Scholl -arvonta

26.4.2015

Oho, melkein unohdin, ettĂ€ mulla olis teille taas hiukan arvottavaa! 🙂

PidempÀÀn blogiani seuranneet ovat jokusen kerran joutuneet lukemaan pÀivityksiÀni kuivista ja halkeilevista kantapÀistÀ. VinkkejÀ joskus teiltÀkin kyselin, ja voin kÀsi sydÀmellÀ kertoa, ettÀ kaikki on kokeiltu. SitÀ tosiseikkaa, ettÀ kantapÀÀni kovettuvat hurjaa vauhtia, ei muuta mikÀÀn ihme. Toki hyvillÀ tuotteilla tuota prosessia voi hidastaa, mutta kantapÀiden hionta on osa jalkojeni kohtaloa.

NiinpÀ tulin hurjan iloiseksi kun pÀÀsin mukaan Indiedaysin ja Schollin kampanjaan ja erÀÀnlaiseen testiryhmÀÀn, jossa selvitetÀÀn, minkÀlaisia tuloksia saa Schollin uudella sÀhkökÀyttöisellÀ jalkaraspilla. TÀmÀ tuli siinÀkin mielessÀ hyvÀÀn saumaan, ettÀ juhliin on kuitenkin aina kiva lÀhteÀ huoliteltuna pÀÀstÀ varpaisiin.

Schollin paristokÀyttöinen Velvet Smooth Diamond Crystal -jalkaraspin idea on tosiaankin sen verran houkutteleva, ettÀ pakkausta avatessani tulin pohtineeksi, miksei tÀtÀ ole keksitty ennen. Toki kotikÀyttöönkin myydÀÀn monimutkaisia pedikyyri ja jalkahoitopakkauksia, mutta edullinen raspi ilman sen kummempia lisÀosia on mielestÀni parempi vaihtoehto. Kun pakkauksessa on vielÀ paristotkin valmiina, ja kÀyttöohje lyhyt ja selkeÀ, on työhön ryhtymisen kynnys aika matalalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muodoltaan raspi muistuttaa hiukan sheiveriÀ, kÀsiosa on kumipintainen ja pysyy nÀpeissÀ hyvin. Poikkeuksena tavallisesta raspista, tÀtÀ Velvet Smooth -jalkaraspia kÀytetÀÀn kuivaan ihoon, joten liotteluja ja jalkakylpyjÀ ennen operaatiota ei kaivata. Jos joku on joskus joutunut höylÀÀmÀÀn kantapÀitÀÀn, niin tiedÀtte, ettÀ vÀlinettÀ aluksi hiukan pelkÀÀ, ja skenaario verisestÀ touhusta kÀy mielessÀ. Heti laitetta koitettuani totesin kuitenkin, ettÀ ero nauhahiomakoneeseen on valtava, eikÀ kuivia jalkoja hioessa voi itseÀÀn oikeastaan vahingoittaa. Kunhan toki muista pistÀÀ pitkÀt hiukset kunnolla kiinni, ettei mitÀÀn ylimÀÀrÀistÀ joudu koneen kynsiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Schollin sĂ€kökĂ€yttöiseen raspiin on vaihdettavissa eri karkeusasteisia hiomarullia, ja heti tajusinkin vaihtaa siihen karkeimpaan laatuun, koska hiottavaa oli sen verran paljon, huolimatta jokusen viikon takaisesta jalkahoidosta. Schollin perusraspia kĂ€yttĂ€essĂ€ olen oppinut, ettĂ€ karhean hionnan jĂ€lkeen pinta kannattaa viimeistellĂ€ hiukan hienojakoisemmalla pinnalla, ja tĂ€tĂ€ noudatin tĂ€ssĂ€kin operaatiossa. Omiin jalkoihini sain uppoamaan tunnin verran aikaa, mutta jos tilanne ei ole ihan hirveĂ€n huono, uskon, ettĂ€ tĂ€llĂ€ konstilla tuloksia saa nopeasti. Vertailukohtana voinen kertoa, ettĂ€ ihan kĂ€sikĂ€yttöisellĂ€ raspilla en saa tunnissa tulosta, ja siihen pitÀÀ lisĂ€tĂ€ vielĂ€ höylĂ€ys ja liotus. Reilun tunnin raspaaminen “manuaalisesti” kĂ€y ihan työstĂ€kin, joten tĂ€ssĂ€ pÀÀsi aika paljon helpommalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ItsellÀni ainakin tavallisen raspin kanssa ongelmaksi muodostuu tuo pÀkiöiden keskikohta, johon hiontaa on lÀhes mahdoton kohdistaa. Pieni rulla kuitenkin kulkee nÀppÀrÀsti myös tÀssÀ ja sillÀ on myös kiva hioa varpaiden sivut, jotka itsellÀni tuppaa kovettumaan myös. Oikeastaan ainoa negatiivinen asia on pöly, joten suosittelen, ettÀ pidÀt jalat mahdollisimman lÀhellÀ lattiaa työskennellessÀsi, jolloin pöly laskeutuisi heti alas. Ja kylppÀrin siivous kannattaa mielummin ajoittaa hionnan jÀlkeiseen aikaan. Tosin kesÀllÀ tÀmÀ on kiva ulkonakin. Ei haittaa, vaikka kuinka pöllyÀisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EntÀ se lopputulos?

No, ei yhtÀÀn hassummat! 🙂

schollMutta hei; Mulla on lupa arpoa yhdelle teistÀ Schollin paristokÀyttöinen Velvet Smooth Diamond Crystal -jalkaraspi. Osallistuaksesi arvontaan kerro miksi juuri sinun tulisi voittaa. Tee se kuitenkin viimeistÀÀn sunnuntaina 3. 5. 2015.


257 Responses to “Scholl -arvonta”

  1. Jenni says:

    Jos nĂ€kisit mun jalat, et kysyisi perusteluita 🙂

  2. pirita says:

    heips 🙂 miun pitĂ€is voittaa koska talven jĂ€lkeen jalkani kaipaavat paljon kosteutta ja kovettumien poistoja.. 🙂

  3. Anne says:

    Koppurajalan hĂ€tĂ€huuto: ei tule sandaalikesÀÀ ellei koppuroita kaavita pois! Oispa ihanaa saada tuollainen! 🙂

  4. Muumimamma says:

    Haluaisin ehdottomasti kokeilla!!! Kaikkia muita konsteja onkin jo tullut kokeiltua

  5. Aidafoun says:

    Antaisin jalkaraspin hyvĂ€lle ystĂ€vĂ€lleni lahjaksi. HĂ€n kamppailee myös halkeilevien sekĂ€ kuivien kantapĂ€iden kanssa. HĂ€n on kokeillut vaikka minkĂ€laisia apuja jopa jalkahoitajalla kĂ€yntiĂ€. Olisi mainio siis hĂ€nelle 🙂

  6. Karkku says:

    Jalat tuppaa jÀÀdÀ hoitamatta, joten josko tÀllÀ tulisi hiottua karheudet pois.

  7. mirka koo says:

    Kuljen koko kesÀn ilman sukkia ja rakastan kulkea pihalla avojaloin. EttÀ tarpeeseen tulisi

  8. Sirpa says:

    Haluaisin antaa Scholl tuotteet anopilleni. HĂ€nen jalkansa ovat aina melko huonossa kunnossa jalkojen hoidosta huolimatta.
    ÄitienpĂ€ivĂ€lahjaksi ajattelin…

  9. Kiti says:

    Hei vaan, et voi uskoa mutta tĂ€mĂ€ laite on mulla toiveena Ă€itienpĂ€ivĂ€lahjaksi… se Dubain matka tulee sitten myöhemmin.. 🙂
    Ihanan raikas blogi!
    nimim. vaatimaton(ko) Àiti

  10. Rosalienism says:

    Minun tulisi voittaa siksi, ettĂ€ olen erittĂ€in huono hoitamaan jalkojani. VĂ€lillĂ€ tulee muutaman illan rasvausjaksoja joka kuitenkin unohtuu taas pian. Ja raspia ola sitĂ€kin huonompi kĂ€yttĂ€mÀÀn vaikka se tuolla kylppĂ€rissĂ€ roikkuukin 😀

  11. Aikku10 says:

    Minulle on tullut todella kipeÀ ja iso kÀnsÀ keskelle pÀkiÀÀ, joudun jatkuvasti sitÀ raspaamaan, jalat muutenkin ovat kovettumia tÀynnÀ ulkosyrjistÀ. KÀyttöÀ olisi siis tÀllÀ ihanalle palkinnolle.

  12. Johanna says:

    mullemullemulle!!! TÀÀllÀ kans kantapÀÀt kovettuu ihan kÀsittÀmÀttömÀn nopeasti, apu olisi tosiaan tarpeen!

  13. HennaH says:

    Jalkani ovat kovilla työkengissÀ ja menevÀt kipeiksi halkeamien takia, olisi hyvÀ kokeilla juuri tÀtÀ hienoa raspia.

  14. Peppinen says:

    Kovettumat pitÀisi saada pois jaloistani mutta kutian niin etten voi mennÀ jalkahoitajalle vaan itse yritÀn hinkata huonolla menestyksellÀ, tÀstÀ voisi olla apua minulle kun tÀmÀ varsiraspi ylettyy hyvin.

  15. inni says:

    Koska atooppisesta ihosta kÀrsivÀ poikani rakastaa kihnuttaa kutiavaa ihoaan kantapÀihini.

  16. Tiippu says:

    Kauan olen haaveillut tĂ€mĂ€n kokeilusta! Atooppisen ihon omaavana jalat ovat aika hurjan nĂ€köiset talven jĂ€lkeen, joten tulisi todella tarpeeseen! 🙂 Mukana ollaan!

