{ drinksu }

12.7.2014

Kuumana päivänä on pakko juoda. Mitä viileämpi drinkki sitä virkistävämpi tunne. Jäiden kilinä lasissa on kuin musiikkia, ja kylmä juoma tuntuu yhtä ihanalle, kuin kuuma talven pakkasilla.

Alkoholipitoiset juomat, joiden mausta pidän, ovat todella harvassa. Hyvä punaviini, sangria tai uusi tuttavuus Fresita, siinäpä ne taitavat olla. Siiderit ja long drinkit, ne vaan ei ole mun juttu. Olut on ehdoton ei, ja kuoharit ja shampanjat nounounou…. Vesijuoppouteni on puhuttanut niin hyvässä kuin pahassa (enemmän kai jälkimmäisessä), ja vedestä syntyy myös ehdottomasti paras drinksu! Jääpaloja, limelohkoja ja itse Aqvialla hapotettua vettä. Sitruunamelissan lehtiä koristeeksi, ja se on siinä!

drinkki22

Näitä drinksuja voi huoletta lipitellä vaikka koko päivän, ja sanonpa vaan, että tämä juoppous on omasta mielestäni ihan OK juttu!

drinkki55

Mitä juomiin ja juomiseen muuten tulee, toinen hitti kohdallani on Zero Cola. Tiedän, ei lainkaan niin tervellinen vaihtoehto kuin edellinen, mutta mitäpä sitä makuaistilleen voi. Tosin colakoukuttumiseni on kieltämättä mennyt parempaan suuntaan, ja mustan ruskeaa myrkkyjuomaa kuluu huomattavasti vähemmän kuin ennen.
Mitä taas tulee useiden kesäjuomien (ja juomien ylipäättään) kaloripitoisuuksiin, olen sen verran herkkusuu, että otan kalorit mieluimmin syötävänä kuin juotavana.

drinkki 11

Niin, että täällä mä drinksuttelen nyt hyvällä omallatunnolla koko lauantai-illan. Ja varmaan jatkan samalla linjalla huomennakin, sillä se lupasi todellista superhellettä sunnuntaille!

drinkki33

Nautitaan kesästä! Ihanaa viikonloppua!


13 Responses to “{ drinksu }”

  1. LPP says:

    Maustettu vesi vaan on hyvää 🙂
    Mutta zero se vasta herkkua onkin 😀

  2. Pieta says:

    Hih, tätä postausta lukiessa sattui mies kurkkaamaan olan yli. Wau mikä rannekoru, oli kommentti! 🙂

    Tuota vesidrinksua pitääkin kokeilla, sattuu just olemaan kotona sitruunamelissaa ja limeäkin. Jääpaloja ehkä mut nehän ehtii huomisen helteille tekeytyä pakkasessa.

    • Hah, juu, toi on henkkamaukan rannekoru. Tosi kesäinen hippikoru mielestäni. 🙂

      Joo, ja toi drinksuhan on siitä hyvä, että lasiin saa kaataa uutta vettä, ja jäitäkin tarvittaessa. Limessä kun riittää makua pitkään! 🙂

  3. retromoderni says:

    näyttää ihan viileälle drinksulle. laitoin juuri blogiini vinkin myöskin drinksusta. en pidä valkkarista pelkälteen, joten sielät löytyy vinkki miten pullon saa tuhottua melko nopeasti ja nauttii siitä.

  4. Elina says:

    Täytyykin testata kuplaveteen limeä. Minä juon kanssa Zero Colaa ja paljon, se vaan on niiiin hyvää 🙂

    • On se Zero Cola vaan sellainen herkku. En voisi koskaan täysin luopua, mutta tiedän, että vähentäminen olisi edelleen paikallaa. 🙂

      Ps. Lime ja jäät sopii myös colaan! 😉

  5. Sudenkorento says:

    Olipas ihanan virkistävää lukea tälläinen vesijuoppo-juttu, jotenkin oon kyllästynyt, kun alkoholi tuntuu liittyvän kaikkeen, varsinkin kesäjuttuihin. Vaikka ilman muuta siitä alkoholia saa/pitää nauttiakin jos maistuu ja omalla tyylillään.

    • Joo, en mä mikään raittiusseuralainen ole, mutta monesti tuntuu, että kesällä unohdetaan se oikea jano ja kehon nestetarve. Ei joka päivä muutenkaan jaksa tissutella jonkun siiderin kanssa. Tai niin mä ainakin ajattelen. Kyllä saunan jälkeen kylmä vesi maistuu parhaalta! 🙂

  6. Tiia says:

    Mistä on kaulakorusi?

    Tiesitkö muuten, että Zero Colassa käytettävä keinotekoinen makeutusaine on 100% hermomyrkkyä. Aiheuttaa esimerkiksi syöpää.
    Itse luovuin kevytjutuista heti samana päivänä, kun ystäväni aloitti opinnot Institute of Integrative Nutrition koulussa ja kertoi tämän. :)Kannattaa välillä nautiskella Colasta, mutta mielummin se sokeriversio. Molempi paha, mutta sokeri ei ole varsinaisesti suoraa myrkkyä.

Kommentoi