{ joululoma }

21.12.2014

Hengähdystauko, pieni paussi, tauko arjen kiireen keskelle. Kiireisen ja kuluttavan syksyn loppu, aikaa uuden meittimiseen, unelmiin, haaveisiin ja toiveisiin. Pöydän puhdistus, uuden alun alku ja syvään hengittämisen aika. Pieni sana tuo loma, mutta sillä on kokoaan suurempi merkitys.

Vielä eilen kello pirisi kuudelta, ja olo oli aika arkinen. Jossain siinä aamun kiireessä, ja pienen kauluspaidan silittämisen keskellä, tuli kuitenkin valtavan jouluinen olo. Ihan kuin olisin haistanut koulun joulukirkon nenässäni, todistusten jaon, ja sen riisisuklaalevyn, joka tuohon aikaan aina joulun päätösjuhlassa lapsille jaettiin. Miten olinkaan unohtanut, että siitähän se joulu vasta alkaakin! Hassua, miten lapsen loma voikin tuntua lomalta myös äidille.

cotton de tulear

Ulkona ripsottelee hiljalleen lunta. Tämän päivän ohjelmassa on kuusimetsää ja hyvin pientä siivoilua sekä lakanapyykkiä. Aurinko pilkistelee pilvien lomasta ja tuntuu, että tähdetkin olisivat hetkellisesti oikeassa asennoss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuluneella viikolla sain oikeastaan melkein kaikki jouluvalmistelut tehtyä. Nyt on aika rauhoittua ja nauttia olostaan. Antaa mielen rauhoittua ja lomafiiliksen kietoa syliinsä. Ei aikaisia aamuherätyksiä, ei aikatauluja tai kiireitä. Tästä joulusta aion nauttia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulumieli on löytynyt, ja tästä on hyvä jatkaa!


8 Responses to “{ joululoma }”

  1. idahhh says:

    Ihanaa joulunodotusta Sinulle! 🙂 itse pitäää vielä alkuviikoksi töihin ennen kuin itse voi nostaa jalat pöydälle ja julistaa joulurauha :/ mutta hyvää saa aina vähän odottaa.

  2. Viltsu says:

    Ihana keittiö ja niin ihana tuo teidän pikkutyttökin. Saanko kysyä, että mistä liikkeistä sinä ostat teidän tytön vaatteita? 🙂 Iloista joulun aikaa teidän perheelle.

    • Saa toki! 🙂
      Ihan perus lindex ja kaphall ovat meillä käytössä. Pidän myös pop de luxin vaatteista ja noa noan tarjonnasta. Aika kaikkiruokaisia ollaan, tai siis ei ainakaan merkkiuskollisia. Tänä vuonna hankintoja ehkä eniten kuitenkin tuli tehtyä sieltä pompilta. 🙂

      Kaikkea hyvää uuteen vuoteen! ❤︎

  3. jeba says:

    Ihanaa joulua koko poppoolle! ♥ ja kiva, että joulumieli löytyi. Kyllä täälläkin pikkuhiljaa, kun eilen koristeltiin kuusi ja parhaillaan taivaalta tupruttaa lunta – iih. 🙂

  4. Heidi says:

    Mä en kestä, toi koira on niin ihana!!!! <3 Iloista joulua teille! 🙂

Kommentoi