{ teki mieleni vihreää }

30.1.2015

Onpas helpottavaa kuulla, että muidenkin päät on jääneet auton ovien väliin. Ei sillä, että olisin vahingoniloinen, vaan ihan puhtaasti helpottunut. En ole ainoa lajissani! Tuonne blogin Facebook-sivulle rakkaat läheiseni kokosivatkin pientä listaa edesottamuksistani, mutta myönnän, että paljon jäi paljastamattakin. Huh, toisille vain sattuu ja tapahtuu! 🙂

Mutta sitten otsikkoon. Kyllä, nyt tekee mieli vihreää ja vehreää! Tänään oli pakko tehdä pieni reissu Plantagen – Ikea -akselilla ja mukaan tarttui niin sipulikasveja, kuin yrttejäkin. Lisäksi pikkumies päätti ryhtyvänsä kaktusviljelijäksi, joten pieniä alkuja tähänkin projektiin oli pakko hankkia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yrttejä pitää toki hankkia lisääkin, mutta näillä saa jo kivasti vihreyttä keittiöön. Helmililjoja, perunanarsisseja ja krookuksia on ollutkin jo kova ikävä, eikä hyasinttikiintiökään tullut täyteen jouluna. Nyt täytyisi vain keksi ruukut jokaiselle. Pienet kaktuspurkit piilotimme ensihätään muffinivuokiin. Toimivat noinkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomiselle siis istutuspuuhia!

Ihanaa viikonloppua!


8 Responses to “{ teki mieleni vihreää }”

  1. HP says:

    Mä oon jättänyt jalkani auton oven väliin! Istuskelin ajatuksissani jäätelöä syöden, jalkaa ulkona heilutellen… Mies totes että mennään, joten kiskaisin oven täysillä kiinni ja oma jalka välissä!!

  2. Jonna1983 says:

    Vihreää kaipaan minäkin mutta yrtit tapan hetkessä 😀 hmmm… Voiskin heittää reissun Plantageniin ja katsastaa tarjonnan. Hyvä idea nuo muffinssivuoat!

  3. Anna-Maija says:

    Mikä tuo keskimmäinen, rungollinen kasvi on?

  4. inspirations says:

    Voi miten ihanan keväisiä! Täytyy varmaan itsekin suunnata samoihin kauppohin, kiitos muistutuksesta! Onko sinulla muuten kasvilamppua käytössä? Minusta tuntuu, että saan yrtit talvella nuhjaantumaan valon puutteeseen, mutta nythän sekin on jo lisääntymään päin. Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi