{ valkoiset hampaat – valloittava hymy }

02.2.2014

Hampaat ovat puhuttaneet tässä blogissa viimeisen viikon aikana paljon. Niitä on myös näkynyt täällä huomattavasti totuttua enemmän. Kiitos positiivisesta palautteesta hammashymyjä kohtaan. Purukaluston esittely ei nimittäin ole koskaan ollut itselleni luontevaa, ja olen lähes koko elämäni häpeillyt hampaitani ja yrittänyt puristaa huulet visusti yhteen.
Pidempään blogiani seuranneet tietävätkin tästä issuestani hampaitani kohtaan. Toisille hymyni on ollut vain luonnoton, väkinäinen tai muuten vain feikatun oloinen.

Koska koen hampaat, ja hampaiden ulkonäön, itselleni tärkeäksi, lähdin ilomielin mukaan Indiedaysin  Swiss Clinicin Teeth Whitening -kampanjaan. Kyseessä on siis hampaiden kotivalkaisuun tarkoitettu tuote. Kuten varmaan ainakin osa teistä muistaa, en ole täysin noviisi kotivalkaisujen kanssa, niitä on tullut jokunen kerta kokeiltua, joten suurimmat pelot ja skenaariot on hyllytetty jo aikoja sitten.

sw1

Swiss Whitening on itselleni uusi tuotemerkki, mutta käyttö osoittautui helpoksi ja aika vaivattomaksi. Pakkauksen mukana tuli kolme hammasmuottia, ruisku, joka sisälsi valkaisevan aineen, sekä hygieninen kotelo muottien säilytystä varten.

Käytön aloitus oli mutkatonta:
Muotti kastetaan nopeasti kuumaan veteen ja laitetaan sen jälkeen hampaille. Luonnollinen pureminen ja hetken odotus. Näin sain muotin, joka on juuri omien hampaideni mukaan muotoiltu.
Itse valkaisukin on yksinkertaista:
Laitat vain ruiskusta valkaisuainetta muottiin (tai muotteihin, riippuen käytätkö myös alahampaissa), ja mielummin tietysti siihen etuosaan, sekä asetat muotin vastapestyille hampaille.

hampaat

Ennen ja jälkeen.

Käytin tuotetta 10 päivää vain ylähampaisiin, ja ruiskuun jäi mukavasti tavaraa, ns. ylläpitoa varten. Edellisestä hampaidenvalkaisustani on jo aika pitkä aika, ja hampaissani oli havaittavissa aika kellertävä vivahde (kiitos kahvin, colan ja punaviinin. :)). Valitettavasti kuvausolosuhteet eivät ole stabiilit, eli kuvien vertailussa pitää ottaa huomioon valon sävy ja määrä. Muutoksen huomaa, ja vissiin muut huomaavat vielä paremmin kuin mitä minä itse. Jälki on kuitenkin luonnollinen, eli mitään tekohammasefektiä aine ei aiheuta. Tuotteella on myös 100% tyytyväisyystakuu, mikä varmasti rohkaisee muitakin kokeilemaan.

sw3

Tämän blogiyhteistyön kautta mulla on teille mukava alennus Swiss Whitening -valkaisupakettiin. Tuotteen normaali hinta on 149 euroa, mutta sitä myydään nyt alennuksella 59 €.  Koodilla white10 saat tuotteesta kuitenkin vielä 10 euron lisäalennuksen, kun klikkaat ostoksille TÄMÄN linkin kautta. Tarjous on voimassa helmikuun loppuun, ja tuotteen toimitus on ilmainen! Nyt on siis mahdollista saada valkoiset hampaat alle viidelläkympillä!

sw2

Mitä muuta kokemusta voin käytöstä kertoa?
Missään nimessä valkaisu ei satu. Se ei itse asiassa edes vihlo! Jos ainetta joutuu huulille, tunne on lähinnä sama kuin voimakkaassa huulirasvassa. Käyttö on helppoa, muotti suussa n. 30 minuuttia (pidin välillä hiukan pidempään, kun en huomannut katsoa kelloa). Ainoa vaikeus mulla oli ajoittaa käyttö aikaan, jolloin ei tavinnut syödä, tai puhua esim. jotain kohtalaisen tärkeää puhelua. :) Vaikka muotin kanssa voi puhua, lisähaastetta antoi 5-vuotiaan kyselyripuli, jonka aikana äidin pitäis vastailla kaikenlaiseen tähtitieteistä maailman syntyyn (vitsit mut toi lapsen tiedonjano on välillä kyltymätöntä!).