  17. Marika Mikkola says:

    Olisi mahtavaa pÀÀstÀ kokeilemaan milenkiintoista uutuutta. Atoopikkona koko kroppa on talven jÀljiltÀ aika kui assa kunnossa.

    MM

  18. Minna says:

    No oishan se kiva jos jalat ois siistin sileÀt.

  19. hk says:

    NÀmÀ jÀrkyn kuivat koipeliinit kaipaavat kuumeisesti hiontaa.

  20. Siiru says:

    KesĂ€n jĂ€lkeen kantapÀÀt ja pĂ€kiĂ€t ei ole parhaassa kunnossa, eikĂ€ nĂ€in opiskelijana ole varaa hemmotteleviin jalkahoitoihin ammattilaisella. NĂ€illĂ€ tuotteilla saisi varmasti jalat biitsikuntoon pian koittavaa kesĂ€lomaa varten! 🙂

  21. NR says:

    Kaikkea on tullut kokeiltua omiin kovettumiin mutta mikÀÀn ei ole vielÀ auttanut. Tuota voisi vielÀ kokeilla jotta pÀÀsisi itsekin nauttimaan pehemeistÀ jaloista.

  22. Sanna says:

    Olen kÀyny elÀmÀni aikana kerran jalkahoidossa vaikka tiedÀn ettÀ tarvetta olisi useamminkin. Olen pÀivÀt jalkojen pÀÀllÀ ja kÀvelen paljon tallitöissÀ, joten jalat kaipaisivat kunnon kÀsittelyÀ

  23. Maisa says:

    TĂ€mĂ€ olisi ihana kesĂ€lahja ihan jokaiselle naiselle, myös minulle! 🙂

  24. Aila says:

    Kovettumia riittÀÀ niin kantapÀissÀ kuin pÀkiÀssÀkin. TÀmÀ setti auttaisi kovasti.

  25. Saara ja Mikki says:

    Kaikki keinot kĂ€y, kun pĂ€ivittĂ€in tekee työtÀÀn seisten ja juosten pikku jaloillaan! 🙂

  26. arja says:

    Minun pitÀisi voittaa,ettÀ kehtaisin laittaa tuleviin pojan kesÀ hÀihin juhlakengÀt jalkaan! NiissÀ on kantapÀÀ avoin ja halkeamat loistaa!=)

  27. Sanna says:

    Kaapissa on muutamat tosi kivat sandaalisti, joten ennen kesÀkautta jalat pitÀisi ehdottamasti saada edustuskuntoon!

  28. Ninua says:

    Olen jo pidemmĂ€n aikaa himoinnut pÀÀstĂ€ kokeilemaan tuota kantapÀÀn jyrsijÀÀ. Olen perinyt Ă€idiltĂ€ni kaarnaa muistuttavat kantapÀÀt – eli halkeilevat ilman rasvausta (ja joskus siitĂ€ huolimatta) varsin kipeĂ€sti. TĂ€ytyy toivoa, ettĂ€ onni suosisi opiskelijaa. ♄

  29. Nette says:

    jos muut kilpailijat nĂ€kisivĂ€t jalkani antaisivat he minun sÀÀlivoittaa…eikĂ€ tĂ€mĂ€ ole edes vitsi (eikĂ€ puujalkavitsi)!

  30. Lotta says:

    Antaisin miehelleni 🙂

  31. Nina says:

    Lahjoittaisin sen Ă€idilleni jolla on aivan kamalat jalat 😀

  32. tellu says:

    Jalkapohjat ovat K-18 -kamaa raskausajan jÀljiltÀ ja sohva kÀrsii kun jalat raapii sitÀ

  33. Spes:ial says:

    Haluaisin voittaa setin, koska teen itseni lisÀksi myös Àidilleni pedikyyrin, ja olen varma ettÀ tÀllÀ me molemmat saisimme ÀitienpÀivÀjuhlia sekÀ minun tulevia ylioppilasjuhlia varten mahtavat kesÀjalat<3

  34. Anu says:

    Voih, tuolle olisi kyllĂ€ kĂ€yttöÀ, jalat on kuivat kuin korput ja kantapÀÀt etenkin, mikÀÀn ei auta, höylÀÀmistĂ€kin kokeilin ja se vĂ€hĂ€n paransi tilannetta, mutta se oli jotenkin epĂ€miellyttĂ€vÀÀ tehdĂ€, tuo vekotin kuullostaa enemmĂ€n kuin tĂ€ydelliseltĂ€ tĂ€llaiselle korppujalalle… (nymana40@ gmail.com)

  35. Henni Hoo says:

    Hei vaan! Jos tĂ€hĂ€n arvontaan voisi osallistua kuvalla, niin nĂ€mĂ€ kantapÀÀt ei valitettavasti perusteluja kaipaisi 😉 KĂ€ytĂ€nnön arjessa tĂ€mĂ€ patteriversio raspista voisi helpottaa kolmen pienen lapsen Ă€idin aikapulaa. Ps. KesĂ€jalat olis kivat, mullakin!

  36. emppu_ says:

    TÀÀllÀ irtoilee kynnen kokoisia paloja kantapÀistÀ. Olen huono hoitamaan jalkapohjiani, ei rasvausta eikÀ mitÀÀn muutakaan hoitoa.

  37. Kurahousu says:

    Mun kantapÀÀt on kuin kiveĂ€, erityisesti talvisin! Aina saa kĂ€si krampissa raspata/hioa kantapĂ€itĂ€, joten tÀÀ tulis kyllĂ€ niin tarpeeseen :–D

  38. PP says:

    Kammojalat ja mieskin on haaveillut tuosta laitteesta 🙂

  39. annika says:

    Uskon, ettĂ€ mun jaloissa olisi schollille haastetta 🙂 olen jo vuosia taistellut kuivien ja halkeilevien kantapĂ€iden kanssa ja tahtoisin koittaa joko kantapÀÀni kohtaisivat schollin laitteesta haastajan. Ja olisihan se vihdoin tĂ€nĂ€ kesĂ€nĂ€ mukava tepastella sandaaleilla.

  40. Elli-Noora says:

    Olen jo pitkÀÀn haaveillut kyseisestÀ laitteesta, ennen kaikkea siksi ettÀ se sÀÀstÀisi hurjasti aikaa. Tanssijana jalkani kuivuvat ja halkeilevat helposti, eikÀ lavalle ole asiaa kauhistuttavien jalkapohjien kanssa ;D

  41. Mari says:

    Voih! PÀkijÀni huutavat tuota laitetta! Tuo olisi mitÀ mainioin apu korkokenkien vÀsyttÀmisessÀ jalkoihin!

  42. pauliina says:

    miehen jalat on kipeesti tÀmÀn tarpeessa!

  43. Teija H says:

    Nyt kun sandaalikausi jo mukavasti kutkuttelee varpaita, olisi aika tehdÀ kevÀtsiivous jaloille.

  44. Essi says:

    Kaikki keinot kuivien kantapĂ€iden taltuttamiseen otetaan vastaan. Tuote herĂ€tti kiinnostuksen heti mainoksissa, mutta olen odotellut arvioita sen tehokkuudesta tositoimissa. Vaikuttaa ihan huipulta, mielellĂ€ni kokeilisin omillekkin jalkaparoille! 🙂

  45. Lillau says:

    Voi kyllĂ€ kiitos, voittaisin kyseisen rullan mielellĂ€ni itselleni! 🙂 KantapÀÀt + pottuvarpaat ovat todella kuin hiekkapaperia, höylÀÀmisellĂ€ saan vahinkoa aikaiseksi ja raspaaminen on yhtĂ€ tyhjĂ€n kanssa..

  46. kaija says:

    kantapÀÀt kaipaavat kovasti hoitoa, jalkahoito on aika kallista. TÀmÀ olis tosi hieno saada.

  47. iitup says:

    TÀmÀn tarvisin, jotta jalkani olisivat kesÀllÀ sandaalikelpoiset :DD

  48. Minna says:

    MeidÀn omistaja tarvitsee tuon hÀrvelin, ei tunnu kivalta, kun kuivat kantapÀÀt koskettavat joskus koko pÀivÀn meidÀn pehmeÀÀ pintaa.
    Terveisin
    Minnan sandaletit

  49. Anu L says:

    Hei, mulla ongelmana juurikin sama, varpaista kantapĂ€ihin asti kovettuu iho ja raspata saa jatkuvasti – manuaalilla on tĂ€hĂ€n asti menty, mutta olisi kiva kokeilla tĂ€tĂ€ uutuutta! 🙂

  50. Lingon says:

    TĂ€hĂ€n on kyllĂ€ pakko osallistua, mun jalat ovat nimittĂ€in juurikin sellaista kaikista vaikeimman sorttista laatua – kovettuu supernopeasti, kipeytyy ja niitĂ€ kovettumia on sitten vaikea saada pois.. Yes please 🙂

  51. Virpi says:

    Nyt on kyllĂ€ pakko osallistua. KantapÀÀni ovat aina kuivat ja halkeilevat helposti. ÄidillĂ€ni on jo jonkin aikaa ollut tĂ€mĂ€ laite kĂ€ytössĂ€ ja hĂ€n on sitĂ€ kehunut kovasti. Olisipa onni omistaa tĂ€llainen =)

  52. Piritta says:

    Olen nĂ€hnyt monesti mainoksen kyseisestĂ€ tuotteesta ja haaveillut pehmeistĂ€ kantapĂ€istĂ€ kesĂ€ksi. NĂ€mĂ€ koppuraiset kantapÀÀni huutavat jalkaraspin hoitoa 🙂

  53. Anne says:

    Jalat on niin karheet ettÀ sukkia kuluu kohtuuttomasti ja varsinki sukkahousuja ei oikee voi kÀyttÀÀ ku ne ei kestÀ pÀivÀÀkÀÀn.

