raparperipiirakka

06.6.2015

Sateinen lauantai on laiskistuttanut todella. Pihatyöt on saaneet odotella, ja penkit nauttia luonnollisesta kastelujärjestelmästä. Yksi iso kivi tosiaan siirtyi aamulla kaivurinvoimin, ja pientä maisemointia olisi vielä tuon suhteen edessä. Tosin yksi oleellinen palanen pelistä vielä puuttuu, mutta ehkä se saapuu ensi viikolla.

Sadepäivä on joutilas pyykinpesuun, ja siivoiluun. Mehua piti raparperista vain keittää, mutta samalla vaivalla syntyi myös piirakka.

 

Piirakkataikina on tämä helpoista helpoin, jonka ohjetta teille vuodesta toiseen tyrkytän. Mutta mikäs siinä, kun on hyvä ja toimiva! :)

Ihanaa lauantai-iltaa teillekin. Minä hipsin täällä villasukat jalassa, ja mietin, pitäisikö laittaa tuli johonkin pesään.


2 Responses to “raparperipiirakka”

  1. Minna sanoo:

    Huomenna mentävä piimäkauppaan niin sitten pääsen kokeilemaan tuota piirakkareseptiä. Vaikuttaa kyllä oikein hyvältä, aina ei jaksa ohjeita, joissa on pari tusinaa ainesosaa.
    -Minna

    • Tää on kyllä niin ihanan helppo! aEi tule tiskiäkään kauheaa määrää, ja pohja sopii niin moneen piirakkaan. Mä en oikein jaksa mitään monimutkaisia, kun tämä on niin helppo. Puolukkapiirakankin tein syksyllä tähän, mutta laitoin sen rahkasekoituksen päälle. Tosi hyvin toimi! :)