{ laiskuutta }

23.11.2014

Kylläpä vain laiskottaa! Toisaalta, eikö sunnuntait ole tehtykin juuri sitä varten, että levätään?! Kello käy pitkällä iltapäivää, ja olen yhä pyjamassani. Varsin mukavaa, ja ehkä juuri siksi, että se on harvinaista herkkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perus ruuanlaiton ja pyykinpesun lisäksi tähän sunnuntaihin on mahtunut erikoisempiakin juttuja. Yhtenä esimerkkinä ensimmäinen irronnut maitohamas! Ensi yönä pitää siis olla tarkkana, sillä hammaskeiju on kuulemma tulossa meille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikko sitten hankittu amarylliskin puhkaisi ensimmäisen kukkansa. Viileä olohuone on tosiaankin hyvä paikka näille sipulikasveille, sillä näin niistä on paljon pidempään iloa. Joulutunnelman lisäämiseksi ajattelin seuraavaksi käydä hakemassa pihan perältä pienen kuusentaimen tai kaksi. Kaikki ilo irti tästä viimeisestä kuukaudesta ennen joulua!

Suloista sunnuntaita!


12 Responses to “{ laiskuutta }”

  1. Lingon says:

    Ihan samat fiilikset täällä 🙂 leppoisaa sunnuntaita <3

  2. Katja says:

    Ai niin, hyvä kun mainitsit ton pyykin pesun! Meinasin unohtaa laittaa koneen päälle, kun en voinut aamulla pestä.

    Huomaan, että mun ei tuu tehtyä juuri mitään vapaapäivinä, jolloin mieskin on kotona. ( No okei, kyl me siivottiin tänään yhdessä asuntonäyttöä varten.) Oon paljon tehokkaampi, kun oon yksin tai lasten kanssa kotona.

    • Tiedätkös mulla on sama ongelma! Kun mies on poissa olen paljon tehokkaampi. Illallakin tulee tehtyä maalailuja ym. paljon enemmän. Sitten kun ollaan yhdessä koen, että mulla on oikeus ottaa rennommin. 🙂

  3. LPP says:

    Laiskottelu <3

    Ihanan joulufiilis hiipii kuvista 🙂

  4. Hanni says:

    Laiskat sunnuntait on niin tarpeen välillä!
    Hammaskeijujutut on niin vaikeita -mä usein, liian usein, olen unohtanut koko jutun ja aamulla kun lapsi on ihmetellyt, miksei keiju käynyt, kehittänyt tarinan hammaskeijosta, jota keiju pelkää, eikä siksi voinut tulla :s

    • Hihii! 🙂 mä muistin kyllä hammaskeijun, mutta noi lasten joulukalenterit tuottaa taas ongelmia. Välillä pakko myös sepittää tontuista, jotka nukkuvat yöllä, kun ovat niin väsyneitä. 🙂

  5. Kati Laituri says:

    Hammaskeiju on käynyt meilläkin tiiviisti tänä vuonna. Ekan hampaan kohdalla neiti julisti haluavansa hammaskeijulta ainakin vitosen. Nopeasti ymmärsi, että tämä(kään) juttu ei ole mikään tilausasia 🙂 Mukavaa viikkoa!

  6. Piia says:

    Kauniita kuvia. Itse ajattelin vihdoinkin ostaa sen huonekuusen, kun vain keksisi sille paikan.

Kommentoi