  54. riikka says:

    Voi kun tÀmÀ olisi ihana. KÀrsin myös todella kuivista kantapÀistÀ ja vaikka kuinka tekee tehohankausta kotona ainakuin vain suinkin mahdollista, niin jo vain kesÀn tullen jalkani ja kantapÀÀni halkeilevat ihan verta vuotaviksi. Nauti siinÀ sitten kesÀstÀ ja hiekann kutittelusta kesÀsandaaleissa..

  55. Elina says:

    VÀlittömÀÀn kÀyttöön pÀÀsisi tuo laite minulla, halkeilevat kantapÀÀt ovat olleet ongelmana jo kauan. Ahkera rasvauskaan ei tuo apua.

  56. Jenna says:

    Työskentelen kokkina ja seisonpĂ€ivĂ€t pitkĂ€t. Jalkani kaipaavat tulla hoidetuksi! 🙂

  57. Mari Vee says:

    Olisi hienoa voittaa laite, koska raspilla työstÀminen on ikÀvÀÀ ja hieman pelottavaakin ja tuo laite olisi haaveissa saada.

  58. Jonna says:

    Juoksu on mitÀ mukavin harrastus, mutta juoksijan jalkapohjat eivÀt sitten olekaan niin mukava juttu :/ en ole koskaan edes kÀynyt jalkahoidossa, koska nolottaa esitellÀ kovettuneita jalkapohjia kenellekÀÀn!

  59. Hanna says:

    TÀmÀ voitto tulisi tarpeeseen omien, mutta erityisesti miehen jalkojen takia! Jotta siis siippakin saisi tallata kesÀistÀ nurmea silkin pehmein kantapÀin, voisin nyt ottaa voiton kotiin.

  60. Pandapii says:

    KantapÀÀni ovat ÀÀrettömĂ€n kuivat ja halkeilevaa sorttia rasvailusta huolimatta. Avopuolisokin kuittailee karheista jaloista ja Ă€iti antaa lahjaksi usein jalkakylpyjĂ€. Minun on jo pitkÀÀn pitĂ€nyt ottaa jĂ€reĂ€mmĂ€t vĂ€lineet kĂ€yttöön ja tĂ€llainen raspi auttaisi varmasti myös minun jalkaparkojeni tilanteeseen. 😀

  61. Sirkku says:

    Minun korppukantapÀitÀ ei voi kyllÀ ilman hyviÀ aineita saa sandaalikuntoon

  62. Anna says:

    KantapĂ€istĂ€ kuoriutuu nahkaa todella paljon ja heti jos unohtaa huolellisesti hangata kuoriutuvan nahkan, tulee jĂ€rjetöntĂ€ kantapÀÀkutinaa. EhkĂ€ tuosta apu kuorintaan. 🙂

  63. Silja says:

    Juuri olen miettinyt, ettĂ€ pitĂ€isi löytÀÀ kalenterista tilaa jalkahoidolle ennen kesĂ€n tuloa. Mutta jospa pÀÀsisikin hoitamaan asian kotikonstein. Lupaavalta laitteelta vaikuttaa! Kiitos taas kivasta ja raikkaasta blogista! 🙂

  64. SanniL says:

    Oi miten hyĂ€ltĂ€ tuollainen sĂ€hkökĂ€yttöinen jalkaraspi kuulostaakaan! ItsellĂ€ myös aina tuskan hiki pÀÀllĂ€ kun koittaa omia koppuraisia jalkoja raspata 😀 Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olisi ihanaa saada jalat kesĂ€kuntoon, jotta pÀÀsisi nauttimaan aurinkoisista keleistĂ€ lemppari sandaleteissa ilman hĂ€peĂ€mistĂ€ jalkojen kunnosta 🙂

  65. eevi says:

    Tuo olis varmasti nÀidenkin koppurajalkojen pelastus!

  66. HannaKoo says:

    Jaloillani on tapana kuivua ja “korppuuntua” hyvin nopeasti, joten tĂ€llainen pieni kotiapulainen tulisi tarpeeseen! 🙂 KĂ€vin jalkahoidossa viime kuussa, mutta kun katsoo jalkojani, niin sitĂ€ ei kyllĂ€ enÀÀ uskoisi! On nimittĂ€in kantapÀÀt taas niin kuivuneet ja haljenneet :/

  67. Anette says:

    EttĂ€ saisin jalat kesĂ€kuntoon helpommalla konstilla. Ihana kesĂ€! Tule jo! 🙂

  68. Annica says:

    TĂ€tĂ€ todella tarvitsisin koska kesĂ€ tulossa ja olisi mukava saada jalat kuntoon ennen sitĂ€ varsinkin kun tĂ€mĂ€ raskaus on aiheuttanut tavallista huonommassa jamassa olevat jalat 😉

  69. Ilona says:

    No eipĂ€ tarvi arvailla, miksi tulisi tarpeeseen. Luonnostaan kuiva iho, jota muutama vuosi sitten alkanut kilpirauhasen vajaatoiminta on kuivattanut entisestÀÀn… Rapina vaan kĂ€y kun vetÀÀ sukkia jalkaan:)

  70. Tytti says:

    Oi tuo olisi aivan huippu saada. Talven jĂ€ljiltĂ€ kantapÀÀni muistuttavat itse hiomapaperia 🙁 . Tuosta voisikin olla apua kuiviin kantapĂ€ihini. Toivottavasti onni suosii 🙂

  71. Sari says:

    NÀin talven jÀlkeen etenkin kantapÀÀt kamalassa kunnossa. Olen tuon laitteen nÀhnyt ja tuota olisi kyllÀ kiva pÀÀstÀ kokeilemaan nÀihin karheisiin jalkapohjiin.

  72. kikke says:

    jalat jÀÀ aika vÀhÀlle huomiolle,tÀmÀ setti varmasti auttaisi.
    saisi jalat kuntoon

  73. Matilda says:

    ÄitienpĂ€ivĂ€ksi olisi mukavaa yllĂ€ttÀÀ Ă€iti kunnon jalkahoidolla, niitĂ€ jalkoja ei jaksa kĂ€sin raspata 😀

  74. Nelliina says:

    Ai, miksi mulle? Perhesovun vuoksi 😀 Mies kauhistelee mun korppukantapĂ€itĂ€, eikĂ€ oikein mitkÀÀn voiteet riitĂ€.

  75. Pia says:

    Jalat on ihan hirveessĂ€ kunnossa, tĂ€lle olis kyllĂ€ töitĂ€! 🙂

  76. HannaR says:

    KantapÀÀt on niin kuivat, ettĂ€ sukatkaan ei enÀÀ kestĂ€ kĂ€ytössĂ€..kunnon hionnalle olis siis tarve 🙂

  77. Kipa says:

    jalanpohjat pitÀs saada kesÀkuntoon, siinÀ laite olis verraton

  78. HelinÀ says:

    Tarvetta on ja paljon – ikĂ€vĂ€ kyllĂ€! 🙁
    Eli innolla mukana arvonnassa,
    -H

  79. Annu says:

    TĂ€mĂ€hĂ€n olisi nĂ€ppĂ€rĂ€, hoidan nimittĂ€in omat sekĂ€ mieheni jalat 🙂

  80. Marika says:

    Kuvauksesi kantapĂ€istĂ€si kuulostaa tutulta, kaikkea on koitettu mutta mistÀÀn ei apua ole löytynyt.. Jos joka ilta Tummelilla sivelee, niin se pitÀÀ jalat pehmeĂ€nĂ€ ja kovettumien poisto on helpompaa eikĂ€ ihan niin työlĂ€stĂ€. Mutta kelpais minullekin tuo laite testiin 🙂

  81. Tiina J says:

    Mulla on superkuivat ja halkeilevat kantapÀÀt, joten tuo laite olisi enempi kuin tarpeellinen minulle! 🙂

  82. Pupuli says:

    Balleriinakausi on jo alkanut, mutta ennen sandaaliaikaa pitĂ€isi huoltaa jalat kuntoon… Ajatukseni on ostaa Ă€idille lahjaksi tuo Schollin vekotin, mutta kĂ€yttöÀ olisi itsellĂ€kin. Rakastan raikkaita, sileitĂ€ ja hyvin hoidettuja jalkoja <3

  83. Tuulia says:

    Tarpeeseen tulisi, töissÀ joudun olemaan jalkojen pÀÀllÀ hyvinkin paljon ja työkenkiÀkin pitÀisi muistaa vaihdella..jalat tarvitsisivat nyt kevÀthuollon:)

  84. Sari says:

    Mahtava postaus. Olinkin kaivannut jalkahoitoon liittyviÀ tuotetestauksia, mutta ei ole paljon nÀkynyt. kuvien perusteella jalat ovat kuin vauvan peppu tÀmÀn kÀsittelyn jÀlkeen. Olen mainoksia nÀhnyt ja pohtinut, toimiiko.

    Haluaisin voittaa tÀmÀn, jotta olisi helpompaa yllÀpitÀÀ jalkojen kuntoa. Olen atoopikko ja siitÀ johtunee myös kovasti paksuuntuva iho jalkapohjissa. Jalkahoito kerran vuodessa on kiva, mutta yllÀpitohoitola tarvitaan ja tÀmÀ olisi mahtava apu. Hoitaisin tÀllÀ miehenkin jalat, hÀn kun työnsÀ puolesta on jalkojensa pÀÀllÀ ja niissÀ tassuissa on työsarkaa. Vaikea saada hÀntÀ liottelemaan ja kestÀmÀÀn raspausta ja kuulemma kosketukseni kutittaakin. Tuolla vehkeellÀ uskoisin, ettÀ mies voisi hoitaa homman itsekin. Ei sitten raapisi karheilla kantapÀillÀÀn silosÀÀriÀni peiton alla :).

