{ kaunista arkea }

20.8.2014

Eikös se ole aika yleistä, että lapset viihtyvät erilaisissa majoissa. Meillä yläkerran aulassa komeilee tämän näköinen tiipii. Leanderin kehtokeinun kolmijalka on siis virallisesti vihitty uuteen käyttötarkoitukseensa! Majojen rakentaminen ja erilaisten “omien tilojen” kyhäily oli itsellenikin mielekästä lapsena. Turhan usein vain sain kuulla käskyn siivota sotkut ja laittaa tavarat takaisin paikalleen.
Aina arki ei kieltämättä ole kaunista katseltavaa kahden lapsen äidille, mutta pienin valinnoin voi arjen yksityiskohdista muokata kauniimpaa. Tämän sadepäivän kunniaksi äitikin oli “majatuulella”.

emilia 7

Kaunis arki!
Siinä jälleen asia, josta minä ja kaimani Lotus Emilia tahdomme teitä tänäkin syksynä muistutella. Sillä, jälleen Emilia -talouspyyhe on saanut uuden ulkoasun Lotuksen ja Vallilan yhteistyön kautta!
Vallilan Muuan-kuosilla koristellut Lotus Emilia Design By Vallila talouspyyhkeet löytyvät jo kauppojen hyllyltä, ja joku on saattanut niihin törmätäkin.

lotus emilia kollaasi

Vallila on meille suomalaisille tuttu kodintekstiileistään ja persoonallisista kuoseistaan. Meidänkin ylkerran aulan villamatto on peräisin Vallilan valikoimista. Zelda -matto edustaa Vallilan hillitympää ja luonnollisempaa linjaa, ja sopii meidän kovin haaleaan sisustukseen erittäin hyvin. Samaan tapaan on Emilia -talouspyyhe vakiinnuttanut paikkansa suomalaisen arjen keskellä. Se tunnetaan ja laatuun luotetaan. Vallilan ja Lotuksen yhteistyö osoittaa, että arjesta löytyy paljon pieniä seikkoja, joita parantamalla ja muokkaamalla koko arki saadaan pikkuisen kauniimmaksi!

emilia 2

Kuten varmasti osasitte jo viimesyksyisen myötä arvata, jälleen mulla olisi teille kiva kilpailu Valillan ja Lotus Emilian hengessä.
Pysykää siis kuulolla!

emilia 6

Kaunista ja tunnelmallista iltaa!


6 Responses to “{ kaunista arkea }”

  1. Nina says:

    Olisiko sinulla antaa jotain hyviä kirja suosituksia? Mitkä kirjat kuuluvat sinun top 5 ? 🙂

    • Olen aina ollut dekkarityttö, ja Agatha Christie on ehdoton kirjailijasuosikkini. Myös ruotsalainen Maria Lang on huippu.

      Nykykirjailijoista tykkään esim. Camilla Läckbergistä.
      Mutta suomalaiset klassikot on myös hyviä. Olen aika kaikkiruokainen kirjojen suhteen, ja lukisin mielelläni enemmän.
      Jos nyt joku musta hevonen pitäisi heittää, pidän Andrei Makisen kirjoista! Niissä on todella kaunis kieli!

  2. Teija says:

    Oi, ihana parivaljakko♥

  3. inspirations says:

    Ihanat majakuvat! Muistuu ihan oma lapsuus mieleen ; )

Kommentoi