{ sinut on haastettu }

14.12.2014

Kenties muistatte viikontakaisen hyvällä asialla WWF -postauksen. Mikäli ette, käykää ihmeessä lukemassa postaus, jossa kerron teille yhden maailman uhanalaisimman eläimen tilanteesta, ja WWF:n suunnitelmasta pelastaa laji. Yhteistyössä Indiedaysin ja WWF:n kanssa haluamme innostaa myös teidät lukijat mukaan tekemään hyvää!

Himalajan vuoristossa elävää lumileopardia uhkaa niin elintilan pieneneminen, ilmastonmuutos kuin salametsästyskin. WWF:n avulla, ja meidän tuellamme, tämä lajin hiipuminen voidaan kuitenkin pysäyttää.

Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, näissä talkoissa jokaisen apu on korvaamaton, ja tämän vuoksi haastaan teidät mukaan lumileopardin kummiuteen, ja näin suojelemaan luontomme monimuotoisuutta. Ja, jotta hyvää asiaa vietäisiin eteenpäin, haastan mukaan myös pari boggaajaa! Kerttu ja Päivi, otattehan haasteen vastaan!? Kaksi naista, joilta ei puutu energiaa ja päättäväisyyttä, teitä tarvitaan nyt. Ja, laittakaahan ihmeessä molemmat haastetta myös jakoon, näin saadaan tukijoukot kasvatettua.

Lumilrop -® Mark Dumont

Kuva: Mark Dumont

Saman haasteen heitän myös kaikille teille lukijolleni! Tehdään yhdessä hyvää ja vaalitaan maapalloa tärkeimpänä perintönä lapsillemme! Tartutaan kummiuteen yhdessä lasten kanssa, ja pidetään huolta, että myös tulevat polvet pysyvät tietoisina maapallon monimuotoisuudesta.

Mikäli taloudellinen tilanteesi ei jousta lumileopardin kummiuteen, haastan teidät kaikki ainakin jakamaan WWF:n sivun Facebook profiilissanne. Tästä linkistä, löydät tietoa lumileopardista ja voit ryhtyä kummiksi. Sivun alaosassa on myös suora Fecebook-nappula, jonka avulla saat jaettua sivun kavereillesi, ja näin olet mukana levittämässä tietoa hyvän asian puolesta. Sivun jakaminen on pieni vaiva sinulta, mutta sillä on suri merkitys luonnolle ja lumileopardin kohtalolle!

Yhdessä kiittäen; WWF, lumileopardi ja minä


4 Responses to “{ sinut on haastettu }”

  1. Kirsi says:

    Kiitos haasteesta. Tämä oli hyvä muistutus ja aivan loistava lahjaidea. Mielessä kaksi pientä poikaa, joille haluan kummiuden antaa. 🙂

    • Kiva, ett joku on ottamassa haastetta vastaan. Huonoina aikoina tuntuu, että maailman talouden kärsiessä, unohtuu helposti ne perusasiat.
      Toivottavasti tästä on iloa sinulle ja kahdelle pienelle pojalle! 🙂

  2. Elanor says:

    Niin tärkeä asia, kiitos haasteesta!! 🙂

Kommentoi