  85. Liisa says:

    Olenkin nĂ€hnyt tĂ€stĂ€ mainoksen ja haaveillut, ettĂ€ sitĂ€ pÀÀsisi kokeilemaan! KesĂ€kin vielĂ€ tulossa, joten jaloista pitĂ€isi pitÀÀ entistĂ€ parempaa huolta 😉

  86. Mrs.L says:

    KesĂ€ lĂ€hestyy ja jalat on aivan kauheassa kunnossa, joten kaikki apu on tarpeen 🙂 Arvonnassa mukana siis.

  87. tt3 says:

    Olisi kiva pÀÀstĂ€ kokeilemaan kyseistĂ€ uutuutta ja saisi laitettua jalat kesĂ€kuntoon. 🙂

  88. Anne says:

    TÀÀltÀ löytyy jÀrkyttÀvÀt korppujalat,ihan hÀtÀtilanne olisi.

  89. Sofia says:

    Antaisin Àidille ÀitienpÀivÀlahjaksi.

  90. Randen says:

    Olen kyllĂ€ niin epĂ€uskoinen sen suhteen, ettĂ€ nĂ€ihin koipiin mikÀÀn auttaisi, mutta voihan sitĂ€ aina kokeilla. Lupaan kertoa kokemuksia sitten jos arpaonni sattuu suosimaan. 🙂

  91. Tuula says:

    NÀiden koppura kantapÀiden kanssa arvonnassa mukana. KesÀ ja paljaat varpaat.

  92. AP says:

    Jalat kesÀkuntoon projektia kaivataan tÀÀllÀkin!

  93. Riinukka says:

    Minun jaloilla on vielÀ pitkÀ matka kesÀkuntoon ja sandaaleihin, tÀmÀ tulisi tarpeeseen!

  94. Marika says:

    Olisi mahtavaa, jos tĂ€hĂ€n pystyisi liittĂ€mÀÀn valokuvan mukaan… Kuva nimittĂ€in kertoisi enemmĂ€n kuin tuhat sanaa. 😉 Kaikkien onneksi kuvan liittĂ€minen ei taida onnistua, eli todettakoon vain, ettĂ€ tarvetta todellakin olisi… Nimim. Juoksijan jalat.

  95. Reetaliina says:

    TĂ€llĂ€kin hetkellĂ€ kantapÀÀ niin kipeĂ€, ettei kĂ€rsi astua…

  96. Kaisa K. says:

    Niin mukana arvonnassa 🙂 TĂ€mĂ€ olis tĂ€ydellinen mun ongelma jaloille, jotka kuivuu Ă€lyttömĂ€n nopeasti ja tulee kovettumia.. Oon kokeillu monia eri rasvoja, joista ei tunnu olevan apua. NykyÀÀn oon tyytynyt piilottamaan talvella jalat sukkiin ja kesĂ€llĂ€ kĂ€ymÀÀn jalkahoidoissa.. Olisi ihana pÀÀstĂ€ kokeilemaan tĂ€tĂ€ paristokĂ€yttöistĂ€ raspia 🙂

    -kaisa-

  97. Tiina says:

    TÀmÀ olis kyllÀ mukava voittaa! Joku jossain tÀtÀ mainostikin ja kaupassa meinasin jo kÀydÀ kÀrryyn laittamassa, mutta parinkympin hinta vÀhÀn kirpaisi, kun ei tiennyt olisiko turhake vai hyödyke. Sun jalkaongelmat kuulostaa tutulta. MinÀkin olen kokeillut kaikkien mainostamat HUIPUT rasvat, mutta ei tehoa mulle, ei.

  98. Katja says:

    Jos nÀÀ kantapÀÀt pystyis joku pelastamaan, niin aina kannattaa yrittÀÀ!

  99. Susu says:

    jos jalkahoitaja sanoo, ettet tĂ€nĂ€ kesĂ€nĂ€ voi kĂ€yttÀÀ sandaaleja – tarttis varmaan tehdĂ€ jotain

  100. reemi says:

    Mukana! Mulla on enÀÀ kaks sukkaparia, kun kantapÀÀt on niin koppurat, ettĂ€ sukat hajoilee.. Miehen sukkakorilla jo joutunu vieraileen.. 😉

  101. Lumikide says:

    Moikka,
    Voi tÀÀllĂ€ toinen, jolla kovettumia ja koppurakantapÀÀt.Olisi ihanaa pÀÀstĂ€ kokeilemaan laitetta pehmoisempien jalkojen toivossa 🙂

  102. Laubba says:

    Jalkojen hoidossa olen aina luistanut, kun on niin aikaa vievÀÀ mukamas, joten jalat on myös sen nĂ€köisetkin kovettuneet ja halkeilevat. TĂ€mĂ€ voisi olla apu siihen, ettei tulisi jĂ€tettyĂ€ jalkojen hoitoa vĂ€liin 🙂

  103. Henna says:

    KesĂ€ ja sandaalikelit odottaa 🙂 Voi, tÀÀ tulisi niin tarpeeseen, vaikuttaa varsin tehokkaalta.

  104. Miten tarpeellinen arvonta :). KantapÀÀni ovat aina kuivat ja halkeilevat helposti. ÄidillĂ€ni on jo jonkin aikaa ollut tĂ€mĂ€ laite kĂ€ytössĂ€ ja hĂ€n on sitĂ€ kehunut kovasti. Mukana kokeilemassa onneani 🙂

  105. Sini says:

    Komppaan Marikaa, kuvan liittĂ€minen kertoisi paljon. :’D Mutta siis, omat jalkani ovat erittĂ€in herkĂ€t kuivumaan ja kovettumia onkin varpaiden sivuissa sekĂ€ kantapĂ€issĂ€. Asiaa ei yhtÀÀn helpota ainakaan 8-10h pĂ€ivĂ€ssĂ€ turvakengissĂ€ kĂ€vely, ne kun ei ole mitkÀÀn maailman pehmeimmĂ€t saati sitten hengittĂ€vimmĂ€t yksilöt… Rasvaan jalkojani kerran pĂ€ivĂ€ssĂ€ ja liotan ja raspaan kerran viikossa, enempÀÀ en pysty vaikka haluaisin, niin herkĂ€t jalkani on! 🙁

  106. Adalmina says:

    MinĂ€ myös kĂ€rsin helposti kovettuvista ja halkeilevista kantapĂ€istĂ€, eli todellakin tarpeeseen tulisi 🙂

  107. Jeanette says:

    Tuollaiselle olisi tarvetta ennenkuin sandaalikelit alkavat. TÀÀllÀ myös norsunkantapÀinen tuskailee koppuroidensa kanssa =)

  108. Julia says:

    Samanlaiset kuivat kantapÀÀt minullakin on ja hyvin harvoin jaksan hiontatalkoisiin ryhtyÀ. Uudella laitteella tulisi varmasti motivoiduttua paremmin!

  109. Millasd says:

    Minulla on niin kuivat jalkapohjat, ettĂ€ tavallisella raspilla saa aina hinkata kĂ€det kipeiksi. Siksi tĂ€mĂ€ tuote sopisi mun kuivakintuille loistavasti 🙂

  110. Mallu says:

    Talven jÀlkeen kantapÀÀt on taas kuivat. Olisi ihana kokeilla tÀmmöistÀ.

  111. Mervi says:

    Hei!
    Mun kantapÀÀt on kuin raastinraudat! En ymmÀrrÀ missÀ vaiheessa aina unohdan sen jokailtaisen rasvauksen. Olin ajatellut, ettÀ saan pelkÀllÀ iltaisella rasvauksella kantapÀÀni kuntoon. EnpÀ usko, varsinkaan, kun en muista edes rasvata. Perheelliselle opiskelijalle tÀmÀ olisi iso juttu!

  112. PS says:

    Mieli on kesÀtunnelmissa, mutta jalat vielÀ talvikunnossa, joten hoidon tarvetta löytyy.

  113. Krista says:

    TÀmÀ tulisi niin tarpeeseen, ei minulle vaan tÀllÀ kertaa Àidilleni, joka tuskailee aina koppuraisten kantapÀidensÀ kanssa. Olisi ihana antaa kesÀlahjaksi tuollainen paketti hÀnelle <3

  114. Milla says:

    Toiveena olisi saada jalat sandaalikuntoon, rasvaus meinaa unohtua ja raspaus on työlÀstÀ, eiköhÀn tÀllÀ laitteella jalkojen hoito helpottuisi.

  115. Maria.S says:

    Mun jalat suorastaan huutaa tĂ€tĂ€ 😀 nim. kuivat ja lohkeilevat +kipeĂ€t kantapÀÀt! Eli EHDOTTOMASTI messissĂ€.

  116. Paula says:

    Minulla on ollut jalat aina huonossa kunnossa huolimatta siitĂ€, kuinka paljon olen niitĂ€ rasvaillut. Nyt ehdottomasti olisi tuommoinen tarpeen kesĂ€ksi, jotta kehtaa taas paljain jaloin kĂ€vellĂ€! 🙂

  117. Ossi says:

    Unelmien tÀyttymys ja kovien kantapohjien pelastus, toivottavasti voittaisin

  118. marika's says:

    arvonnassa EHDOTTOMASTI mukana! KesĂ€ tulossa ja en voi ilman sukkia liikkua koska kantapÀÀni ovat niin kaameessa kunnossa, atooppisen ihon vuoksi. Ei auta rasvaukset pelkĂ€stÀÀn vaan koneelle olis enemmĂ€n kuin tarvetta 🙂

  119. Pia says:

    TÀÀllĂ€ yksi tuore Ă€iti, joka vauva-arjessaan tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ vain haaveilee jalkahoidoista. Löytyisi hoitamisen tarvetta nĂ€istĂ€kin jalkapohjista.. 🙂

  120. sanna says:

    Jalkojen iho talvikunnossa eli kuiva. Olisi kiva pÀÀstÀ kokeilemaan uutta tuoyetta!.:)

  121. pÀivi says:

    No minunhan tÀmÀ pitÀisi voittaa siksi, kun on virhe asennot kummassakin jalassa ja sen takia kovettumia tulee paljon. Olen myös pudottanut -23kg puolessa vuodessa, niin olisi kiva pieni palkinto itsensÀ hoitamiseen, sitÀ kun nimittÀin riittÀÀ

  122. Hanna says:

    Mun on ihan pakko voittaa, kun mun kantapÀÀt on vaan yksinkertaisesti niin HIRVEÄT: kuivat ja halkeilevat!