Valkoisesta hammasrivistä huolimatta olen yhä opetteluvaiheessa hampaitteni esittelyn kanssa. Pahoittelut siis ikävistä irvistyskuvista. Korvien väliin iskostunut rautojen piilottelu asuu päässäni tiukasti, mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa saadaan sulatettua pois.

Mikäli hampaidenvalkaisu kiinnostaa klikkaa ostoksille TÄSTÄ!

Muuten toivottelen reipasta sunnuntaita teille kaikille!


49 Responses to “{ valkoiset hampaat – valloittava hymy }”

 1. Avatar Kaaponkammari sanoo:

  Vaude, on muuten tosi hyvä tulos. Tosin oikein kauniit hampaat jo ennenkin ja minusta ihan valkoiset :) Hymyä huuleen vaan, turhaan sie hampaitas pidät piilossa. Iloa päiväänne!

  • Mä en itse asiassa edes muista, kuinka pahat mun hampaat oli ennen oikomisia. Vissiin aika pahat, kun ei ne nytkään vielä suorat ole. :)
   Sisko kutsui mua torahampaaksi, joten kai sekin jotain kertoo. :D
   Mutta kelpaa tosiaan hymyillä kun raudan sijaan saa esitellä valkoista hammasta. :D

 2. Avatar Elisa sanoo:

  Hei, olipas kiinnostava aihe!! Ihailinkin (ja kadehdin!) sun hymyä juuri niissä muotinäytös7backstage kuvissa ja tässä siis sun salaisuus. :) Kiva, että jaoit sen meidän kanssa. Taidankin tilata tollasen setin ja kokeilla. Cokis on tosiaan tehnyt tehtävänsä ja ennen niin valkoiset hampaat on siitä muisto vain ja jotenkin vaivaa itseäni aika paljonkin. Mutta nyt siis voi asialle tehdä jotain ja tosi edulliseen hintaankin vielä. Eli iso kiitos, Emilia!!! Jälleen kerran. :)

  • Kiva, Elisa, jos tästä oli hyötyä. Kyllä tosiaan noi juomat aika pahasti hammasta tummentaa. Vaikka nykyisin en colaa niin kauheasti enää käytä, ja punkkukin on vaan silloin tällöin nautinnan alla, niin kahvista en voi luopua. Tää on hyvä konsti nollata välillä purukaluston värikoodi! :)

 3. Avatar Katri sanoo:

  No mä katselinkin tätä jo rillan blogissa, mutta jätin tilaamatta kun en kuitenkaan heti voisi käyttää imetyksen takia.. Mut nyt lähti tilaukseen, kyllähän tommonen nyt säilyy, eikä yhtä hyvää tarjousta varmaan heti tule. Kävin pari vuotta sitten jonkun city deal tarjouksen innoittamana valkaisussa, jonka teki joku amatöörin oloinen tyttö ihan tuollaisten kotimönjien kanssa.. Tuli pikkuisen huijattu olo, yrityksen nettisivut lupasivat vähän enemmän.. Ja siis, sullahan on ihan mieletön hymy – onneksi olet käyttänyt rautoja aikoinaan, vaikka silloin ei ehkä naurattanut.. :)

  • Joo, no olis kyllä tullut mullekin hiukan huijattu olo. :)
   Ei noi nyt ihan hetkessä vanhaksi mene, joten kannattaa tosiaan käyttää alennus hyväksi! :)

   • Niin juu, ne raudat. Moni on sanonut, et onneks ne oli silloin muksuna, ettei tarvi aikuisena kärsiä. Oon ite joskus miettinyt, et aikuisena olis sit kuitenkin voinut olla helpompaa. Lapset osaa nimittäin olla tosi julmia. Varsinkin siinä esiteini-iässä! :/

 4. Avatar Tanja sanoo:

  Katoinki niistä me&i-kuvista et sulla on tosi kauniin valkoset hampaat! Mulla on tosi keltaset, vaikka en juo kahvia, viiniä, teetä enkä edes sitä colaa ja nyt jo innostuin, mut raskaanaollessa ei saa valkaisua tehdä. :/ Lukeeko siinä paketissa mitään parasta ennen-päivää?

