{ faux fur }

20.11.2014

Ja, jälleen takaisin tavalliseen Emiliaan ja tavallisiin juttuihin! :)

Ihana ihana pikkupakkanen on tänään piristänyt mieltäni oikein kunnolla. Vaikkei tulisi luntakaan, niin pysyisi edes miinuksen puolella. Huomattavasti vähemmän pyykättävää ja siivottavaa!

Tämä torstai tosin on ollut sellainen puolisiivouspäivä. Pakkollinen remppatauko tulee loppuviikoksi, kun työt haittaavat harrastamista, joten katsoin aiheelliseksi kerätä ruokapöydältä porakoneen, rautasahan, silikonipyssyn ja tuhannen muuta, ei niin sisustuksellista elementtiä. Ja, lattioilta tietenkin samoin ne tuhannen pahvilaatikkoa ja suojapahvia, akkulaturit ym. tunnelmanpilaajat. Onhan se toki kätevää, että kaikki mahdollinen on kädenulottuvilla, mutta kun niitä ei nyt pariin kolmeen päivään kuitenkaan tarvita, niin olkoot hetken poissa silmistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raivaamisen lisäksi tänään on toki pesty pyykkiäkin. Kun kone ei ole varattuna kuraisille ulkovaatteille, voi välillä pestä sitä kaikkea muutakin pyykkiä, kuten ne tuhannen keittiöpyyhettä, joilla pyyhin eilen maitoa, litran purkin kaatuessa siihen ruokapöydälle, kaiken tuon edellämainitun joukkoon. Hulvattoman arvaamatonta tämä ihmisen elo! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekoturkisliivi löytyi vaatehuoneen uumenista, ja nyt täytyy kyllä myöntää, että olin unohtanut koko vatekappaleen olemassaolon. Ja ihmettelenpä myös sitä, että miksi kummassa olen liiviä edes säilyttänyt! Ehkä se ei ole kelvannut kellekään muulle, tai sitten mulla on ollut joku hyvä idea kuten naamiaisasu tai jokin askarteluprokkis. No, anyway, kiva kun löytyi, ja pääsipä heti käyttöönkin. Ei kovinkaan laadukas yksilö, mutta ihan hyvä asuste muuten niin kovin tavallisen puuvillapuseron kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun paikat ovat, ainakin päälisinpuolin, siistissä kunnossa, minä sytyttelen kynttilöitä ja virittäydyn pakkasillan tunnelmaan. Leivontasormeni kovasti syhyää, ja tässä pidän pienimuotoista reseptiarvontaa pääni sisällä.

By Pia’s -arvonta on nyt sekin suoritettu, ja onnekas voittaja on tällä kertaa Sanna, joka saikin multa meiliä jo aikaisemmin tänään, joten pipo lähtee uudelle omistajalleen heti huomenna. Onnea vielä voittajalle, ja kiitokset kaikille osallistujille!

Sellainen perus perunasoppapäivä täällä.
Pitäkäähän varpaanne lämpiminä. Kivaa iltaa!


6 Responses to “{ faux fur }”

 1. Aivan ihana asu ja karvaliivi :)). Tykkään :)

 2. Hei vaan,
  Mitäpä leivoit? Epäilen että taas jotain herkkua. Meidän perheessä on testattu ohjeittesi mukaan mm.tee-leivät, texmex piirakka ja chorizopizza. Ja useaan otteeseen :) Että jos jotain leivoit, niin uutta ohjetta tännekin! :) Ja alunperin kun blogiasi aloin seuraamaan, oli se sisustuksen vuoksi. Nyt huomaan palailevani vanhoihin postauksiin juurikin reseptien vuoksi :) Kaunis keittiö on teillä kyllä tuloillaan. Ihanaa joulunodotusta…

  • Nyt mentiin aika perinteisellä linjalla: Piparipullia nimittäin. :)
   Hassu juttu muuten, mutta blogini luetuimmat postaukset ovat juurikin kategoriasta reseptit ja ohjee. Tuntuu hassulta, että mun helppoja reseptejä ihan oikeasti joku lukee.
   Mutta kiva niin. :)

   Ihanaa joulunodotusta sinne teille myös!

 3. Maria sanoo:

  Viutsi vautsi, mikä liivilöytö! Miksei mun vaatehuoneen perukoilta löydy tuollaisia? :D

  Viime vuonna kirpparilla hiplasin pariin otteeseen yhtä karvaliiviä ja sit kun päätin mennä sen ostamaan niin se oli myyty. Niin mun säkää. Hinta oli jotain vitosen luokkaa!

  Hih, toivottavasti siellä on syntynyt jotain luumuista niin saadaan taas lisää kuvia tuonne meidän Instagram -skabaan! Mä lupasin huomenna leipasta töissä aamukahville luumutortut, kun yritän lahjoa ihmisiä täggäämään kuvia tuonne. Mutta eka pitää visiin perustaa niille IG-tilit :D :D :D

  • Välillä olis ihan kivakin, ettei löytyisi kaikkea. Mä olen ahemman luokan hamstraaja! :D

   Hih, mä olen myös koittanut valjastaa porukkaa instakisaan, mutta toi IG tilin puute vähän hidastaa. :D Pitää alkaa tyrkyttään koko palvelua ensimmäisenä! :D