  123. emmi says:

    Jalkani ovat huonossa kunnossa ja olen kokeillut paljon erilaisia kikkoja ja tuotteita, mutta mikÀÀn ei ole auttanut. TÀmÀ laite vaikuttaa kuitenkin niin tehokkaalta ettÀ jalkani pÀÀsisivÀt parempaan kuntoon, jos tÀmÀn voittausin.

  124. laurav says:

    Ala-asteelta asti olen kĂ€rsinyt kuivista kantapĂ€istĂ€, talvella pahinta kun kantapÀÀt on halkeilleet auki ja kipeĂ€t. Olen itsekin n. 10v sitten kĂ€yttĂ€nyt sitĂ€ ns kuorimaveitseĂ€ ja muistoksi jĂ€i amme tĂ€ynnĂ€ verta.. EhkĂ€ olisi aika taas koitella jotain muuta 🙂

  125. Elena says:

    Unelma laite kaikille naisille jotka haluavat pehmoiset jalat joita miehet toivottavasti sen jĂ€lkeen mielellÀÀn hieroisivat 😉 toivottavasti olisin se onnellinen joka tuon laitteen kotiin saisi 🙂

  126. Elina says:

    Mukana arvonnassa! Just ostin kaupasta sellaisen kiviraspin vai mikĂ€ nyt onkaan, mut tuohan olisi aivan loistava! Jalat olisi saatava nimittĂ€in kesĂ€kuntoon 😉

  127. PĂ€ivi J says:

    TĂ€ssĂ€pĂ€ olisi pelastus rutikuiville jalkaparoilleni. Toivotaan onnea arvonnassa 🙂

  128. -hennaA- says:

    TĂ€mĂ€ Ă€iti ei edes kehtaa tunnustaa, koska on viimeksi jalkojansa hoitanut ja ne todellakin ovat sen nĂ€köiset 😀 TĂ€llĂ€ laitteella jopa minĂ€ tekisin parannuksen!

  129. emilia says:

    Olen seisomatyössĂ€ joten jalkapohjani ovat joka pĂ€ivĂ€ koetuksella , työvaatimuksiin kuuluvat tummat kengĂ€t joten omissani jalata eivĂ€t pÀÀse yhtÀÀn hengittĂ€mÀÀn. Juhliin lĂ€hdössĂ€ myös se on ikĂ€vÀÀ kun sukkahousut repeytyvĂ€t karheiden kantapĂ€iden takia. Siksi tuo paketti toisi pientĂ€ helpotusta arkeen 🙂 ja lisĂ€ksi en enÀÀ naarmuttuaisi avomieheni jalkoja karheilla kantapĂ€illĂ€ nukkumaan mennessĂ€.

  130. Alma says:

    No nyt!

    Jotta nÀitÀ kantturoita kehtaisi kesÀllÀ varvastossuissa ulkoiluttaa, tÀytys vissiin alkaa tehdÀ jotain.
    Joten NIIN mukana arvonnassa! â˜ș

  131. Puuraitti says:

    Oi, tĂ€mĂ€ kone helpottaisi insinöörin arkea. KesĂ€n lisĂ€ksi työ vie lĂ€mpöisiin maihin, joissa hoidetut jalat olisi kiva sujauttaa sandaaleihin. Sinun tapaan kovettumat palaavat turhan nopeasti. Nytkin ihmettelen Aasiassa, mihin parin viikon takaisen jalkahoidon tulokset ovat hĂ€vinneet – aktiivisesta rasvauksesta huolimatta.

  132. Cherrymarja says:

    Minun pitĂ€isi voittaa, koska olen niin laiska hoitamaan jalkojani… Mukana arvonnassa.

  133. Laura says:

    TĂ€stĂ€ jalkaraspista olen jo hetken haaveillut, kun kuullut vain hyviĂ€ kokemuksia. Ikuiset ongelmajalat ja laiska hoitaminen voisivat jÀÀdĂ€ historiaan tĂ€mĂ€n avulla 🙂

  134. Maiski says:

    Olen kokeillut jalkoihin kaikkea ja tuntuu ettĂ€ mikÀÀn ei auta… Kovettumat pysyy jne. Olisi kiva kokeilla jos tuosta olisi apua 🙂

  135. tiitu says:

    Kun pyydĂ€n tytĂ€rtĂ€ hieromaan mun jalat, se katsoo niitĂ€ kauhuissaan, eikĂ€ viitsi koskea 🙂 MĂ€ tarvin tĂ€n!

  136. Ninnu says:

    Iho on jatkuvasti huonossa kunnossa, nykyisin myös kesĂ€llĂ€. Olisi ihana saada helpotusta ihon hoitoon edes jalkojen osalta. 🙂

  137. Salla says:

    Mullakin on luvattoman kauan jalkojen hoidosta, vaikka tarvetta olis kovastikin. Kokeilen siis onneni, laite kuullostaa varsin mielenkiintoiselta!

  138. Katja says:

    KotiĂ€idillĂ€ ei ole jalkahoitoon varaa, niin pitĂ€isi voittaa tĂ€llainen kotisetti. 😉 Kivaa uutta viikkoa!

  139. Tiina H says:

    NĂ€ihin jalkoihin ei todellakaan voisi sukkiksia (ohuita) ajatellakaan, tai ne olisi alta aikayksikön riekaleina kantapÀÀ-raukkojen takia 😉

  140. mariajii says:

    Mulla on aivan jĂ€rkyttĂ€vĂ€ssĂ€ kunnossa jalat, siksi siis tĂ€mĂ€ ois ihana kokeilla 🙂

  141. Lotta says:

    KantapÀÀt muuttuvat raspiksi ja pottuvarpaisiin tulee kovettumat myös ylĂ€puolelle, ei hyvĂ€! TĂ€mĂ€ vekotin varmasti auttaisi. 🙂

  142. Pauliina says:

    PitkÀÀn olen harkinnut tÀmÀn ostamista mutta en ole malttanut. KantapÀÀni ja isovarpaani tarvitsisivat tÀtÀ konetta kipeÀsti.

  143. Anne says:

    Hei, mun korppujalat kaipaa tÀtÀ aivan ehdottomasti, joten osallistun!!

  144. Katja says:

    Myös tÀÀllÀ ongelmana kuivat jalat ja helposti kovettuvat kantapÀÀt! TÀllainen tulisi tarpeeseen!

  145. Tiinuska says:

    TĂ€mĂ€ laite tulisi kyllĂ€ niin tarpeeseen! terveisin korppujalka…

  146. Arja rintala says:

    Hei. TÀÀllĂ€ olis yksi jolla erittĂ€in ongelmalliset kantapÀÀt. Ne halkeilee ja on tosi kuivat. Olis kyllĂ€ tarvetta tuolle koneelle 🙂

  147. Tiina says:

    Hei! Sama ongelma minullakin, kovettuvat kantapÀÀt…vĂ€lillĂ€ tosi kipeĂ€t, kun halkeilevatkin! Todellakin hoitoa tarvitsisivat. TĂ€tĂ€ tahtoisin kokeilla ja nĂ€hdĂ€ onko oikeasti apua. Joten arvontaan mukaan.

  148. Ulla says:

    Minulla on kuivat ja halkeilleet kantapÀÀt. Erilaisista rasvoista ei apua tunnu olevan. Nuo tuotteet tulisivat todellakin tarpeen, ettei tarvitsisi kulkea umpinaisissa kengissĂ€ koko kesÀÀ. Mukana arvonnassa 🙂

  149. Heidi says:

    ÄitienpĂ€ivĂ€lahjaksi antaisin ja ihan varmasti tarpeeseen tulee!!

  150. Anniina says:

    TĂ€mĂ€ taitaa olla ihan uusi tuote, mutta niin kauan kuin tĂ€tĂ€ on markkinoitu, olen korppujalkoineni haaveillut tĂ€stĂ€ raspista. Jos ensi kesĂ€nĂ€ viimein jalat olisi niin kauniit, kuin ne vaan voi olla. 🙂

  151. kalamuija says:

    Juuri tuollaisesta haaveilen. Jalat kamalassa kunnossa talven jÀlkeen.

  152. Maria says:

    Voi kuinka monesti olenkaan kaupassa katsonut jalkaraspeja enkÀ uskaltanut ostaa! KantapÀÀni olisivat todella kunnon hoidon tarpeessa talven jÀlkeen!!

  153. Tia says:

    Voi kun nÀkisit mun kantapÀÀt, ne huutaa kÀsittelyÀ niiiiiiin paljon!

  154. Jolli says:

    Noh… raspia ja tuplaten rasvaa jatkuvalla syötöllĂ€, mutta silti joka aamu sukat tarttuu jalkapohjiin kiinni.

  155. Ulpu says:

    TÀÀ vehje olisi ihan ehdoton! KoppurakantapÀÀni todellakin tarvitsisivat tĂ€tĂ€. 🙂

  156. Mamma says:

    KesÀkuussa laskettu aika ja maha pahasti tiellÀ jalkojen hoidossa. SÀhköraspilla kesÀjalat ei jÀisi vain haaveeksi.

  157. Hensku says:

    TÀtÀ olen monet kerrat pyöritellyt kaupassa kÀsissÀni, mutta hinnan takia on jÀÀnyt aina kauppaan.

