{ huomenna }

27.1.2015

Kevät keikkuen tulevi, ja mukanaan se tuo tietenkin kaikkea kivaa ja uutta, myös pukeutumisen suhteen. Huomenna julkaistaan me&i:n uusi mallisto SS15, ja jännää tästä itselleni tekee se, että enpä ole minäkään päässyt mallistoon etukääteen kurkkimaan. Tai no, olen toki nähnyt  joitakin kuvia, esimerkiksi me&i:n Facebook-sivulla, mutta en koko mallistoa.

Jälleen mallistosta tietenkin löytyy iloista printtiä, ja meille vähemmän rohkeille myös hillitympää kokonaisuutta. Me&i:n naistenvaatteet jatkavat nousuaan, eikä kyseessä ole enää pelkkä lastenvaatemerkki, se on tullut viime vuosina todistettua. Omiin silmiin pomppasi tuolta paljastusten lomasta ainakin yksi me&i suosikeistani; Holey Cardigan, joka onneksi on mukana myös tämän kevään mallistossa.

Koska kyseessä on yksi vanhimmista yhteistyökumppaneistani, voin luvata, että jotakin mukavaa on tiedossa myös teille! Maltetaan kuitenkin talven edetä hetki keväisempään suuntaan!

meandi1

Muutama poiminta viime vuosien suosikeistani. Neuleita, housuja, farkkuja, trikoota… Vaatteita joissa viihdyn.

meandikol1

Kevään mallisto on nähtävissä huomenna keskiviikkoa 28.1. 2015 meandin sivuilla. Kurkkimaan vain, ja kutsuja suunnittelemaan! 🙂

Ihanaa iltaa!


Kommentoi