Home sweet Home

26.4.2015

Kotona jälleen. Ja ah, miten ihanalta se tuntuukaan! Siivoilin torstaina ja perjantaiaamuna paikkoja niin, että saa palata siistiin kotiin, ja nauttia siitä kotiinpaluun ihanuudesta. Toki nyt olisi purettavana neljän hengen viikonloppukamat, jota on kyllä ihan mukavasti. Talo on kylmä kuin mikä, ja kotipihassa kun avasi auton oven, vastaan tuli aika kotoisat tuoksut (naapuri kasvattaa kalkkunoita). Mutta tiedättekö, kaikesta tosta huolimatta, koti on koti, eikä sitä voita mikään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt vain puita kattilaan ja lämpöä taloon. Tavarat ojennukseen ja pesukone jylläämään. Kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta kun on ollut pari kolme päivää muualla, niin ei nuo kovin tavalliset kotityöt tunnu niin pahalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos hurjasti ihanista sanoista Facebookin puolella ja muutenkin. Ja tietty kaikille ihanille bloggaajille iso kiitos, oli taas ihana nähdä tuttuja ja uusia kasvoja blogien takaa.

Tänä vuonna en odottele pioniaikaa yksin, sillä suuria kukkia odottaa myös uusi maljakkoni. Tosin jotain muuta kukkivaa se ehkä kaipaisi jo nyt. Ehkä huomenna keksin sille sisältöä. Nyt hommiin!


10 Responses to “Home sweet Home”

  1. Lingon says:

    Kaunis maljakko ja kaikki muukin <3

  2. Cride says:

    Oli tosiaan kiva nähdä taas muita bloggaajia ja sehän se päivän paras anti olikin. Nyt voikin sitten toipua tämän päivän eilisestä juhlinnasta. Juuri näpyttelin kanssa postausta päivätilaisuudesta.

  3. idahhh says:

    Voi miten kaunista -kyllä kelpaa varmasti tulla kotiin kun tuollainen näkymä! 🙂 ♡♡ mukavaa alkavaa vappuviikoa sinne teille!

    • Joo, ihan ehdoton juttu on kyllä laittaa koti kuntoon ENNEN reissuunlähtöä. Maljakkokin tuli niin hilkulla, etten ehtinyt siitä juuri nauttia ennen reissua. Mutta on se kyllä ihana! 🙂

      Hurjan hauskaa, ja toivottavasti keväistä, vappuviikkoa! ❤︎

  4. Olipa ihana tavata sut Emilia ja jutella hetki. ♡ Olet kyllä livenäkin yhtä hurmaava.

    • Oi, niin ihana, että tulit jutulle! Ihan parasta koko päivässä jutustella kasvotusten! Toivottavasti nähdään jatkossakin, olet tosi ihana tyyppi, juuri sellainen, millaiseksi olen sut ajatellut! ❤︎

  5. Soma says:

    Harvoin kommentoin vaikka blogisi lukija olen pitkään ollut. On teillä kaunis koti!

    Ja mitä niihin kalkkunoihin tulee niin näin maajussina tai jussittarena olen tyytyväinen, että teillä kasvaa puhdasta kotimaista ruokaa naapurissa. Hajuhaittoja meistä joskus saattaa tulla mutta mitä pienistä kun ei pienetkään meistä.

    Aurinkoista keväänjatkoa!

    • Kiitos, Soma! ❤︎

      Minä olen kotoisin varmaan Suomen sikamaisimmasta kunnasta, joten hajuihin olen tottunut ihan syntymästä asti. Näin vaan kun on hetken poissa, niin ne taas huomaa, mutta tänään nenä on tottunut kalkkunoihin kyllä jo ihan täysin. 🙂

      Olen itsekin iloinen, että sitä kotimaista ruokaa tulee läheltä. Toisesta naapurista (koulutilalta) hakee meijerin auto maitoa päivittäin, ja ostan aina maakunnan meijerin maitoa, vaikka sen litrahinta nyt hiukan kilpailevia kalliimpi onkin. Musta on ihana ajatella, että tämä maito on niistä lehmistä, joiden ohi kuljen usean kerran päivässä.

      Eli täällä liputetaan teille ja kotimaisuudelle! 🙂

      Aurinkoa!

Kommentoi