    Jalkani huutavat tĂ€mĂ€n palkinnon nimeĂ€…kuivat korput kaipaavat vihdoin armoa <3

    Mukaan ehdottomasti arvontaan mukaan

  158. TiinaE says:

    No mulla ei taida kohta löytyĂ€ yhden yhtĂ€ ehjÀÀ sukkaparia, ettĂ€ tollainen raspi taitaisi tulla tarpeeseen 🙂

  159. Viimar says:

    Heti kun nĂ€in tuon laitteen mainoksen ekan kerran telkkarissa, huokaisin miehelle, ettĂ€ sellainen tarvisi saada. Ei ole tullut vielĂ€ hankittua eli tarve on vielĂ€ voimassa! 🙂

  160. LPP says:

    Rooman reissun jÀljiltÀ jalat on aika kunnossa!
    Kummassakin kolme compeed-laastaria ja pari(kymmentÀ) kovettumaa.

    Nyt jos koskaan peukut pystyyn 😀

  161. Pinja says:

    Teen usein jalkahoitoja, helpottuisi kummasti homma. Tulis tosiaankin kÀyttöön. :)-Ma-

  162. sikkuralla says:

    Jalkani ovat talven jĂ€ljiltĂ€ aika karseassa kunnossa… Olen pitkÀÀn halunnut ostaa tuon Schollin jalkaraspin, mutten ole raaskinut…

  163. Annika says:

    TĂ€mĂ€n intohimoisen juoksijan jalat on siinĂ€ kunnossa ettei sukkia kehtaa ottaa jalasta pois. EikĂ€ nĂ€itĂ€ jalkoja myöskÀÀn kehtaa jalkahoitajalle nĂ€yttÀÀ 😉

  164. Ramona says:

    Helppo vastata tĂ€hĂ€n: harrastan suunnistusta ja jalat ovat sen nĂ€köiset. SuunnistuskengĂ€t ei ole kaikista ergonomiset ja kun niillĂ€ sitten rĂ€mpii metsĂ€ssĂ€ ja suossa niin jalatkin ja varsinkin just kantapÀÀ on aina hirveessĂ€ kunnossa, kuivat ja aina on joku hiertymĂ€ 🙂

  165. Mariakuu says:

    Jalat ovat talven jÀljiltÀ todella karheassa kunnossa ja tÀlle työkalulle olisi tarvetta.

  166. Siili82 says:

    Kehtaisin nÀyttÀÀ jalkani Espanjassa

  167. tiksulainen says:

    Olen lÀhdössÀ parin viikon pÀÀstÀ tyttÀreni kanssa pienelle Italian-reissulle ja jalat pitÀisi saada sandaalikuntoon (vaikka ahkerasti rasvailen normaalistikin).

  168. Arja says:

    Voi kunpa voittaisin! Minun jalat ovat myös todella helposti kuivuvaa ja halkeilevaa sorttia. Thaimaassa jalkahoidossa kĂ€ydessĂ€ni hoitaja pÀÀsti syvĂ€n huokauksen ennen kuin alkoi jalkojani hoitamaan, ei varmaan voinut kĂ€sittÀÀ ettĂ€ joku laskee jalkansa sellaiseen kuntoon… 😀 Jos arpaonni ei suosi niin pitĂ€nee raottaa omia kukkaron nyörejĂ€ ja investoida tuohon laitteeseen. 🙂

  169. Niina says:

    Huokaus, mĂ€ olen himoinnut tuota vekotinta siitĂ€ saakka kun nĂ€in mainoksen, jo aikaa sitten. Vitsi tulis tarpeeseen nĂ€in ennen kesÀÀ ja sandaaleja! Hoidan itseĂ€ni aina viimeisenĂ€, muu perhe menee aina ensin. Eli kĂ€ytĂ€nnössĂ€ en hoida itseĂ€ni ikinĂ€. Mukana siis! 🙂

  170. Marjo says:

    TÀmÀ tulisi enemmÀn kun tarpeeseen, perinteisellÀ raspilla ei saa tulosta minun kovettuneisiin jalkapohjiin.

  171. marianne says:

    Juoksu harrastus ja seisomatyö..ei muuta tarvita 🙂
    Oispa ihanaa pÀÀstĂ€ hemmottelemaan jalkoja 🙂

  172. Liina says:

    Mun jalat halusivat ehdottomasti osallistua tÀhÀn arvontaan! Poloiset uhkasivat mennÀ seuraavaksi lakkoon, jollen hoidata kuivia ja halkeilevia kantapÀitÀni taas kuntoon!

    (liina.kotosalla@gmail.com)

  173. Henna73 says:

    Koska haluan kauniit jalat

  174. annika says:

    Iho on talven jĂ€lkeen kovilla, etenkin kun sukkahousut ja hame ovat jokapĂ€ivĂ€inen asuni. “Roisit” kantapÀÀt eivĂ€t kyllĂ€ sandaaleita korista..

  175. Jasmin says:

    Oon tosi laiska hoitamaan jalkoja, ne vaan on niin helppo jĂ€ttÀÀ “kaltoin kohdelluiksi” koska eihĂ€n niitĂ€ kuitenkaan aina oo muut nĂ€kemĂ€ssĂ€.. 😀 Usein tulee iltasin se inhottava tunne, ku karheat huonokuntoset jalkapohjat(varsinki kantapÀÀt..) hankaa lakanoita vasten – hyi. Siltikki aina laiskottaa alkaa hoitamaan niitĂ€, joten tĂ€mmönen vempele sais luultavasti motivaatiota nousemaan kyseiseen hommaan.. 🙂 Ja kesĂ€llĂ€hĂ€n ihanat jalat ois enemmĂ€n ku tervetulleet..

  176. Nina says:

    Jalat kesÀkuntoon! Aivan varmasti auttaisi pitÀmÀÀn jalat kunnossa, liottaminen ja manuaalinen raspaaminen on työlÀstÀ!

  177. Pirjo says:

    Sandaalikelit ovella ja jalat “talvikunnossa”.

  178. Tanja says:

    TÀÀ olis niin mulle tarpeen.Koko pĂ€ivĂ€ aina jalkojen pÀÀllĂ€,joka ilta rasvausta muttei auta.Sukat aina rikki 🙂

  179. Lotta says:

    Antaisin tuotteen Ă€idilleni lahjaksi joka kĂ€rsii kovettumista ja kuivista kantapĂ€istĂ€ 🙂

  180. Kristiina says:

    Tulisi tarpeeseen kun kesÀkin on ihan nurkan takana + myös pÀivÀn piristykseksikin tulisi, tÀssÀ kun on ollut kaikenmoista harmia viime aikoina ja ei itseÀÀn niin kovin hehkeÀksi tunne just tÀllÀ hetkellÀ, niin olishan se kiva ettÀ ees jalat olis nÀtit.. Toivotaan parasta ja parempaa tulevaa.:)

  181. Leena_L says:

    Olisin niin tĂ€mĂ€n tarpeessa, kun jalat on aivan koppurat. Olen tosi laiska hoitamaan niitĂ€ ja kesĂ€n tullessa sen sitten huomaa…

  182. Tiia says:

    Kolmen lapsen ÀitinÀ ei ole aikaa vaikka ihana olisi kÀydÀ jalkahoidossa.
    TÀssÀ vaiheessa jalat tuntuu jo ihan hiekkapaperilta johon lakanatkin jÀÀ kiinni (kyllÀ!!) nukkumaanmennessÀ, hÀvettÀÀ myöntÀÀ.
    Olisi ihana ettĂ€ kesĂ€ksi olisi edes ihanat pehmeĂ€t jalat joilla tepsutella kun bikinikuntoon kesĂ€ksi ajatukset ei nyt toteudu 🙂

  183. Saila says:

    Kaiken maailman rasvat on kokeiltu kuiviin kantapĂ€ihin, mutta tuntuu, ettei mistÀÀn ole apua. Olisipa kiva jos kantapÀÀt olisivat kesĂ€ksi aivan pehmeĂ€t ja sileĂ€t 🙂

  184. BenkkuT says:

    Minulla on sama ongelma karheiden kantapĂ€iden kanssa. Pakko se on kai elÀÀ niiden kanssa, mutta kyllĂ€ pieni helpotus olisi paikallaan 🙂

  185. heidiii says:

    Jalkojen hoito meinaa aina unohtua ja sen nĂ€köiset on kyllĂ€ jalatkin…

  186. ellaa says:

    LöydÀn itteni vÀlillÀ kylppÀrin lattialta leikkaamasta kuivaa ihoa pois saksilla kun sitÀ vaan tulee niin iso kerros :D. TÀmmösen avulla vois iho olla vÀhÀn huolitellumman nÀkönen ku saksikÀsittelyn jÀlkeen.

  187. creme says:

    Kuulostaa kyllÀ niin kÀtevÀltÀ laitteelta, ettÀ pakko olisi pÀÀstÀ kokeilemaan ennen kesÀÀ ja sandaalaikaa!!

  188. ella says:

    Haluaisin yo juhliin nÀtit jalat!

  189. Mallukka says:

    Mulla on maailman kuivemmasta jalat!Tuosta voisi olla aika paljon apua,kun jalkahoitoonkaan ei oikein ole just nyt vara mennÀ.Peukut pystyyn siis!!!

  190. Sanna says:

    Minun pitÀisi voittaa koska jalkapohjani ja kantapÀÀni ovat aivan karsean nÀköiset! KantapÀÀt ja pÀkiÀt ovat aivan oranssit kuivasta ja paksusta ihosta joka lisÀksi hilseilee pois..yök. HÀpeÀn jalkojani,mutta en saa normiraspilla juuri mitÀÀn niille tehtyÀ :/ olen katsellut tÀtÀ kaupassa melkein jokaisella kauppareissulla,mutten ole pystynyt kÀyttÀmÀÀn kolmea kymppiÀ opiskelijan ruokabudjetista.