  • En kyllä löydä mitään viittausta parasta ennen -päivään. Ei kai noi nyt ihan vuodessa käyttökelvottomaksi mene! Eli kannattaa hyödyntää nyt, ja käyttää sit kun on sellainen aika.
   Hampaat kellastuu ihan jo pelkästä ruuastakin. Monet mausteethan on tosi värjääviä!

   • Avatar Tanja sanoo:

    Hyvä, laitoin tilaukseen!

    • Hienoa! Mun mies vohki multa just sen lopun aineen. Kuulemma hänkin tarvii valkaisua! :D

     • Avatar Tanja sanoo:

      Voi ei, kai kerroit sille et voi tilata omankin, sulla näin hyvä tarjousvinkkikin! :D

      • Joo, se taisi jo tilata. Tosin ei varmaan tykkää kun kerron siitä täällä julkisesti. Perus ukko! :D Mut oli kato pakko päästä heti testaamaan. Kaikki mulle heti nyt… ;)

 5. Avatar LPP sanoo:

  Mä olen miettinyt jo jonkin aikaa valkaisua ja sellaisilla liuskoilla kerran kokeillutkin. Ne oli lähinnä epämiellyttävät vaan..
  Nämä saattaisi olla vielä yksi vaihe, kun en millään hammaslääkäriin jaksais lähteä.
  Upea legorivistö!

  • Mulle n ne liuskat aiheuttaneet vihlontaa. Siis se menee hetkessä kyllä ohi, mutta onhan se silti epämiellyttävä tunne!
   Tää on kyllä tosi hellävarainen hoito. Mut ei se sitä hampulääkärikäyntiä korvaa muuten. Eli kyllä sinne lekurin tuoliin pitää muuten istua huollon merkeissä! :D

   Terkuin Lego-Emppu ;)

 6. Avatar AnuElina sanoo:

  Kiitokset vinkistä, tämä tuote lähtee testaukseen!

 7. Avatar Joy sanoo:

  Hampaiden valkaisu on ollut mielessä jo pitkään, ja tämä kuulosti mukavan yksinkertaiselta ja myös edulliselta! Olin aikeissa tulla kysymään, mainitaanko pakkauksessa että saako tehdä raskauden aikana, mutta kommenteista ilmeni että ilmeisesti ei saa. Mietin että ostaisinko jo jemmaan, mutta raskaus on vasta alussa ja siihen imetys päälle, mahtaakohan tuote säilyä n. 1,5 vuotta? Ehkäpä tarjouksia tulee tuolla ajalla uudelleenkin..

  • Tosiaan itse en ole koskaan valkaissut hampaita raskausaikana, vaikka sitä ei olisi paketissa kiellettykään. Musta se ei vaan oikein tunnu luontevalta.
   Tanja tuossa juuri tilasi jemmaan, jotakuinkin hyvin samanlaisessa tilanteessa on hänkin. Eli kyllä me niin mietittiin, että aine säilyy.

   Ps. Onnea odotukseen! ❤

   • Avatar Tanja sanoo:

    Itseasiassa siellä sivuilla lukee (nyt kun malttaa lukea;)), että täytys odottaa sinne raskauden jälkeiseen aikaan tai siihen, että on lopettanut imettämisen. Valkaisulla ei kuitenkaan ole todettu ilmenevän haittavaikutuksia kummankaan aikana. Musta tuntuu että uskaltaisin käyttää sitä ehkä sit jossain vaiheessa kun vauva on vähän isompi, en heti synnäriltä alkaen niinkun suunnittelin. ;)

    • Sain tälläisen vahvistuksen säilyvyydestä:
     Avaamattomana tuote säilyy noin kaksi vuotta!
     Avattuna tuote säilyy pidempään, jos sitä säilyttää jääkaapissa. Tällöin säilyvyys on 6-12 kuukautta.

     Eli ei se pilallekaan mene! :)

     • Avatar Joy sanoo:

      Kiitos kovastitiedoista,täytyypä tosissaan harkita tilaamista.:)

 8. Avatar moi sanoo:

  Moi! Hyödytkö/hyötyykö indiedays jotenkin taloudellisesti jos tilaan ton linkin kautta?

 9. Avatar kukkis sanoo:

  Upeat hampaat!!! Tilaukseen lähti :) Muistatko kuinka pian tulokset näkyivät? oliko jo muutaman päivän jälkeen vai vasta sen koko hoidon jälkeen?

  • No mä itse huomasin tulokset aika skeptisesti, mutta myönnän, että kyllähän se siinä viikon sisällä jo alkoi tuloskin näkyä. Toisethan käyttääkin vain viikon kuurina tätä, ja uusivat sitten vähän ajan kuluttua. Lopputulos varmaan on aika henkilökohtainen, ihan jo se ihmisten oma hampaanväri on erilainen.
   Mutta tosiaan kyllä meillä toi toinenkin aikuinen tästä kovasti innostui. :)

 10. Avatar Karoliina sanoo:

  Hups! Taisin just tilata tuon paketin!:) Kiitti vinkistä!:) Hei onkohan ennen tuon käyttöä syytä käydä suuhygienistillä? Tai siis vaikuttaako esim. hammaskivi lopputulokseen, tiedätkö yhtään?

  • Tämä aine ainoastaan valkaisee hampaita, eli se ei tee mitään suuhygienistin hommia. Siksi mun mielestä aina on syytä käydä ammattilaisella.
   Mutta: Mulla on tosi paljon hammaskiveä. Siis mulle vaan muodostuu sitä tosi paljon. Enkä ole nyt käynyt hampaitani huollattamassa pitkään aikaan. Ja siis puhun tosi pitkästä ajasta, oikein hävettää! :)

   Mutta siis tulos on valkoinen ja hammaskivet menen sitten poistattamaan erikseen! :)

   • Avatar Shg sanoo:

    Hammaskivenpoistoa suositellaan tehtäväksi ennen valkaisua siitä syystä, että ientulehdusta ei saisi olla kun valkaisu tehdään. Hammaskivi siis aiheuttaa ientulehdusta.

    Terkuin suuhygienisti :)

 11. Avatar Enniina sanoo:

  Aah tuo tarjous tulis kyllä niin tarpeeseen. :) mutta miten, lukeeko paketissa missään tai osaatko sanoa et saako tuota käyttää jos ei ole varma onko hampaissa reikiä. Tai jos on alkavia reikiä? Vai pitääköhän olla ihan ehjät hamput? :D

  • Tää on tosi noloa, mutta mä en ole tainnut käydä näyttämässä hampaitani missään neljään vuoteen! Joo, on mun tarkoitus ollut mennä, mutta aina se on jäänyt… Ja siis ihan hyvin tää toimi mulla.
   Mutta paketissa kyllä mainitaan, että reiät ja muut ongelmat pitäisi tosiaan hoitaa ensin alta pois! :)

 12. Avatar Annimuori sanoo:

  Kiitos linkistä. On tullut kokeiltua vaikka mitä valkaisua ja olinkin jo varaamassa hammaslääkärille aikaa valkaisuun mutta jospa vielä kokeilisin tämän. Linkki siis tulee käyttöön ja tarpeeseen =)

 13. Avatar Anna sanoo:

  Moikka! Mua arveluttaa, että onko tuo valkaisu turvallinen, eikä vahingoita kiillettä tms.?

  • Moikka.
   Tää on niitä pelko ja skenaarioita, jotka kerroin itse voittaneeni jo aikoja sitten. Nämä valkaisut on niin hyvin testattuja, että ovat ihan turvallisia käyttää. Meillä täällä Suomessa myydään itse asiassa aika mietoja valkaisuaineita, kun vertaa eism jenkkilän mömmöihin. Mutta nämä ovat turvallisia ja saavat kuitenkina ikaan hyviä tuloksia. :)
   Itselläni on todella pahat kiillevauriot nuoruusvuosien sairauden vuoksi, enkä todellakan käyttäisi tuotteita, jotka vaarantavat nykyisen hammaskiilteeni! :

   • Avatar Marja sanoo:

    Juurikin meinasin tulla pohtimaan miten näitä valkaisuja voi käyttää jos ei ole kiillettä… olen nimittäin kuvitellut ettei silloin voi missään tapauksessa valkaista hampaitaan!? Ja siksi tyytynyt omaan hieman kellertävään rivistööni… ja muistaakseni hammaslääkärikin on sanonut ettei voi valkaista.

