{ fiiliksissä }

31.8.2014

Hiphei, ja sunnuntai-iltaa!
Olen täällä ihan fiiliksissä, samaan aikaan iloisissa ja liikuttuneissa. Jalkapallojoukkueellinen pieniä miehiä, jotka saivat mitalit kaulaansa. Voi sitä iloa ja riemua, kunpa sen saisi purkitettua!

Jotta iloa saisi edes pikkuisen lykättyä eteenkin päin, annoin arvontakoneen valita Lotus Emilian kauniimpi arki -kisan voittajan. Tällä kertaa onnekkain oli Emmi, ja laitan voittajalle ihan just meiliä tulemaan. Toki, jälleen olisi ollut kiva palkita ihan jokainen!

pianohuone 2

Kuva on parin viikon takaa, nyt pianohuone on täynnä keittiön irtaimistoa ja tästä fiiliksestä ei ole tietoakaan. Tämä ilta kuitenkin huilataan. Annetaan sutien ja telojen pyhittää vapaailta ja levätään itsekin. Edessä on uusi viikko, ja jatketaan projektia huomenna uudella innolla!

Nyt toivottelen teille tunnelmalliset ja leppoisat illan jatkot, ja energiset uuden viikon aloitukset!


6 Responses to “{ fiiliksissä }”

  1. Lingon says:

    Voi kuinka ihailen tuota pianoa! Vielä jonakin päivänä meiltä myös löytyy sellainen. Harmittaa kun ei pysty soittamaan/harjoittelemaan. Monet ehdottelevat kannettavan keybordin hankkimista, mutta sellainen ei yhtään innosta minua, vaikka pienempään tilaan menisikin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    • Minä en osaa soittaa, joten piano sinänsä on itselleni täysin ylimääräinen kapistus. Pidän kuitenkin tämän ulkonäöstä niin paljon, että sen olemassa olo ei ainakaan häiritse millään tavalla! 🙂 Päinvastoin! 😀

  2. Laura says:

    Tsemppiä projektiin! Kiva tuo jalkalamppu, mistä mahtaa olla hankittu? Mulla on etsinnässä valaisin ja tuollaiset nivelelliset mallit miellyttää silmää!

  3. idahhh says:

    Tuo teidän piano on kyllä niin upea! <3 Haaveilen itsekkin omasta pianosta vaikken kyllä ole mikään huippupianisti, mutta kyllä ainakin jouluna olisi kiva soitella joululauluja ja fiilistellä 🙂

Kommentoi