{ betonitasot keittiöön }

26.11.2014

Eilen tosiaan hymyilytti siitä syystä, että pääsimme vihdoin valamaan betonitasot keittiöön. Hommahan on viivästynyt sen allasepisodin vuoksi, mutta kun viikko sitten lopulta saimme altaan, ei valamisen esteenä enää ole ollut kuin aika. Eli hetki kun olisimme mieheni kanssa molemmat kotona, sillä hommaan tosiaan tarvittiin parikin käsiparia.

No, hymy hyytyi jossain kohtaa iltaa, kun mieheni sitten pitikin häippästä, ja minä jäin lasten kanssa kotiin, kera keskeneräisen tasoprojektin, betonista likaisen lattian, ja tiskintäyteisen ruokapöydän kanssa. Myös kaikki keittiön irtoroina ja laatikot olivat levitettynä lattioille ja lapsilla tietty oli iltapalanälkä. Itkuhan siinä sitten melkein pääsi!

Lopulta mulla kuitenkin oli siloiseksi liipattu betonitaso, täytetty, käytetty ja tyhjennetty tiskikone, puhtaat lattiat (imurin pölypussi täynnä, kvinnoaa, linssejä, perunajauhoja ja tomusokeria, kiitos pienimmän apulaisen) ja puhdas pöytä, kaksi nukkumaan laitettua, kylläistä lasta ja jalkatreeni salilla. Kaikesta kai sitten kuitenkin selviää, kun on pakko! Ehkä kuitenkin elämässäni niitä iltoja, joita en koskaan haluaisi elää uudelleen. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt tasot vielä kuivuvat hitaasti muovin alla, ja aamupäivän olen niitä hiukan vedelläkin sumutellut jotteivat kuivuisi liian pikaisesti. Mutta, kyllä niistä varmaan tänään jo pääsee lopputuloksen jollakin tapaa näkemään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Instagramin puolella betonitasoista onkin jo kyselty, ja tähän väliin nyt lupaan, että kasaan projektista kattavan postauksen, kunhan homma on valmis. Malttakaa siis mielenne. 🙂 Lisään tuonne avainsanoihin myös kohdan betonitasot, jotta kaikki aiheeseen liittyvä olisi yhdenkohden.

Mutta nyt ruokahuoltoa. Muistattehan, että Homenord alennuskoodi on tänään viimeistä päivää voimassa. Kannattaa siis hyödyntää, ennen kuin on myöhäistä!

Moikka, ja kivaa keskiviikkoa!


8 Responses to “{ betonitasot keittiöön }”

  1. Mirka says:

    Odotan jo innolla sitä postausta! Oon itselle haaveillu betonitasoa keittiöön, mutta mun mies ei oikein innostunu asiasta (tai sitten se ei ollenkaan ymmärtänyt mitä yritin sille selittää 😀 )

    • Mä olen huomannut, että jos ei ole koskaan nähnyt edes kuvaa betonotasosta, niin ihminen ei oikein osaa hahmottaa, miten kaunis se oikeasti voi olla. Tulee vaan ehkä ekana mieleen jotkut varastohallin lattiat. 🙂

  2. Odotan lopputulosta jo innolla! Niistä tulee varmasti upeat!

  3. Voi mahoton että tulee hienot, varmasti! Malttamattomana täälläkin odotellaan postausta 🙂

  4. Jeba says:

    Mäkin odotan innolla! Iiiih!

Kommentoi