{ arkisen harmaata }

04.3.2015

Vaikka tässä nyt onkin hehkutettu maaliskuuta ja orastavaa kevättä, niin täytyy myöntää, että vallitsevat sääolosuhteet muistuttavat kyllä enemmän syksyä. Erona tietysti se, että päivä on pidempi, mutta koska aurinko ei jaksa näyttäytyä, ja ulkona lentää rapa, hiipii syksy väkisinkin mieleen.

Siinä mielessä hassu juttu, että nämä kuvat voisivat yhtä hyvin olla marraskuulta. Mulla on nimittäin vieläkin pikkuvalot lasipurkissa (hyvä yövalo, jos pitää kulkea rappusissa) ja amarylliskin on täydessä kukassa. Ja kyllä, kuvat ovat siis ihan tämän aamuisia!

enjoy

Joulukuun alussa Klaara repi yhden kukkivan amarylliksen, ja koska se, mitä kasvista jäi jäljelle, oli niin surullista katsottavaa, nostin kukan kuistille ja unohdin sen sinne. Vaan tässä joku viikko sitten huomasin, että sehän puskee uutta. Nostin sipulin taas sisälle lämpimään ja tuossa se nyt kukkii niin kovin jouluisena. Harmi, että se sattuikin olemaan juuri tuo punainen yksilö.

enjoy2

Meidän kalkkimaalaus jäi pianohuoneessa hiukan vaiheeseen, kun yhden kerroksen jälkeen tultiin siihen tulokseen, että sävy olisi saanut olla pikkuisen harmaampi. Nyt sitten odotellaan uutta maalisävyä, ja katsotaan, että miten se toimii. Ja jos se toimii, on tarkoitus jatkaa koko olkkariin samalla sävyllä. Niin, että harmaata on tiedossa, vaikka kevät tuosta kuinka päättäisikin kirkastua.

Kivaa päivää! Ei anneta harmauden selättää!


5 Responses to “{ arkisen harmaata }”

  1. idahhh says:

    Ihanat kuvat jälleen kerran <3 ja ei haittaa vaikka amaryllis on punainen, itseasiassa se näyttää todella hyvältä, pieni väripilkku tuossa nurkassa 🙂 eikä kyllä näytä yhtään jouluselta kun ei ole muita jouluhärpäkkeitä esillä. Oi oi oi kalkkimaalia odotellessa, jännitän täällä lopputulosta ihan kuin se tulisi itselle! 😀

    • Odottelen myös sitä maalia ihan innolla. Jotenkin jos tulisi tuo olkkarikin lämpöisemmän oloiseksi. Nyt se on niin kauhean valju ja fiilis vähän kliinisen kylmä.
      Mulle tuli heti joulufiilis tosta punaisesta, kun ei meillä tainnut joulunakaan olla tämän jouluisempaa! 😀

      • idahhh says:

        Aijaa, no ei se “kliinisyys” kyllä ainakaan kuviin välity 🙂 mutta ei kalkkimaali voi olla huono vaihtoehto! Aijaa no musta toi näyttää vaa super hyvältä toi amaryllis 😀

  2. Juhuu Emilia, ihan huikeaa oli lukea, että olet päässyt eroon säryistä! Se on niin ihmeellinen ja ihana tunne. Vastasin sulle paremmin tuossa “mitä mulle kuuluu” -postauksessa : )

Kommentoi