Unohtunut nahkatakki

21.5.2015

Pengoin aamulla kauhealla kiireellä kaappeja ja yritin etsiä lapsille sopivan kokoisia windstoppereita. Samalla käsiin osui vuosi sitten ostettu nahkatakki, jonka olemassaolon olin tyystin onnistunut unohtamaan. Kyllä, tämä kaappien ja komeroiden tila alkaa todella olla huolestuttava! 🙂

No, mutta olin aika tyytyväinen löytööni, vaikka ensimmäiseksi tulikin mieleen, että en jostain syystä tykännyt takista. Kuitenkin vedettyäni sen päälleni, tulin toisiin ajatuksiin; Sehän on ihan passeli!

nahkatakki

Tämä oli siis vuosi sitten keväällä sellainen todellinen löytö. “Pakko ostaa, kun halvalla saa!” Maksoin nimittäin nahkatakista jotain 35 euroa!

nahkatakki2

Veikkaanpa, että tämä tulee olemaan mun kevään lemppari. Ja sopiihan takki vaikka virkatun pitsimekon kaveriksi kesäiltoihin. Hyvä löytö – jo kahteen kertaan!

nahkatakki4

takki|Only
farkut|Mos Mosh
kengät|I love my ballerinas
korut|sence copenhagen

nahkatakki3

Jospa nyt olisi sairastelut sairasteltu. Vielä pätkä tavallista arkea ennen kuin koulu loppuu ja kesä virallisesti alkaa. Koitetaan tehdä siitä mahdollisimman mukavaa!

Mukavaa päivää!


10 Responses to “Unohtunut nahkatakki”

  1. Jeba says:

    Ompa todella nätti!

  2. Riinis says:

    Hieno on nahkiskin, mutta aivan ihanat nuo korituolit taustallasi-juuri tuollaisia olen hakenut, mistä ne ovat?! Kiitos jo etukäteen jos viitsit vinkata;)

  3. LS says:

    Ihana nahkatakki!!
    Mika loyto, siis seka vuosi sitten etta nyt 🙂

  4. MariaJii says:

    aivan ihana takki! 🙂

  5. Moikka Emilia! Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kun en saanut jostain syystä syksyn postaukseesi kommenttikenttää näkyviin, niin kommentoipa nyt tähän: Kiitos helppojen suklaakeksien reseptistä! Leivotaan niitä just oppilaiden kanssa. Hyvin näyttää ainakin taikina maistuvan :)!

    • Joo, noi vanhat postaukset sulkeutuvat aikanaan, kun muuten niihin tulisi niin paljon spämmiroinaa. 🙂

      Mutta ihana kuulla, että resepti on havaittu hyväksi! Lasten kanssa pikkuleivät, tai keksit, ovat mitä parhainta leivottavaa. Mun on pitkään pitänyt laittaa yksi toinenkin meidän pojan suosikkiresepti. Yhtä helppo ja lopputulos tosi herkullinen! 🙂

      Voi kuulostaa niin ihanalta tuo oppilaiden kanssa. Musta keväässä ihaninta on aina ollut (silloin lapsena ja taas nyt), että niin kouluissa, päiväkodeissa ja kerhoissakin poiketaan siitä totutusta ja tehdään kaikkea kivaa. Leivotaan kevätjuhliin, harjoitellaan esityksiä, ulkoillaan ehkä enemmän ja tehdään retkiä. Meilläkin poika nauttii niin täysillä, vikoista koulupäivistä! 🙂

Kommentoi