{ WhatsApp }

04.2.2015

Pari juttua vielä tälle päivälle. Ekaksi muistuttelen Netflix-kisasta, jossa jaossa siis kaksi 6 kuukauden ilmaista Netflix-pätkää. Palkinnon voi siis hyödyntää jo olemassa olevaan Netflix-tiliin, ja kuitata sillä ikävät maksuasiat puolen vuoden ajan. Tai, vastaavasti voit ryhtyä Netflixin käyttäjäksi ja katsoa laatuohjelmia ilmaiseksi kuusi kuukautta!

Vaikka kisa oli House Of Cardsin henkeen, ja pyhitetty lähinnä faneille, on mukaan ilmoittautunut myös moni, joka ei ole kyseistä sarjaa vielä nähnyt, tai edes Netflixiä käyttänyt. Niinpä päätin, että toinen lahjakoodeista lähtee tosifanille, ja toinen jollekulle, jota sarja, ja Netflix yleensäkin, kiinnostaisi.
Eli, ei muuta kuin osallistumaan! Vielä tämän ja huomisen päivän ajan ehdit mukaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sitten otsikkoon:
Vinkkinä kaikille, että Indiedays on nyt myös WhatsAppissa! Halutessasi voit siis tilata blogimaailman uutisia suoraan puhelimeesi. Laitan tähän lainauksen toimituksen blogista, josta voit käydä vielä kurkkimassa lisätietoa.

“Indiedaysin WhatsApp-viestien tilaaminen on uskomattoman helppoa. Mikäli haluat testata uusinta palveluamme, toimi näin:

1) Tallenna puhelimesi osoitekirjaan numeromme 040 1841 852. Viestimme ei siis tule perille, ellet lisää tätä numeroa yhteystietoihisi.
2) Lähetä meille WhatsAppissa viesti, jossa on vaikkapa oma nimesi tai muut terveisesi.
3) Saat yhden viestin päivässä, joka sisältää päivän parhaimmat vinkit tai kuumimmat puheenaiheet. Voit myös vastata meille halutessasi!

Arkipäivisin lähetämme pari lukuvinkkiä tilaajillemme, yhdessä viestissä. Numerosi ei näy muille tilaajille, sillä lähetämme ne WhatsAppin uusia Broadcast-viestejä hyödyntäen. Rohkeasti siis mukaan!”

Näistä käytännön asioista minä siirryn nyt iltapala pöytään. Huomiseen!


10 Responses to “{ WhatsApp }”

  1. Stellina* says:

    Netflix on ihan uusi tuttavuus, olisipa kiva päästä sitä kokeilemaan!

  2. Kirsi L says:

    Olisi kiva päästä tutustumaan Netflixiin. Olen usein miettinyt sen hankkimista.

  3. Ss says:

    Netflix? Saisiko sillä kattoo “telkkarii” ulkomailla asuessakin? Sepäs vasta olis kivaa 🙂 T. saksalaistunut suomalainen

  4. Sartsa says:

    Saikulla ainaskin vielä 1/2 vuotta. Aika kuluisi paremmin, kun ei voi liikkua.

  5. Minna says:

    Täälläkin Netflix uusi tuttavuus, olisi kiva kokeilla 🙂

Kommentoi