    Mutta sulla siis samaa ongelmaa ja silti uskalsit valkaista. Ehkä minäkin sitten. Mulla siis kiilteet kadonneet aikoinaan PepsiMaxin tultua markkinoille. Join juomaa koko yhden kesän ja elokuussa aloin ihmetellä miksi en enää pysty puremaan leipääkään ilman että hampaita vihloo hurjasti… Plääh, sinne meni ne kiilteet.

    Mutta ehkä mäkin uskallan tuota kokeilla? Olen nimittäin vuosikaudet haaveillut valkoisemmista hampaista!

    • Joo, Marja, uskallat kyllä! Mulla ne crestin liuskat toimi muuten ok, mut se vihlonta oli aina aluksi tosi kova. Ajattelin tietty, et kauneuden takia pitää kärsiä. ;) Tää ei oikeesti tuntunut miltään. Tai no, pidät ”hammassuojaa” suussas, niin tokihan sen huomaa! :)
     Mutta ei satu, ei vihlo, ei mitään! Käyttöön vain! :)

 14. Avatar Teija sanoo:

  Hih, tää tuli hyvään saumaan ja tilaus läks… ;) Oon kriiseillyt mun hampaista jo jonkin tovin, niin jospa tää tois helpotusta. Just ne perus punkut ja kaffet. Se kolmas on jo onneks historiaa :)

  Have a nice week!

  Ps. Sä oot kyllä ihanan timmissä ja hyvässä kunnossa! Wou!

  • Kiitti: :)

   Onnittelut siitä ”historia” kohdasta!!!! Juu, ne perusjutut munkin hampaita kellastuttaa, mutta jos pitäis kahvista luopua, niin kyllä tulis ongelma siitäkin! :)

 15. Avatar emilia sanoo:

  Mä tilasin tän setin yhden toisen blogin kautta. Oma kokemus on erilainen kuin sulla: mun mielestä tätä oli kamala käyttää! Aika muotit suussa oli yhtä tuskaa, kun kuola vaan valui ja oli muutenkin hankala olla. Hyvä, kun jaksoin 20 min. muotit suussa olla. Kai se riippuu ihmisestä, mutta ei käyttö kyllä helppoa ollut. En kovin montaa päivää jaksanut näiden kanssa taistella, joten tuloksista en osaa sanoa.

  • Mullakin oli joskus (ekoilla kerroilla kun valkaisin hampaita) ongelma tuon syljen kanssa, kunnes tajusin, et pitää vaan olla ihan normisti. Ei se aine tuolta suuhun tule, et ihan huoletta voi puhua, ja sen sylkensä niellä! :)

 16. Avatar RagDoll sanoo:

  Onpa upea lopputulos! Sain tänään niin huonoja uutisia hampilääkäriltä, että taidan kuitenkin jättää valkaisut, ainakin pariksi vuodeksi. Kunhan legot pysyvät suussa, olen tyytyväinen. :D

  • Oi! Ei kuulosta lainkaan kivalta! Mutta sulla on kyllä niin valloittava ja kaunis hymy, että et sä mitään mömmöjä avuksi tarvikaan! ;)

 17. Avatar riina sanoo:

  Niin pystyykö tätä tuotetta käyttämään myös alahampaisiin? :) että soveltuuko pakkauksessa tulevat muotit siihen?

 18. Avatar eriparihammas sanoo:

  Voi vitsi taitaa lähtä tilaukseen. Mietin vaan kun mulla on toinen etuhammas mennyt joskus poikki ja siihen ontehty uus pala jostain ihme seoksesta että valkaistuukohan se sitten myös vai jääkö eri väriseksi??

  • Valitettavasti tähän en osaa sanoa mitään. Tuskin aine ihan vastaavalla tavalla molempiin pintoihin reagoi. Toisaalta, jos hammas on nytkin tasavärinen, niin kai se sitten on aika hampaankaltaista ainetta, jolla se on korjattu! :)