasten lelukoreja, nytkin ollut koko viikonlopun automatto lattialla, ja siinä muutama menopeli. Klaaralla on oma peitto ja rojuja myös tuossa lattialla. Ruokapöydän päässä on pino pelejä ja muovailuvahasta tehdyt angry birdsit. Mutta mä ajattelen niin, että oikeestaan tälläinen valtava keittiö on kiva. Muu koti pysyy suht siistinä, yhdessä huoneessa on nopea ja helppo siivota kun siltä tuntuu. Mutta kyllä elämisenkin pitää näkyä! 🙂

  10. Henna says:

    Hei!
    Katselin kauniita kuvia teidän kodista. Ihailin teidän pöytää, kunnes tajusin että meillähän on varastossa samanlainen mutta paljon elämää nähnyt jo. Miten olet saanut tason noin kauniin vaaleaksi?

    • Minä olen ostanut pöydän tässä kunnossa, mutta epäilen että sen pintaan käytetty hopeankiillotus -ainetta. Rätillä kun pyyhkii, jää aina sellainen tumma lika rättiin. Eli eikun kiillottamaan! 🙂

  11. Liisa says:

    Hei!
    Kiitos ihanasta blogistasi. Postauksesi saa aina hyvälle tuulelle ja ihailtavaa miten monipuolisesti kirjoitat kaikesta. Ihana kasvi tuossa pöydällä. Jossain markkinoilla törmäsin samaan, silloin en ostanut ja nyt harmittaa. Osaatko kertoa mikä sen nimi on, niin olisi ehkä helpompi etsiä itselle sama ihanuus?

    Aurinkoista syksyä sinulle!

    • Kiitos, Liisa! 🙂

      Kasvi on corokia cotoneaster, ja itse nappasin sen mukaani ihan paikalliseslta Tokmannilta. Kummituspensaaksi olen myös joskus kuullut kutsuttavan.
      Toivottavasti löydät kasvin jostakin. Aika vaativa sen kasvuolosuhteidensa vuoksi, paljon valoa ja viileyttäkin pitäisi olla, mutta menkööt nyt sen aikaa kun kestää. 🙂

Kommentoi