{ cheek-fiilistelyt }

24.8.2014

Vielä pienet fiilistelyt eiliseltä. Ihan huikea keikka, ja mieletön fiilis tuolla!

Olen vasta palannut kotiin, linja-autosta suoraan pojan jalkapallopeleihin jne. Vaikka viikonloppu oli todella ihana, oli se myös raskas, ja uni painaa silmiä kiinni. Lauantaina kello soitti neljän jälkeen, ja keikan jälkeen oli kiva höpötellä siskon kanssa kaikki puhumatta jääneet jutut. Nukkumatti hiljensikin pulinamme vasta pikkutunneilla.
Stadionilla kastuin niin pahasti, että olen tänäänkin koko päivän joutunut olemaan märät kengät jaloissani (sen siitä saa, kun yrittää pakata kevyesti). Toivon, että tämä ei nyt automaattisesti tarkoita flunssaa, vaikka pahalta kyllä näyttää juuri nyt. Paksu meikki naamassa koko lauantai päivän, ja tänään iho huutaa vapautta ja rasvaa! Olo on siis ryytynyt sekä sisäisesti, että ulkoisesti! 🙂

Ehkä koskaan ei ole oma sohva, lämmin pyjama ja villasukat kuulostaneet niin hyvälle kuin nyt. Aion totisesti kammeta itseni sohvannurkkaan ja lämpimään kainaloon –  nauttia kotona olemisesta! Asiaa helpottamaan mieheni tekemä pitsa ja tietysti Netflix!

cheek 1 cheek 3 cheek 4 cheek 5 cheek 6

Huomenna ohjelmassa olisikin sitten jotain ihan muuta. Mutta mitä, se selviää myöhemmin!

Nyt toivottelen teille kaikille tunnelmallista sunnuntai-iltaa!


6 Responses to “{ cheek-fiilistelyt }”

  1. Muumimamma says:

    Hyvä kuva sinusta! ❤️

  2. Jaana says:

    Rentouttavaa sunnuntai-iltaa.:) Voi Netflix, mä olen katsonut Drop dead divaa, siinä ajatukset nollaantuu.:)

  3. satu says:

    Sulla on niin ihanat hiukset! Saako kysyä, että onko tuntunut vaikealta/oudolta siirtyä luonnollisempaan hiusten väriin kuin mitä sinulla aiemmin oli, siis blondista luonnollisempaan?:) itsellä oman värin kasvatus/raidoitus alkuvaiheessa ja tuntuu että pää huutaisi sitä blondausta mutta kierteestä toivoisin pääseväni eroon. Voisitko tehdäkin pitkästä aikaa postausta hiuksistasi?

    • Kiitos. 🙂
      Voi ei ole ollenkaan tuntunut vaikealta! En enää koskaan palaisi takaisin siihen blondiin, niin rakastan tätä raidoituksen helppoutta ja luonnollisuutta!
      Tosin, ihan pikkuisen on muutosta luvassa, mulla on nimittäin maanantaina kampaaja. 😉 Sitten voisikin päivitellä hiukan hiusjuttuja.
      Oliko sulla jotain erityistä mielessä, mistä haluisit mun kertovan?

Kommentoi