{ pala kesää }

26.1.2015

Mieheni piristi minua viime viikolla muutamalla syreenin oksalla, jotka jaksavat ilahduttaa yhä. Vaikka näistä puuttuukin se suomalaisen pihasyreenin tuoksu, tuovat hennon violetin, valkoisen ja vaaleanvihreän sävyt väistämättä palan kesää olohuoneen pöydälle.

Kun juhlahumusta on selvitty, ja herkut lähestulkoon tuhottu, tuntuu arkikin ihan mukavalle vastapainolle. Tämän päivän maanantai moodi oli oikeastaan rentouttava ja energinen. Hyvin nukuttu yö takana, ja edessä uusi viikko täynnä mahdollisuuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käväisin aamuulla nopeasti paikallisella Tokmannilla hakemassa vaatehuoneeseen uuden lampun palaneen tilalle, ja mitä ihanaa siellä olikin jo nostettu esiin; Siemenpussit, kukkamullat ja turveruukut. Ai että, mutta multasormeni alkoivat syhyämään. Jos vielä kuitenkin jonkun viikon toppuuttelisi itseään, ennen kuin aloittaa kylvöpuuhat. Lähinnä sen ajan voisi käyttää suunnitteluun ja haaveiluun. Kesän kaipuuta tosin ei helpota myöskään Glorian uusin numero, jonka pastellinen kansi laukaisi aivan hillittömän pioni-ikävän!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kakkua jäi sen verran, että tänään saadaan vielä pienet jälkkärit, mutta muuten se kahdeksan munaa oli ihan hyvä määrä. Tosin syötiinhän sitä sitten santsit – ja santsin santsit. 🙂

Ihanaa uutta viikkoa!


6 Responses to “{ pala kesää }”

  1. idahhh says:

    ihanat kuvat! Tulee kyllä niin kevät ja kesä mieleen 🙂 kuvien mukaista mukavaa maanantaita sinulle! 🙂

  2. Kati says:

    Syreenit on niiiin <3

  3. Jeanette says:

    Pidemmän aikaa olen jo lukenut blogiasi ja nyt vasta taidan kommentoida ekaa kertaa mutta sinulla on niin tunnelmallisia kuvia ja ihan heti teki mieli itsekkin vaihtaa kotiin kevät moodi päälle ja voi kun se aurinko edes pilkistelisi joskus ikkunan raosta sisälle. Vaaleat Pleasen kevätpöksyt löysivät tiensä kaappiini tänään odottelemaan jo tulevia kevätpiviä =) Auringon pilkahduksia odotellessa, onneksi tämä pitkä tammikuu loppuu jo tällä viikolla. Mukavaa viikkkoa =)

    • Kiva, että uskaltausuit kommentoida! 🙂

      Mullakin on uudet vaaleat Pleaset, mutta en ole niillä ulos vielä rohjennut. Kevättä siis odottelevat nekin! 🙂

      Ihan hirveä kevään ja valon kaipuu. Tekisi mieli jo nakata kynttilätkin syksyä odottelemaan. Ensi viikolle lupasi aurinkoakin, joten jaksetaan parit pöperöpäivät vielä. Helmiikuulle sitten isot toiveet! 🙂

Kommentoi