rennosti laineilla

21.4.2015

Pysytään löyhästi intiaanikesässä mutta siirrytään hiuksiin.
Pesin nimittäin eilen uudet pidennykset ensimmäistä kertaa. (Jos tuo aikaisempi postaus jäi välistä, voit käydä lukemassa sen täältä.) Joku saattaa haukkoa henkeään, kun tajuaa, että hiukseni oli pesty viimeksi viikko sitten tiistaina, mutta lohdutan sillä, että kuontaloni on tottunut pitkiin pesuväleihin, ja Rapunzel Of Swedenin teippipidennyksissä nimenomaan neuvotaan, että teippien pitäisi antaa asettua ensin muutama päivä, eli tässäkin mielessä ensimmäisen pesuvälin pitkittäminen oli järkevä valinta.

Anyway, pesu meni hyvin, tosin pientä totutteluahan tuo vaatii. Myös kuivaamisen suhteen oli pakko joustaa periaatteistaan ja kaivaa fööni esiin. Hiusta on niin paljon, että sen kuivuminen ei tapahdu ihan muutamassa tunnissa. Mutta noin niin kuin muuten, tykkään hiuksista jopa enemmän nyt ensimmäisen pesun jälkeen. Lopputulos ei ole ihan niin sliipattu, ja sain pörrötettyä hiuksiin luonnollista ilmavuutta.

hiawatha2

Lisäksi olen tyytyväinen siihen, miten sain itse laitettua hiukset ensimmäistä kertaa. Se on vähän tuollainen huoleton hippikampaus, ja juuri sopiva tulevaa intiaanikesää odotellessa. 🙂

Normaalisti olen käyttänyt hiusten muotoiluun lähinnä sellaista jumborautaa, mutta koska nyt tätä massaa on niin paljon, laitoin alimpiin hiuksiin ja hiusten takaosaan muutaman ison lämpörullan, jotta hommaan ei tuhraantuisi aikaa ihan hirveästi. Tuo pidennysten hius muotoutuu paljon paremmin ja pitää laineet ilman sen kummempia aineita, mutta vaarana on tietty aina se, että siitä tulee liian kiharrettu ja liian laineikas. Niinpä laitoin hiukset aika isoissa osissa rullille ja annoin olla vain hetken.

hiawatha4hiawatha1 hiawatha5

farkut Please
paita Hunkydory
kengät I love my ballerinas
korut Sense of Copenhagen

Ihanaa iltaa!


5 Responses to “rennosti laineilla”

  1. LS says:

    Kauniit hiukset ja kiva vari!! Kylla, kesaa odotellessa 😉
    (10 viikkoa h-hetkeen…)

    • Oioi, lähestyy, lähestyy! 🙂
      Mutta sitten nautitaan. Juuri tänään näin silmissäni sen, kun tuuli heiluttaa ylipitkää ruohoa ja kuulin korvissani puiden havinan kesätuulessa. Niin odotan sitä kaikkea!

  2. Olet kyllä niin kaunis!! Toivottavasti nähdään ID:n iltabileissä 🙂

  3. marianne says:

    Heippa, oisin kysynyt mitä hiustenhoitotuotteita käytät pidennyksiisi? Ja onko sulla jotain hyviä vinkkejä niiden hoitoon :)itselleni piakkoin laitattamassa 🙂
    Ja Aivan ihana blogi, luen päivittäin!

Kommentoi