{ tgif }

28.11.2014

Kuten jo viikon alussa varoittelin, tämä viikko on ollut blogin kannalta hiukan haasteellisempi, koska kaikenlaista tekemistä on pitänyt mahduttaa vuorokausiin. Niitä kuluumisiakin on tänne tullut kirjattua ihan liian vähän, joten pahoittelut siitä. Perjantai ei nyt sinänsä tuo suurtakaan muutosta tahtiin, sillä hommaa on viikonlopuksi yllinkyllin, ja käsiä yhä vain kaksi, mutta tänään ollaan taas viikko lähempänä joulua ja sitä myöden myös rauhoittumista.

Facebookin ja Instagramin seuraajat saivatkin jo kurkkauksen keittiön uusista tasoista, tosin tuolloin tasojen väri oli vielä jonkin verran tummempi, kuin nyt. Tällä hetkellä sävy on siis jotakuinkin se, millaiseksi sen on tarkoituskin jäädä. Pinta odottaa vielä hiontaa, ja käsittelyä, jolla saadaan suoja, joka estää elintarvikkeiden ja rasvojen imeytymisen betoniin. Käsittelyaine on Z Counterformin tuote, eli ostimme sen betonitasotarvikepaketin mukana. Pullon kyljessä lukee, että käsittely muuttaa valmiin betonin sävyä vain hiukan tai ei ollenkaan, ja elän nyt sitten siinä toivossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen, laitettauni lapset nukkumaan, aloitin lattioiden maalausurakan, joka sekin tuntuu nyt paljon hauskemmalta, kun pystyy kuvittelemaan valmiita pintoja. Suoraan sanottuna, tämä odotteluvaihe sai mut aika saamattomaksi. Miten oikeastaan millään on ollut kauhean väljä, kun kuitenkin kaikki vaan repsottaa keskeneräisyyttään. Mutta nyt on asiat toisin, ja pikku puhteita tekee ihan uudella innolla. Lattioiden maalaus jatkuu tänään, ja huomenna aion siirtyä oviin ja karmeihin. Yötöitähän nämä maalaamiset lapsiperheessä ovat, mutta silloin on tehtävä, kun saa mahdollisuuden työrauhaan.:)

Ennen illan maalausurakkaa, on tähänkin päivään mahtunut kaikenlaista puuhaa. Ajelua Ikeaan ja rautakauppaan, sähkömiehen vierailu ja tietenkin ne päivän perusjutut muuten. Kaakeliliimaa, saumauslaastia, silikonia jne. Vielä pitäisi hio tuo tasokin, jotta saadaan ensimmäinen käsittelykerta pois alta. Huomenna nimittäin onkin jo seinän vuoro, ja hiplailen täällä innoissani jo kaakeleita. Vihdoin saadaan nekin seinään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Että sellainen viikko, ja sellainen perjantai!

Viikonloppu tuo mukanaan virallisenkin joulunodotuksen kun sunnuntaina vietetään ensimmäistä adventtia. Jouluradio mulla onkin jo pauhannut työmusiikkina; Ihan kiva maalailla kaikessa rauhassa, ja laulella ikivihreiden klassikoiden mukana.

Päivän rento asiointiasu. Pitsit, niitit ja tekoturkikset – kaikki sulassa sovussa. 🙂

Ihanaa perjantai-iltaa!


18 Responses to “{ tgif }”

  1. Lingon says:

    Kaunista tulee 🙂 kyllä tuolla kelpaa kokkailla <3 leppoisaa iltaa!

  2. LPP says:

    Teidän keittiöstä tulee kyllä mielettömän upea!

    Ihanaa viikonloppua 🙂

  3. Ootpa aika puurtaja siellä, mutta varmasti projekti on sen kaiken vaivan väärtti! Näyttää niin kauniilta jo nyt. Tsemppiä loppu-urakkaan!!

  4. Tosi hyvältä näyttää taso! Itse valoin ulkoterassille pöydän kannen, mutta projektin loppuun saattaminen saa odotella talven yli. Sen verran painava tuli tasosta, että jalusta vaatii lisävahvistusta.

    Mukavaa viikonloppua 🙂

  5. jeba says:

    Vou! Keittiöstä tulee varmasti niin ihana että! ♥ mä usein mietin sitä, että oot ihan äärimmäisen reipas kahden lapsen äiti. Teet remppaa, töitä ja vielä hoidat kotiakin… ihailtava asenne! Olisi kiva jos joskus tekisit postauksen vaikka ihan teidän normaalista arkipäivästä? Miten kellotat kaiken ja missä välissä teet niitä omia juttuja. En tiedä ootko semmosta koskaan vielä tehnyt, mutta mä ainakin tykkäisin! 🙂

    Nyt painun sänkyyn! Reipasta viikonloppua sinne teille kaikille! 🙂

    • Vai reipas. Välillä mietin, että hullu pitää paremmin paikkansa. 🙂
      Joo, voisihan tuollaisen joskus tehdä. Tosin sitä omaa aika ei nyt ole ollut minuuttiakaan viime päivinä, eli enhän mä kaikkea ehdi. Samat ne on tunnit jokaisella, ja sitten vain pitää soveltaa ja venyä sen mukaan miten pystyy. 🙂

      Reipasta joulukuun alkua sinne!

  6. Inkeri says:

    Ihanan näköistä teille tulee. Hyvää viikonloppua.

  7. kati says:

    Aivan unelma tulee tuosta keittiöstä, onnittelut.. kyllä kelpaa joulua viettää kunhan valmistuu!!

    Mistä olet muuten hankkinut nuo hienot housut?

  8. Bambi says:

    Aivan mieletön taso! Tahtoo myös. Minkä hintaiseksi tuo taso tuli? Voiko niitä valureunoja ja muita tarvikkeita käyttää uudelleen? Jos voi niin voisin olla kiinnostunut ostamaan :).

  9. Leena says:

    Hei,
    mistä olet ostanut nuo tosi kivan näköiset housut?

Kommentoi