  191. Minna says:

    TÀÀ olis niiiiiin mulle ja mun kammottaville kantapÀille!

  192. Lauram says:

    Mulla on syvÀ inho varpaitanikohtaan, pidÀn niitÀ kaikin puolin kamalina. KesÀllÀ olen mieluiten sukat jalassa, ballerinoissakin. Uskaltaisikohan olla paljain varpain, mikÀli muu iho jaloissa olisi kunnossa?:D kuorivat sukat aion ainakin hankkia!:)

  193. Niinu says:

    Tavalliset puuvillasukatkin tarraa kantapĂ€ihin kiinni, tehokasta ensiapua siis kaipaisivat! 😀 olen tuosta haaveillut, mutta en ole raaskinut ostaa.

  194. Aino says:

    Jalkojen hoito unohtuu usein ja jotenkin aloittaminenkin on aina niin vaikeaa. Tuollaisen sÀhkökÀyttöisen vekottimen kanssa työskentely olisi varmasti huomattavasti mukavampaa. LisÀksi tulossa juhlat joissa olisi kiva olla kauniit jalat.

  195. Sanna says:

    Juuri ihailin sun blogi awards kuvia ja tÀÀ arvonta muistui mieleeni. NÀillÀ mun kantapÀillÀ ei sukkahousuja jalkaan vedetÀ! MÀ niin tahdon voittaa tÀn itselleni!

  196. Sonja says:

    Tulisi tarpeeseen.

  197. jode says:

    tÀÀ laite olisi kyllÀ ihana apu, kun taipumus on kyseiseen jalkaongelmaan;)

  198. Aiski says:

    Ehdottomasti tarvisin tÀllaisen. Jalkapohjat ovat kuin nÀkkileivÀt talven jÀljiltÀ. Jalat kesÀkuntoon.

  199. PĂ€iviH says:

    Nyt olisi kyllĂ€ aika kiva kerrankin voittaa jotakin arvonnassa 🙂 TĂ€tĂ€ laitetta olen himoinnut jo vaikka kuinka kauan, mutta en ole kuitenkaan raaskinut kiikuttaa sitĂ€ kassalle asti.. Peukut siis pystyyn 😉

  200. Hanna says:

    TĂ€mĂ€ laite tarvittaisiin tekemÀÀn sekĂ€ minun ettĂ€ mieheni tassuista salonkikelpoiset 🙂

  201. Tiitu says:

    TÀÀllĂ€kin yksi koppurakantapÀÀ… Tarpeeseen tulisi minullekin!

  202. Mari says:

    TÀÀllÀ olisi yksi pari erittÀin pöllyÀvia jalkapareja tÀmÀn laitteen kÀsittelyn tarpeessa : )

  203. Piia says:

    TÀÀltÀ löytyy niin kovettuneet kantapÀÀt talven jÀljiltÀ, ettÀ tulisi kyllÀ tarpeeseen!

  204. Siinatar says:

    Koppurat jalat, siinÀ syy =).

  205. Sini says:

    TĂ€mĂ€ 3 lapsen Ă€iti on totaalisesti laiminlyönyt jalkojen hoidon sitten tammikuisen vauvan syntymĂ€n. Kun Ă€idin oma aika alkaa lasten mentyĂ€ nukkumaan, ei ensimmĂ€isenĂ€ ole tullut mieleen kantapĂ€iden raspaus 😉 Nyt kuitenkin perheen lomamatka kolkuttelee ihan nurkan takana eivĂ€tkĂ€ jalat ole oikein sandaalikuosissa…raspi tulisi enemmĂ€n kuiin tarpeeseen 🙂

  206. Meri says:

    Lomamatka odottaa ja kantapÀÀt ovat kovat koppurat, eivĂ€t todellakaan “esittelykuntoiset” 😉

  207. Maisa says:

    YO-juhlat, hÀÀt ja rippijuhlat. Ja kaikki nÀmÀ ennen juhannusta. Olisi jalatkin kesÀjuhla kunnossa.

  208. Nellukka says:

    Mulla ei niinkÀ ole ongelma kantapÀissÀ, mutta pikkuvarmaat taittuu tÀysin vinoon joten mulla on aina pikkuvarpaiden reunat tÀynnÀ kovettumia, joita ei sitten saa millÀÀn pois :=(

  209. Suvi says:

    Toivottavasti tÀllÀ kertaa onni potkaisisi!@

  210. annukka says:

    Mies valittaa, ettĂ€ lattioista lĂ€htee lakat irti kun mie hiihdĂ€n nĂ€illĂ€ raastinraudoillani. Tavallisella raspilla en pysty raspaamaan, pelkkĂ€ ajatus saa kylmĂ€t vĂ€reet aikaiseksi. NĂ€inköhĂ€n tĂ€mĂ€ tuntuisi vĂ€hemmĂ€n inhottavalle…

  211. Marjo says:

    Jumpassa kovettuvat varpaiden pÀÀt kun iskevÀt tossun kÀrkiin ja ne kantapÀÀt ovat aina murheena.

  212. Mini says:

    Viimeiset 4 vuotta aika on mennyt pienten lasten perĂ€ssĂ€ juoksemiseen eikĂ€ aikaa omalle hemmottelulle ole juurikaan ollut. Kampaajalla olen sentÀÀn kĂ€ynyt suht sÀÀnnöllisesti, mutta tĂ€ytyy myöntÀÀ, ettĂ€ jaloista jaksan huolehtia viimeisenĂ€…ja sen kyllĂ€ huomaa!! Joka kevĂ€t havahdun siihen, ettĂ€ sandaalikelit ovat tÀÀllĂ€ ihan tuota pikaa ja jalat ovat kuin kuivat korput. Tuota raspia olenkin jo kaupassa katsellut sillĂ€ silmĂ€llĂ€, mutta koitetaan onnea vielĂ€ tÀÀllĂ€ ennen ostopÀÀtöstĂ€ 😉

  213. mandi says:

    Voi, mÀ niin tahtoisin voittaa kerrankin!! tÀmÀ tulisi niin tarpeeseen. mulla on ihan sama ongelma kuin sulla. lisÀksi pienten lasten ÀitinÀ mulla ei yksinkertaisesti riitÀ aikaa ja energiaa hoitaa jalkoja tarpeeksi.

  214. suvi says:

    EdellisestĂ€ jalkahoitajalla kĂ€ynnistĂ€ on ainakin vuosi aikaa ja kotihoito ollut vĂ€hĂ€n retuperĂ€llĂ€ eli todellakin työmaata noille voittolahjoille olisi.. 🙂

  215. Hennis says:

    Oih, mun koppurakantapÀÀt todella tarvisi tÀtÀ!

  216. moonangel says:

    Mies tarvitsisi ehdottomasti tuollaisen kun ei suostu menemÀÀn jalkahoitoon.

  217. Anu-Maria says:

    TÀstÀ olen kuullut pelkkÀÀ hyvÀÀ! Karheat ja kuivat kantapÀÀni eivÀt kestÀ pÀivÀnvaloa ja huutavat apua!

  218. Pia says:

    Minulla on pÀkiÀn alla kipeÀ kovettuma, johon ei tunnu oikein mikÀÀn hoito tehoavan. MielellÀÀn kokeilisin, olisiko tÀstÀ apua.

  219. SAMP says:

    Paljon urheilevana huomaan kyllĂ€ heti, jos en huolla jalkojani sÀÀnnöllisesti. Ja sitĂ€hĂ€n minĂ€ en tee. Jotenkin kasvojen ja hiusten hoito menee rutiinilla, mutta jalkojen raspaus ja kynsien laitto on itselleni aina ollut pakkopullaa. Kun kerran kahdessa vuodessa kĂ€yn jalkahoidossa, on se aina niin ihanaa ja rentouttavaa ja lupaan ja vannon kĂ€yvĂ€ni hoidoissa siitĂ€ lĂ€htien sÀÀnnöllisesti ja rasvailevani jalkojani kotonakin, mutta aina se jÀÀ. Nyt kesĂ€n lĂ€hestyessĂ€ tuolle raspille olisi todellakin kĂ€yttöÀ 🙂

  220. Ida says:

    Heips,
    Meinasin tĂ€nÀÀn ostaa mutta kun nĂ€in hinnan niin jĂ€in empimÀÀn…. Toivotaan ettĂ€ onni potkasee! Iloista vappua!

  221. Miia K says:

    TÀÀllĂ€ kĂ€rsitÀÀn samasta ongelmasta – jalat kuivuu ja halkeilee sitkeĂ€stĂ€ raspailusta ja rasvailusta huolimatta. Kauniit kesĂ€jalat kelpaisi!

  222. Veera says:

    Meille tÀÀ kiitos 😀 Mies kaipais tĂ€tĂ€ ehdottomasti. EhkĂ€ mĂ€kin voisin yhden rullan omia itelleni 🙂 Se on jotenkin kumma kuinka se jalkojen hoito jÀÀ. Ja oikeestaan se rasvaaminen estĂ€is tĂ€n kaikenlaisen hiomistarpeen. Ainakin omat jalat sÀÀstyis kovettumilta/halkeumilta ainakin vielĂ€ ihan pelkĂ€llĂ€ rasvaamisella. Miehen korput vaatis jo jĂ€reempiĂ€ hiomalaitteita 😀

  223. Outi says:

    TurvakengÀt lisÀÀvÀt kovettumia. Joudun usein ja kÀsipelillÀ niitÀ hinkkamaan.

  224. Petra says:

    Mukana arvonnassa, kantapÀÀt kaipaisivat huoltoa. Kolmen pienen kanssa en ole hoitoalan ehtinyt lÀhiaikoina.

