{ kesäpäivä instana }

22.5.2014

Tämän päivän instapoiminnat. Pihajuttuja liki kokonaan, aivan ihana päivä takana!

Instagramista voi siis seurailla meidän eloa hiukan eri vinkkelistä.

insta1 insta2

Nyt saunaan, ja sitten niiden kommenttien kimppuun!

Kaunista kesäiltaa!

Pus!


7 Responses to “{ kesäpäivä instana }”

  1. Olen tässä illan selaillut blogeja ja kaikissa taitaa olla sama teema: tuo ihana kesä. Ihana katsella näitä kuvia ja fiilistellä noita iltoja sillä huomenna illalla suuntaamme kohti Suomea hetkeksi. En malta odottaa noita kesäöitä ja grilliruokaa, seurasta puhumattakaan 🙂

  2. Viivu says:

    Mukavaa kesää sinne! Näyttäs mekkokin olevan ihan samaa mallia kuin meidän nuorimmalla neidillä 😉

  3. Katri says:

    Mekin ollaan käyty sisällä lähinnä kääntymässä.. Onneks kävi harvinaisempia vieraita niin oli pakko vähän siivota! 😀 Etupihan terassi saatiin nätimmäksi ja kesäkukkia kävin hamstraamassa. Sulla taitaakin olla iso kasvimaa noista porkkanapusseista päätellen! Mä en saanut mahtumaan kuin kolme metriä porkkanaa tuolle pikku pläntilleni.. Kun haluaa kaikenlaista kuuden neliön pläntille, niin kaikesta taidetaan saada vain maistiaiset! 😀 aurinkoista viikonloppua!

  4. Aino says:

    Hei ja kiitos ihanasta blogistasi!
    Kyselisin millaisia käyttökokemuksia sulla on noista istutuslaatikoista joita kuvissa näkyy? Meinasin tehdä samanlaisia viime vuonna kunnes puutarha-alan ihminen sanoi ettei missään nimessä kannata tehdä tuollaisia koska kasteluvesi valuu niistä samantien pois (?). Eli ihan maalle tehty penkki olisi paras.
    Mutta mietä itse olet mieltä?

Kommentoi