{ pipokausi startattu }

26.9.2014

Tässä kaiken tohinan keskellä kaikenlainen kaunistautuminen on jäänyt vähemmälle. Huono hiuspäivä alkaa muuttua krooniseksi, kun ei järin kiinnosta kruopsutella päätään päivittäin. Ja, kun ei käytä muotoilutuotteita, ei hiuksia tule pestyäkään tavalliseen tahtiin.
Vaan eipä hätää, onneksi on syksy, ja pipokauden saa polkaista käyntiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime syksynä, Seppälästä hankkimani kympin pipo, on taatusti maksanut itsensä monin verroin takaisin. Hitto, että onkin kätevä asuste! Eikä näillä keleillä yhtään liikaakaan, oma kehoni ei ainakaan ihan vielä ole tottunut tähän koleuteen. Silti hassua, että muuten koitan sinnitellä jopa ilman takkia, tai ainakin ohuessa takissa, kun ei vielä kuitenkaan ole talvi. Vaikkakin asteet eivät hirveästi poikkea viimetalvisista. No, niin kivoja kuin orvokit ovatkin, toivon että tulevana jouluna saunaan saadaan kulkea valkoisetan hankien keskeltä, eikä orvokkien kukittamaa polkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapsena pipon pitäminen oli ehkä kauheinta mitä tiesin. Siis jossain siinä kouluiässä, kun oli kaiken maailman pipopakot, ja aamulla kotoa lähtiessä, pipo piti sulloa ensimmäisen mutkan jälkeen reppuun. Oli muka jotenkin kauhean noloa kulkea pipo päässä.

Pipon lisäksi tämän päivän iloja on tiskikone. Nimittäin, jos hyvin käy, meillä on tiskikone jo tänään käytössä! Jiihaa!

Se olisi sitten perjantai. Ihanaa viikonlopun aloitusta ja arkiviikon viimeistä!


12 Responses to “{ pipokausi startattu }”

  1. Hanna says:

    Pipokausi korkattu täälläkin. Noista ulkovaatteista käytiin juuri pari päivää sitten keskustelua ekaluokkalaisen kanssa. +3`c ei ole enää kesä eikä rukkaset in. Onneksi muutkin äidin ovat samoilla linjoilla.

    Tuo Seppälän pipo löytyy minultakin. Juuri passeli väri mulberryn huivin kaveriksi. Tänä syksynä hain toisen seppälän kympin pipon, vaaleanharmaan ja himpun uhuemman.

    Mukavaa viikonloppua!

    • Haa, pitääkin poiketa taas seppälään!

      Mulla on ollut vaikeuksia myös eskarilaisen vaatetuksen kanssa. Ja meillä poika on sitten sellainen, että laittaa sen, mitä äiti käskee, mutta pitää sitten koko päivän. Eli aamulla vaatetta on sopivasti ja iltapäivisin poika on sitten ihan hikinen. 🙂

  2. Nina says:

    Milloin teidän talo on muuten alunperin rakennettu? Ennenkuin tuohon muutitte, etsittekö tietyn aikakauden taloa tarkoituksella?

  3. jeba says:

    Heh! Hyvin sanottu, että huono hiuspäivä alkaa muuttua krooniseksi, sillä tiedän mistä puhut! Itse olen viimeksi käynyt kampaajalla maaliskuussa ja tukka on kyllä sen näköinenkin! Pidän aivan liian vähän huolta omasta ulkonäöstäni nyt näin kahden lapsen äitinä – mikä on mun mielestä inhottava juttu! Mutta, tiedäthän? Sitä laiskistuu ja ei ole ( mukamas ) aikaa ja plaaplaaplaa. En todellakaan haluaisi näyttää näin väsähtäneeltä – aina. 🙂 Tästä aiheesta voisi kirjoittaa omia mietteitä blogiinkin. 🙂

    Ja hei, mahtava homma tuo tiskikone! Kivaa viikonloppua sinne! ♡

  4. hanna nieminen says:

    Hei mikä ihana kaappi tuolla takana kurkistaa? Onko oikeesti vanha vai uus vanha? 🙂

  5. Elina says:

    Täälläkin pipokausi korkattu, vaikkakin ollaan vielä plussa-asteiden puolella 😉 Pipot vaan niin kivoja!

  6. Petriina says:

    Piti oikein avata läppäri ja tulla täältä katsomaan paremmin sitä ihanaa sinistä mekkoa 🙂 Juutuinkin lueskelemaan kuulumisia vähän enemmänkin, puhelimen kanssa kun harvemmin tulee luettua kunnolla yhtään mitään. Tsemppiä keittiöremppaan ja muutenkin kivaa syksyn jatkoa !

    • Kiitos, Petriina, ja ihana kuulla susta täälläkin puolella.
      Remppaa joo, tsemppiä tosiaan tarvitaan. 🙂 Mutta senhän sä tiedätkin, tuon teidän projektin myötä! 🙂

      Ihanaa sykysä sinne!

Kommentoi