koko kevät hiuksia

10.5.2015

Muistanette kuvauspäivän josta taannoin kerroin? Sen johon jouduin lähtemään hiukan huonokuntoisena. Kyseessä oli tosiaankin Indiedays ja TREsemmé -yhteistyö, jossa Suomen Lead Stylist Taavi Vuokkovaara loihti erilaisia lookeja niin mulle, kuin kolmelle muullekin bloggaajalle. Kuvauksissa mukana olivat myös blogit Mariannan, Just My Imagination ja Life of Silja. Vaikka edustinkin tätä vähän vanhempaa genreä (taivas, mutta tunsin itseni koko kuvausryhmän keskellä vanhaksi!), ei mulle suinkaan sentään permanenttia rullattu, vaan ne itselleni luodut lookit olivat hyvinkin oman näköisiä ja oloisia. Tässä blogissa tulette siis näkemään tutorial-videot rentoon boho-nutturaan sekä huolettomaan rantalookiin. Muista blogeista voi bongata esim. ohjeet näyttäviin Hollywod-laineisiin, festarityyliin ja muihin upeisiin kampauksiin.

Indiedays_Tresemme_Day2_BTS-32Indiedays_Tresemme_Tuotteet-17

Toukokuun aikana tulettekin saamaan rutkasti hiustutorial matskua mukana olleista Indiedays-blogeista. Simppeleitä ohjeita ihanien kampausten tekoon ihan kotioloissa. Kaikki kuvausten kampaukset tehtiin TRESemmé Perfectly (un)Done -sarjan tuotteilla. Perfectly (un)Done -sarjan tuotteet sisältävät silikonittoman shampoon ja hoitoaineen sekä Sea Foam -muotovaahdon ja Sea Salt -suolasuihkeen. (Nämä ovat siis niitä, joita kerroinkin jo rennot laineet kiharruspuikolla -postauksessa käyttäväni.) Kuten tuotteiden nimistä voi päätellä, näillä haetaan hiuksiin sellaista luonnollista karheutta ja ilmavuutta, jota meidän suomalaisten hiuksissa harvemmin luonnostaan on. Lisää tuotteistakin tulette kuitenkin kuulemaan jatkossa enemmän.

Indiedays_Tresemme_Day2_BTS-43 Indiedays_Tresemme_Tuotteet-19

Vaikka tuo päivä oli ihan sairaan raskas ja olo ihan järkyttävä, niin ihan kaikki ei sentään mennyt ohi. Tapani ja käsitykseni hiustenlaitosta muuttui tuolla reissulla ihan totaalisesti. Sain niin paljon hyviä vinkkejä ja oppeja ihan tupeerauksesta lähtien. Ja ehkä parasta oli kuitenkin se, että opin laittamaan hiuksiani rennosti. Siis ei liian sliipatusti, vaan tarpeeksi huolettomasti ja luonnollisesti. Tiedätte varmaan sen tunteen, kun näyttää ihan hemputin helpolta kun kampaaja tekee kampauksen, mutta sitten kun koitat itse, niin siitä ei tule mitään. No, tällä kertaa mä sain itse tehdä ammattilaisen opastuksella ja eihän se niin ihmeellistä lopulta ollutkaan. 🙂 Tuota parin kolmen pinnin nutturaa on tullut käytettyä aika usein, ja se on ihan älyttömän helppo tehdä! Mutta, siis toukokuun aikana saatte tekin hiukan ohjeistusta kesäkampauksiin videoiden ja vinkkien muodossa!

Pienenä esimakuna Jannin video tähän loppuun. Kaikki pätkät tulee myöhemmin löytymään TRESemmé Suomen Youtube-kanavalla, ja sieltä voikin jo käydä katselemassa AVAn Mallikoululaisten sekä Just My Imagination ja Life of Silja -bloggaajien tutorial-videoita.

Mukavaa äitienpäivän jatkoa! Mulla on nyt maha niin täynnä kakkua, että kohta halkean!


2 Responses to “koko kevät hiuksia”

  1. ilo says:

    Miksi noin kivalta, etuoikeutetulta vaikuttava päivä oli sairaan raskas ja teki järkyttävän olon? 😮

    • Niin siis kuten tekstissä mainitsin, päivä oli se, johon lähdin huonokuntoisena. Asiasta siis on ollut blogissa jo juttua, kuten teksti viittaa. Rajun vatsataudin jäljiltä olo yleensä on heikko, verensokerit sekaisin ja kädet tärräävät. Tai näin ainakin mulla, en tiedä olenko ihan poikkeus. 🙂

Kommentoi