  225. Lode says:

    Kuivat kantapÀÀt tarvis juuri raspin!

  226. Lena says:

    En muista, ettĂ€ olisin KOSKAAN kĂ€ynyt jalkahoidossa! Kasvo- ja kĂ€sihoidoissa kyllĂ€ harvakseltaan, mutta jalkahoidossa…eeeeiii. Kerran sain tyttĂ€reltĂ€ni Ă€itienpĂ€ivĂ€lahjaksi lahjakortin jalkahoitoon, mutta koska “en ehtinyt korttia kĂ€yttĂ€mÀÀn vuoden sisĂ€llĂ€” jouduin antamaan sen eteenpĂ€in toiselle tyttĂ€ristĂ€ni 🙂 ehkĂ€pĂ€ voiton myötĂ€ innostuisin huoltamaan jalkaparkojanikin enemmĂ€n, kovasti tulee kyllĂ€ kĂ€veltyĂ€ ja sen huomaa!

  227. PĂ€ivi says:

    Kiva arvonta ja oikein hyödyllinenkin nĂ€in kesĂ€n ja sandaalikelien kynnyksellĂ€. Miten sitĂ€ joka vuosi havahtuukin aivan liian myöhÀÀn, ettĂ€ olisi pitĂ€nyt hoitaa jalkoja vĂ€hĂ€n enemmĂ€n talven ajan. Nyt jalat ovat niin koppuralla, ettĂ€ vaatii varmasti jĂ€reĂ€t aseet, jotta niistĂ€ saadaan salonki- tai omassa tapauksessani mökkikelpoiset 🙂

  228. Merja says:

    Olen ansainnut hieman arjen luxusta…

  229. Henna says:

    EnpĂ€ muista milloin tĂ€mĂ€ mamma olisi kĂ€ynyt kampaajalla, kasvohoidossa saati sitten jalkahoidossa! MistĂ€hĂ€n johtuu, ettĂ€ jaloista huolehtii sitten viimeisenĂ€, vaikka kesĂ€llĂ€ kivannĂ€köiset varpaankynnet ovat ihan must ja mukavan nĂ€köiset 🙂

  230. Maiku says:

    TĂ€mĂ€ olisi tĂ€ydellinen Ă€itienpĂ€ivĂ€lahja Ă€idilleni! Olen ostanut hĂ€nelle kaksi kertaa jalkahoidon kuivien jalkapohjien vuoksi, mutta hĂ€n ei kuulemma tykkÀÀ esitellĂ€ jalkojaan muille 😀 TĂ€ssĂ€ siis ratkaisu ongelmaan!! Hienoa!

  231. Suski says:

    EdellisestĂ€ jalkahoidosta mennyt jo pidempi tovi, joten nĂ€ille koppuroille myös tulisi erittĂ€in tarpeeseen tĂ€llainen 🙂

  232. ~uku~ says:

    Voi ettĂ€, nÀÀ koivet kaipais kyllĂ€ kunnon kĂ€sittelyn oikeilla vĂ€lineillĂ€! Ihan ei oo kantapÀÀt halki, mutta suvun naisten jalkoja aikanaan pikkutyttönĂ€ kauhistelleena epĂ€ilen, etten ole varmastikaan vĂ€lttymĂ€ssĂ€ moiselta… Ahkeraa kuorimista, raspausta, rasvausta, öljyĂ€ sun muuta – sitĂ€ tarvitaan. Mut ei neljĂ€n pikkupojan Ă€itinĂ€ saa aikaiseksi lĂ€hteĂ€ etsimÀÀn nĂ€itĂ€ Scholleja kaupungille.

  233. Cherrycloud says:

    KantapÀÀt on kauheassa kunnossa, ja kesÀÀ ois odottamassa aivan upeat (kantapÀÀt paljastavat) kengÀt!

  234. Kati says:

    Olisi ihana saada pehmeĂ€t, hoidetut kesĂ€varpaat. 🙂

  235. Noora says:

    NÀille koppiroille ei kuorintasukat ja raspit auta, aika ottaa jÀreÀmmÀt aseet kÀyttöön.

  236. meibi says:

    Olisi kiva saada kauniit, hyvinhoidetut jalat kesĂ€ksi.Joten tarpeeseen tulisi tĂ€mĂ€ voitto. 🙂

  237. HannaÄm says:

    Olen priorisoinut rahat & ajan (molempia kĂ€ytössĂ€ rajoitetusti…) eri juttuihin nĂ€in kotiĂ€itinĂ€ kahden pienen kanssa. Olisipa kiva hoitaa jalat kuntoon, vaikka luultavasti niitĂ€ ulkoilutetaan lĂ€hinnĂ€ kotinurmikolla ja lĂ€hileikkipuistoissa 😉
    Ihanaa kevÀttÀ!
    HannaM

  238. Riina L says:

    TÀÀllĂ€kin yksi kaiken kokeillut! Kovasti ollut harkinnassa kyseisen vempeleen hankinta, joten arpajaisvoitto kyllĂ€ osuisi kohdalleen 🙂

  239. Susu says:

    Mun jalat on aivan karmeessa kunnossa ja oliskin ihanaa saada ne kesĂ€kuntoon uudella raspilla 🙂

  240. Milla says:

    Mun jalat on tosi huonossa kunnossa talven jÀljiltÀ ja atooppinen ihotyyppi ei auta yhtÀÀn asiaa. LisÀks oon opiskelija, ettÀ ei oo kauheesti varaa satsata jalkojen hoitoon. Jos mÀ voittaisin, ni voitto osuis kyllÀ iha oikeaan paikkaan.

  241. Sofia says:

    TÀÀllĂ€ koko likka hemmottelun tarpeessa, ja tehokas jalkahoito olisi mahtava yllĂ€ri 🙂

  242. Emilie says:

    Sairauteni vuoksi minun on pidettÀvÀ erityisen suurta huolta jalkojeni hyvinvoinnista. Siksi kÀytÀn paljon erilaisia jalkatuotteita.

  243. Antta says:

    “Tilasin” tuon vempeleen jo mieheltĂ€ Ă€itienpĂ€ivĂ€lahjaksi, mutta kokeillaan tĂ€tĂ€kin kautta 😉

  244. Jenni says:

    Jalkaraspi tulisi todella tarpeeseen! Olen 33+3 raskausviikolla, ja pÀÀsin kotiin vuodelepoon keskiviikkona kuuden sairaalassa vietetyn vuodelepo-viikon jÀlkeen. Uhkaavan ennenaikaisen synnytyksen vuoksi en ole tosiaan sÀngystÀ saanut nousta kuin vessassa kÀymÀÀn, ja joudun kÀyttÀmÀÀn sairaalan tukisukkia vuorokauden ympÀri. SÀngyssÀ makaaminen ja tukisukkien kÀyttö on tehnyt kantapÀistÀ hilseilevÀt ja halkeilevat, joten kun tÀssÀ parin viikon pÀÀstÀ saa jopa ruveta istumaan olisi mahtavaa saada jalat kuntoon!

  245. Lislii says:

    Raskauden jĂ€ljiltĂ€ jalkani ovat kivikovat ja huonossa kunnossa eikĂ€ parin kuukauden ikĂ€isen vauvan ja uhmaikĂ€isen lapsen kanssa ole jÀÀnyt juurikaan aikaa jalkahoidoille.. 😉

  246. Sanna H. says:

    Tulisi tarpeeseen tÀmÀ raspi. KantapÀÀni ovat niin koppurat. Olisi mukava kun jalkoihin ei tarttuisi sukan nukat.
    Ennen kesÀÀ olisi mukava saada sileÀt jalat, joita kelpaa nÀytellÀ ilman sukkia :).

  247. Helena says:

    Omistan erittÀin huonossa kunnossa olevat kantapÀÀt..

  248. Jutta says:

    Tekisi hyvÀÀ kantapÀilleni.

  249. Mints says:

    Oi ja voi! KesĂ€ lĂ€hestyy, mutta meikĂ€lĂ€isen jalat eivĂ€t todellakaan ole sandaalikunnossa. TĂ€llĂ€inen vehje tulisi siis tarpeeseen 🙂

  250. SannaH says:

    Jalkapohjani huutavat rapsutusta!

  251. Merja says:

    Mieheni nÀki raspin mainoksen ja. totesi tarvitsevansa omiin kantapÀihinsÀ, joten nyt vain arpaonnea.

  252. Maria says:

    Jalat kesÀkuntoon! Pieni apu tulisi tarpeeseen.

  253. Minna says:

    Mieheni moittii aina laiskuuttani jalkojen hoidon suhteen.
    EhkÀ tÀmÀ kÀtevÀ laite motivoisi minuakin hoitamaan jalkojani useammin:)

  254. Kirsi says:

    Oikein mielellÀni testaisin uutta raspia, jos arpaonni suosisi

  255. Eija says:

    Voi, tĂ€mĂ€ tulisi NIIN tarpeeseen, kantapÀÀni ovat kuivat ja korput, enkĂ€ millÀÀn muista rasvailla saati sitten raspailla niitĂ€ riittĂ€vĂ€sti! Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

  256. laika says:

    Rasvaan jalkoja ahkerasti, joten ihan kauhean kovat ne ei ole, mutta ylimÀÀrĂ€isiĂ€ kuolleen ihon kerroksia löytyy kyllĂ€. :/ VĂ€lillĂ€ kutittaa kamalasti jalkapohjista, mutta raapiminen ei auta mitÀÀn kun kutiavan kohdan pÀÀllĂ€ on paksu kerros kuollutta ihoa. Sen takia tĂ€llĂ€inen raspi olisi mukava! 🙂

  257. Elise H. says:

    Raspi tulisi niin tarpeeseen, olen aikonutkin hankkia tuon. Joten osallistun innolla arvontaan 🙂

Kommentoi