{ tuoksuukin puhtaalta }

20.10.2014

Huh, mikä päivä! Tavarat ovat vielä barrikaadeja muistuttavina kekoina, mutta lattiat on puhtaat ja samoin ikkunat. Pölyt on pyyhitty ja matot sekä tekstiilit tuuletettu. Hitsi, meillä ei ole ollut näin siistiä koskaan! Tai ainakaan hetkeen. Olin jo unohtanut miltä kunnon siivouspäivän iltana kuuluukin tuoksua. Ilmassa leijailee sekoitus kloriitin, mäntysuovan ja ulkoilutettujen mattojen tuoksua. Unohtakaa eteeriset öljyt ja suitsukkeet, tämä tuoksu toi mulle mielenrauhaa! Ja, jos ihan rehellisiä ollaan, tuli ihan jouluinen fiilis! Se aatonaaton väsynyt, mutta onnellinen tunne, kun koti on putsattu ja joulu voi alkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kovasti pahoittelen hiljaisuuttani kommenttibokseissa, palaan kysymyksiinne ihan varmasti huomenna! Tänään aion vielä maalailla hiukan lattioita, nyt kun siihen kerrankin on mahdollisuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kyllä, lapsityövoimaa on käytetty julmasti hyväksi! 🙂

Leppoisaa maanantai-iltaa!


2 Responses to “{ tuoksuukin puhtaalta }”

  1. Johanna says:

    Minkä pituinen teidän neiti on? 🙂
    Ja saataisko pian joulujuttuja tänne? 😉

    • Eipä ole tullut Klaaraa vähään aikaan mittailtua.

      Kai tuo joulu meille tänäkin vuonna hiipii siitä ekasta adventista lähtien. Sen aikaisemmin on musta vähän turhaa koristella joulua kotiin. Eihän ne sitten tunnu jouluna enää miltään, jos on aloittanut kovin aikaisin. 🙂

Kommentoi