Hyvää huomenta

24.4.2015

Huomenta ihanat!

Täällä alkaa olla kimpsut ja kampsut pakattuna viikonlopun reissua varten. Yöunet jäivät aika lyhyiksi, sen verran valmisteluja vaatii arjesta irtaantuminen, mutta toivottavasti se on kaiken vaivan arvoista. Jälleen kerran kaadun varmasti illalla väsyneenä hotellin sänkyyn, mutta eikös se ole ihan luvallista. 🙂

Tässä vielä sipaisen viimeiset pakkelit nassuun, ja pakkaan purkit ja purnukat mukaani. Yksi iso latte vielä kurkusta alas, ja sitten kai ollaankin valmiina lähtöön. Läppäri sylissä tosin ajattelin matkustaa, ja blogiinkin yritän päivitellä viikonlopun kuulumisia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa perjantai aamua ihan jokaiselle. Nautitaan auringosta ja alkavasta viikonlopusta!

Niin, ja muistakaahan osallistua Mrs Jones -arvontaan!


12 Responses to “Hyvää huomenta”

  1. Nähdään huomenillalla :))

  2. Ansku says:

    Hyvää viikonloppua sitten vain 🙂

  3. Mukavaa irtiottoa! Täällä ihan sama kuvio, vielä pari tuntia töitä ja auton nokka kohti Helsinkiä. Itsekin viime yönä taas mietin, että miten joka kerta jääkään yöunet lyhyeen, kun hommaa kertyy viime hetkille niin paljon.

    • No sanopas! Mä oon niin tässä samassa jamassa joka kerta. Kauheesti hommaa, enkä taaskaan osannut tehdä asioita valmiiksi ajoissa, vaan jätin kaiken viimetippaan.

      Mutta hei, varmaan nähdään tänään!? 🙂

  4. Linnea says:

    Hei, aivan ihana tuo kuvissa osittain näkyvä pussukka! Mistä olet löytänyt? 🙂 Hyvää viikonloppua sinullekin, rentoudu ja nauti!

  5. Mukavaa viikonloppua 🙂

  6. Katja says:

    Kivaa viikonloppua, nähdään huomenna! 🙂 Mä olen jo Helsingissä, mutta menen vielä illalla Trelle ja aamulla takas. 😀

Kommentoi