{ loman tarpeessa }

27.2.2015

Katkaistakseni täydellisen radiohiljaisuuden, ajattelin tulla toivottelemaan teille mukavat viikonloput muutaman räpsyn kanssa.

Kuten kerroinkin, tämä viikko oli osaltani tälläinen puoliloma, ja ihan siitä syystä, että nyt olin vapaapäivien tarpeessa. Päivät ovat siis täyttyneet ihan muista jutuista, kuin blogitouhuista.

Viikonloppu on vielä auki, roikunko täällä, vai otanko vielä vähän enemmän aikaa muille jutuille. Ensi viikolla sitten viimeistään palaan ihan kunnolla sorvin ääreen. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koitan viikonlopun aikana ainakin vastailla nuo kommentit tuolta taaempaa. Muistakaa te osallistua kahden edellisen postauksen arvontoihin. Siellä olisi tosiaan valittavissa vähän kivaa vaatekaapin täytettä, sekä täytettä myös keittiön kaapeille!

Lumet sulaa ja linnut laulaa. Luonto on sekaisin ja maasta pukkaa uutta. Toivotaan nyt tähän kuitenkin niitä auringonsäteitäkin. Ihanaa viikonloppua!


9 Responses to “{ loman tarpeessa }”

  1. Marika says:

    Ihanat kuvat, nyt alkoi tekemään mieli kukkia kotiin 🙂

  2. Katri says:

    Välillä on hyvä ottaa keuhkot täyteen ilmaa! <3 Kyllä me täällä sitten taas odotellaan sinua! 🙂 Kukkia tekee nyt kovasti mieli, silvoin pari viherkasviakin maljakoihin ja tökkäsin orkideanoksan joukkoon, tuli hauska! Ja ihan pakko vinkata sinullekin (kun kukkia rakastat) blogilöydöstä http://kukkalablog.blogspot.fi/. En tunne blogia enkä kirjoittajaa paremmin, löysin pari viikkoa sitten, mutta ihania ideoita!

  3. Ihania kuvia! Ja voi miten suloinen pikku nutturapää siellä istui :).

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

  4. inspirations says:

    Jep. “Muutama räpsy” näyttää taas kuin huolellisesti stailatuilta ja otetuilta kuvat ihanasta tanskalaisesta sisustuslehdestä – siksi täällä onkin aina niin piristävää käydä, Taidat olla aika perfektionisti ainakin visulaalisissa sioissa ; ) Tauko tekee hyvää, toivottavasti maltat nauttia siitä.

    • Teki todella hyvää, ja tuli myös tarpeeseen. Kiitos. ❤︎
      Ja kiitos kauniista sanoista. Kuvaaminen on ihana harrastus ja myönnän, että kuvien suhteen musta on tullut vähän tarkka. Mutta kaunista kuvaa on kiva itsekin katsella. Koko totuutta kun joutuu silmäilemään muutenkin. 😉

Kommentoi