harmaa sunnuntai

07.6.2015

Aurinkoisen aamun jälkeen tästäkin sunnuntaista taitaa kehittyä sadepäivä. Juttuhan on niin, että mä olen varautunut näihin sadepäiviin kyllä kunnolla. Kalkkimaalit nimittäin odottelevat pussissaan päivää, jolloin sää on joutilas sisäpuuhille. Vaan kun vaatisi vielä jonkinlaisen inspiraation ja innostuksen tarttua pensseliin. Ehkä vielä hetken ihastelen valkoisia seiniä ja odotan maalausinnon saapumista. 🙂

sunnuntai4sunnuntai5sunnuntai2Nauttikaahan tekin sunnuntain rentoudesta. Edessä uusi viikko ja uudet kujeet.


8 Responses to “harmaa sunnuntai”

  1. Täällä Tornionjokilaaksossakin on sadellut päivällä, mutta nyt näyttäisi, että alkaa kirkastumaan, olis kyllä mukavaa, kyllä tätä harmautta ja kylmyyttä on riittänytkin!

    Ihanan lepposat tunnelmat siellä ja voi, kun teillä on niin kaunis koti, olen jo nuita aikasempiakin postauksiasi lueskellut!

    Mukavaa illan jatkoa ja kivaa, piakkoin alkavaa uutta viikkoa:)

    • Voi kunpa tosiaan tämä kesä muuttuisi kauniimpaan suuntaan. Tosin nyt täällä on ollut päiviä, jolloin aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta, mutta lämpöasteita on silti vain 14! Kesäkuussa! Ja kova tuulikin käy päivittäin ja tuntuu kylmältä.

      Aurinkoista loppuviikkoa, ja toivotaan kunnon kesäisiä säitä! 🙂

  2. idahhh says:

    Voi, itse rakastuin niin kalkkimaaliin että jos olisin ennen sitä tiennyt miten kaunis se on niin en malttaisi olla pois pensselin äärestä, jos<kerran maalit ja kaikki valmiina! 🙂 kun vaan tarttuu tuumasta toimeen. Mutta I know, se alottaminen on vaikeinta. Mutta hei tänään on sunnuntai, virallinen lepopäivä, joten hyvällä mielellä voi jättää tekemättäkin 😉 ihanaa sunnuntaita sinne! <3

    • Joo, hitto kun on toi lepokitka nyt niin isolla. Tai varmaan kyllä toi sunnuntain väsymys oli jotenkin siihen ihme kuumeeseen liittyvää.
      Toisaalta oon huomannut, että mua ei kesäisin kiinnosta pätkääkään nää sisähommat. Puutarhajutut vaan. Sinänsä ihan ymmärrettävää, kun onhan sitä sitten syksyllä taas aikaa olla sisällä. 🙂

  3. Katjuska says:

    Hei!

    Kiitos ihanasta blogista! Olen sitä nyt seuraillut jo jonkin aikaa ja ihastunut kovasti etenkin kauniista kuvista….

    Tämä kysymys menee nyt hieman ohi, mutta uskaltauduin nyt kysymään tässä postauksessa ekassa ja tokassa kuvassa näkyvästä mustasta jalkalampusta. Olen jo tovin metsästänyt olohuoneeseen jalkalamppua, jossa on säädeltävä ominaisuus. Täältähän se löytyi … 🙂 onko se minkä merkkinen?

    Ihanaa kesää!
    T. Katjuska

  4. Ansku says:

    Haha! Tämä menee ihan itsensä toistamiseksi, mutta mä sitten tykkään sun sisustusmausta. Näyttää niin kauniilta että halkean.

    Mä olen haaveillut tuollaisesta pöydästä iät ja ajat, mutta epäilen mahtaisko se sopia meidän olohuoneeseen. Meidän L:n muotoinen iso tummanharmaa sohva rajoittaa tosi paljon olkkarinpöytävaihtoehtoja. Oisko sulla ideoita? 😀 Lattialla on myös iso musta häräntalja, tv tasokin on musta ja seinällä on valkokangas mustin reunuksin. Lisää mustaa/tummaa en kaipaa. Verhot ja kukkapöytä sentään ovat valkoiset 🙂

Kommentoi