Beach Waves

27.5.2015

Rantakunnosta rantakampaukseen. Ompahan ainakin jonkinlainen aasinsilta. :)

Nyt olisi nimittäin aika jälleen jatkaa Indiedaysin ja TREsemmén yhteistyöpostausten sarjaa. Kysehän oli videokuvauksista, joissa TRESemmé Suomen Lead Stylist Taavi Vuokkovaara loihti meille bloggaajille erilaisia lainekampauksia TRESémmen Perfeclty (un)Done -sarjan tuotteilla. Sarjan kaksi edellistä postausta voit käydä vilkaisemassa, mikäli ne on jostakin syystä mennyt ohi. Koko kevät hiuksia -postauksessa hiukan taustoja kuvauspäivästä ja Helppo boho-tyylinen nuttura -postauksessa eka video helposti toteutettavaan kesäkampaukseen.

Nyt on siis luvassa toinen videoni kuvauksista, jossa nähdään miten ihanan rennon ja kesäisen Beach Waves -lainelookin tekeminen onnistuu jopa minulta itseltäni. :) Toki mulla oli Taavi apuna neuvoja antamassa, mutta ideana kuitenkin, että jos minä osaan, niin sinäkin osaat. Kampauksen punainen lanka on mielestäni siinä, että hiukset näyttävät luonnollisilta, eikä liian laitetuilta.

Indiedays_Tresemme_Day2_BTS-26

Tämä on muuten samalla ihan eka oikea videopostaukseni, ja hui kuinka oma äänikin kuulostaa vieraalta. Piti mieheltä oikein tarkistaa, että kuulostaako mun ääni oikeasti tuolta! Kuulemma se kuulostaa. Pelkäsin kovasti kuvauksissa, että taudin tyhjentämän vatsan melu tallentuu puheen sekaan, mutta masu osasi onneksi olla kurnimatta samalla kun minä puhuin. :D

Kampiksen viimeinen osio on vielä edessä, ja siinä jaankin ohjeet kesäiseen lainekampaukseen, jonka teen ihan itse kotioloissa noilla TRESémmen Perfeclty (un)Done -sarjan tuoteilla. Samalla kerron enemmän noista tuotteista, ja siitä, miltä ne ovat ihan kotikäytössä tuntuneet.

Lisää tutorial-videoita erilaisiin lainelookeihin löytyy TRESemmé Suomen Youtube-kanavalta.

 

Aurinkoista keskiviikkoa ihanat!

Ps. Ehkä pakko hommata pinkki huulipuna! ;)


20 Responses to “Beach Waves”

 1. Aivan ihanat laineet! Toimisikohan tuo suolasuihke minulla.. Mulla on pitkät ja raskaat hiukset, joten aina kaikki kiharat ja laineet vaan suoristuu muutaman tunnin sisällä.

  • Musta tuo on juurikin sellainen tuote, jolla siihen raskaaseenkin massaan saa ilmaa väliin. Kuten muotovaahtokin! Tavalliset kun tekevät hiuksesta vielä raskaamman.
   Mulla on myös paksu ja painava hius, mutta näillä olen saanut sellaisen huolettoman tyylin, joka ei tunnu liian laitetulta.

 2. lotta sanoo:

  Vitsit videopostaukset muuttaa aina käsitystä bloggaajasta! :) siis ei radikaalisti, eikä huonommaksi :) sun ääni on muuten vähän saman kuuloinen ku anne kukkohovilla!

  • Haha! :D Joo, muutti käsitystä itsestäkin. En ole tottunut näkemään, saati kuulemaan, itseäni noin videomuodossa. :)

 3. Maria sanoo:

  Onpa kiva nähdä sinusta myös vähän liikkuvaa kuvaa välillä :) ihana oot!

 4. n sanoo:

  Olipas ihana video! Kuvittelen aina kaikkien bloggaajien äänet ihan erilaisiksi tai siis en kuvittele niitä ollenkaan:D Siksi on niin jännä aina videota katsoessa tulee aluksi sellainen olo, että ei tuo ole sama tyyppi edes! :D Olit tosi kaunis myös liikkuvassa kuvassa ja sulla on kiva, rauhallinen ääni. Ja nyt kun ”jää on murrettu” niin eikun lisää videoita blogiin! :)

  • Ounou! Ei taida olla mulle ihan luontaisin tapa. :) Mä oon muuten itsekin kuvitellut ääneni vähän toisenlaiseksi! :)

 5. Awww, ihana video! Mulla tuli vähän niiku ”ikävä” ja tuntui, että olisi tosi kiva nähdä ja höpötellä <3

 6. Hanna sanoo:

  Ihana sinä! Kuulostat vielä paljon herttaisemmalta, kuin mitä kirjoitettu teksti antaa ymmärtää. Oma ääni ja sen kuuleminen on kyllä hassu juttu. Olen kerran ollut telkkarikuvauksissa ja edes sukulaiset eivät meinanneet tunnistaa äänestä. Olin kuulemma ihan liian rauhallinen puhuja :D muuten kai aika höpöttäjä.

  • Ihan oikeesti en minäkään kai normaalisti noin rauhallisesti puhu. Olen pahemman luokan höpöttäjä, mutta kun on asia, joka pitää sanoa ja muistaa, niin kai sitä sitten vähän pakostakin rauhoittuu! :D

 7. Karo sanoo:

  Olipa kiva video.

 8. hensu sanoo:

  Ihana video! Sinussahan on mallin ainesta :D.

 9. Kati sanoo:

  Joku tuossa sanoikin jo, että Anne Kukkohovi tulee mieleen äänestäsi ja olemuksestasi :) Hyvältä kuulosti ja näytti! <3

  Kiva oli nähdä tää postaus, sillä ostin just viikonloppuna tuon suolasuihkeen ja ajattelin kokeilla sillä kiharoita!

 10. Voi että miten ihana video! <3 Ihan oli outoa kuulla äänesi kun sen on vain jotenkin kuvitellut omassa päässään lukiessa sinun tekstejäsi.

  Ja tuo suolasuihke kuulostaa kyllä kokeilun arvoiselta.
  Iloa viikonloppuun!

  • Kiitos, H!

   Muistan kun yhden yhteistyökumppanin kanssa puhuttiin puhelimessa, ja hetken päästä hän totesi, että sä kuulostat kyllä ihan joltain muulta, kuin olen aina kuvitellut. :D
   Niinhän se menee, itsekään tajua kuulostavansa tuolta! :)