{ terveiset jazzeilta }

20.7.2014

Instagramin seuraajille olenkin jo viikonlopun aikana tiputellut tunnelmia meidän viikonlopusta. Takana on siis hauska Pori Jazz -viikonloppu pariskunta Rillan Kodin kanssa. Hyvää musiikkia, hyvää ruokaa, loistavaa seuraa, kesä ja kesäsade – siinäpä niitä lauantain pääelementtejä.

jazz3

Mitään suuria sateita emme niskaamme saaneet Kirjurinluodossa, mutta vettä tiputteli pitkään tasaisen hiljaista vauhtia. Happi meinasi loppua pressuteltastamme, kun neljä henkeä nauroi hiki päässään. Suurkiitos pojille, tylsää ei ollut sitten hetkeäkään!

jazz4

Syötiin niin, että teki pahaa (ja syötiin vielä sen jälkeenkin). Meillä oli ihan mahtavat eväät! Vähän nämä konserttien uudet järjestelyt mietityttivät, mutta ensi vuonna ollaan viisaampia ja tiedetään, mitä mihinkin saa viedä jne. Tänä vuonna jonottaminen oli ehkä isommassa roolissa kuin koskaan ennen, mutta iltapäivän natinoista huolimatta summasimme yöllä konsertin oikein onnistuneeksi. Paljon on kiinni itsestä, ja omasta asenteesta.

jazz5

Illan pääesiintyjä oli James Blunt, johon meillä kaikilla oli odotukset niin ja näin. “Ihan kiva, mutta vähän pliisu” , taisi olla yleinen mielipide porukassamme, mutta konsertti muutti käsityksen tästäkin; Blunt oli ihan mahtava! Ehdottomasti artisti joka pitää kokea livenä!

jazz2

Tiivis tunnelma, ja iloisia ihmisiä….

jazz6

Kuvia tuli napsittua hiukan liikaakin. Suurin osa kategoriaa “ei sitten ikinä blogiin”…. 🙂

jazz10

Melkein voisi ottaa kesäperinteeksi. Ja juuri tällä kokoonpanolla!

jazz7

James Bluntin konsertti oli niin myöhään, että ulkona tulikin jo pimeää. Tämä oli kiva uusi säväys Jazzeihin, konsertit ovat aina ennen loppuneet ihan liian aikaisin!!!

jazz8

Ilta jatkui tallustellessa majapaikkaan, vesiklosetti(!), vähän lisää syömistä ja jotakin yömyssyä myös. Sänkyihin kaaduttiin varmaan kahden aikaan yöllä, ja aamulla herättiin pirteänä uuteen kesäpäivään. Pohdittiin, miten sitä joskus jaksoi bailata aamu neljään. Tosin joku väitti jopa, ettei pysty edes muistamaan niitä aikoja, ja jollakulla oli takana jo yksi valvottu yö…

jazz9

Tänään nautittiin kahvila-aamupalat ja ihasteltiin Poria. Jep, eipä sitä tule itsekään katseltua kaupunkia turistisilmin turhan usein!

Nyt on lapset haettu mummulasta, pyykkikone jyllää ja taustalla soi James Blunt. Mies vääntää pitsataikinaa (ihan kuin olisi taas jo nälkä!), ja lapset juoksevat taloa ympäri. Toisaalta tämä tavallinen kotielo on kyllä ihan hurjan ihanaa, kunhan välillä pääsee hiukan tuulettumaan! Ja hei, olihan nämä mulla ja Rillalla jo toiset festarit tälle kesälle! Hurjia mimmejä! 🙂

Palailen huomenna kommentteihinne. Niitä on hurjasti vastailematta, tiedän!

Nyt erotuomarinhommia! Ihanaa iltaa teillekin!


5 Responses to “{ terveiset jazzeilta }”

  1. LeAnn says:

    Oikein kivoja kuvia. 🙂 Kyllä niistä välittyi hienosti upea tunnelma.
    James Blunt kuulosti todella hyvältä. Asutaan niin, että Kirjurin konsertit kuuluvat kivasti omalle terassille. 🙂
    Mukavaa viikkoa!

  2. Aijuli says:

    Kaunis sininen mekko (ylläsi Porin Jazzeilla); saako kysyä mistä ostettu/minkä merkkinen… 🙂

  3. Anna says:

    Ihania kuvia

Kommentoi