{ lyhty halpamarketista }

31.10.2014

Kävin aamulla Klaaran kanssa niinkin ylellisessä tavaratalossa, kuin paikallinen Tokmanni. Tarkoituksena oli ostaa uuninpuhdistusainetta (juu, uudesta uunista täytyy pitää hyvää huolta!), ja sitä toki löysimmekin, mutta mukaan tarttui myös vajaan viidentoista euron musta metallilyhty. Ajattelin lähinnä nostaa lyhdyn rappusille viikonlopun kunniaksi, mutta koska kannoin sen jostain syystä keittiön pöydälle, suunnitelmat menivät uusiksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lyhty näyttikin silmääni sen verran kauniilta tuossa keittiön pöydällä, että enpä taida raaskia viedä sitä ulos. Jääkööt se keittiön tunnelmantekijäksi! Ja, mikäli hitti paljastuukin hudiksi, on tällä mustalla metallipompelilla aina paikka ulkorappusilla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edullista sisustamista! Joskus näinkin! 🙂


8 Responses to “{ lyhty halpamarketista }”

  1. Ilona says:

    Näyttääpä tutulta:) Bongasin viime talvena kaksi tuollaista parvekkeelle:)

    • Mulla on saman lafkan mustia lyhtyjä, pikkuisen erilaisia kylläkin, ollut jo pari talvea pihalla. En raaski mitään kalliita ostaa tuonne ulo ruostumaan, nämä kelpaavat oikein hyvin! 🙂

  2. Maria says:

    Kaunis! Mä liputan myös ns. halppiskauppojen sisustusosastojen puolesta 😀 Eilen käytiin Tokmannilla miehen kanssa ja katselin lyhtyjä “sillä silmällä”.

    Pari viikkoa sitten kylässä bongasin tajuttoman ihanan teräksisen peuran pään seinältä ja kas, se oli paikallisesta halppisliiteristä ostettu vitosella. Samoin samassa kodissa oli ihana kynttiläteline, joka oli Jyskistä pilkkahintaan.

    Oikein tunnelmallista viikonloppua sinne <3

  3. Eija says:

    Kauniilta näyttää lyhty keittiössäkin. Itse tulee ostettua lähes kaikki tavarat ns. halpakaupoista, myös suurin osa perheemme vaatteista. Kengät ovat sitten eri juttu, ne haluan hankkia oikeasta kenkäkaupasta. Ja (netti)kirppiksiähän me kolutaan oikein harrastuksena, sieltä olen ostankin merkkijuttuja mitä ei uutena olisi varaa hankkia. Kauniista blogistasi saan ihania ideoita kotiin, toteutus vain menee pienemmällä budjetilla :).

    • Mä olen aina ollut sitä mieltä, että tyyliä ei saa rahalla. Sitä vastoin kaunista voi löytää pienelläkin budjetilla ja omalla mielikuvituksella! Tyyli syntyy siis ihan muilla työkaluilla kuin rahalla! 🙂

  4. Meillä kans tuo sama lyhty. Itsekin ostin sen alunperin ulos, mutta viime talven se vietti kuitenkin sisällä. Nyt laitoin sen kuitenkin ulos, kun vanhat puulyhdyt olivat tulleet tiensä päähän. Halpahallien sisustusosastot ovat sitä paitsi yleensä melko laajoja. Hmm.. Tänäänhän olis kaupat auki, mutta saattaa olla kaupassa muutama muulin, joten taidetaan jäädä kotihommiin. Ihanaa sunnuntaita sinulle! 🙂

    • Leppoisaa sunnuntaita myös sinne!
      Itse luulen, että koitan välttää kauppojen jonot ja kiireet vielä tämän päivän. Välillä rauhallinen viikonloppu tekee todella hyvää!

      Itse meinasin perjantai-iltana hakea vielä toisenkin lyhdyn, mutta kas, ne olikin myyty muutamassa tunnissa kaikki loppuun. 🙁

Kommentoi