Bambua bambua

10.8.2015

Lisää bambua!

No joo, laatikon salaisuus ei nyt ollut mikään järin suuri, koska saatatte muistaa, että vähän suunnittelin hankkivani Tine K:n bambutuoleille vielä kaveriksi pöydän samaa sarjaa. En tosin ollut ihan varma, miten noin suuri pöytä istuu tähän tilaan, mutta istuuhan se, kun silmä vain tottuu. Ero pieneen arkkuun on toki valtava, mutta tämä on siitä hyvä, että pöydällä mahtuu oikeasti tekemäänkin jotain. Ja halkaisija on niin suuri, ettei Klaara heti yllä kaikkiin tavaroihin pöydän keskellä. 😉

Muotona pyöreä on siitä kiva, että se kokoaa ympärillään olevat huonekalut paremmin ryhmäksi. Nyt keittiön “olkkaripääty” näyttää enemmän omalta ryhmäältään ja huone enemmän toiminnallisesti jaetulta. Noiden bambuhuonekalujen materiaali ja värit tuovat mielestäni kivasti lämpöä tilaan, ja kuitenkin ne istuvat jo olemassa olevien huonekalujen sekaan.

Bambupöytä on Homenordilta, samoin kuin Tinen lotuskukallinen tyynyliina, “sarjamaljakko” ja lyhdytkin. Pöytä saapui kuitenkin vähän jälkitoimituksena.

En tiedä, pidänkö varsinaisesti tuosta Ikean isosta kellosta, mutta se hankittiin alkukesästä sillä ajatuksella, että Niilo oppisi tuntemaan paremmin perinteistä kellotaulua, kun nykyään tyrkyllä on niin paljon tuota numeroaikaa.

Että sellaista pesänrakennusta. Nyt kuitenkin ulos, sillä meillä on uima-altaan täyttö meneillään! 🙂

Ihanaa iltaa!


12 Responses to “Bambua bambua”

  1. Niin kaunis pöytä ja muutenkin niin houkutteleva olohuone. Usein pelätään isoja sohvapöytiä ja vaikka koko on iso, niin nythän siinä voi huoletta pelailla lasten kanssa ym. muuta kivaa 🙂 Mukavaa viikkoa!

  2. idahhh says:

    Siis WAU! <3 näyttää superhyvältä kaikin puolin! Tuo bambu saa kyllä ihanan rauhallisen tunnelman aikaiseksi 🙂 ja mitä tuohon kelloon tulee minusta se on juuri hyvä Se on hyvä katseenvangitsija seinällä viemättä kuitenkaan liikaa huomiota muualta.

    • No kiitos tuon kellon suhteen. Itse olisin ehkä laittanut tauluja miellummin, mutta tätä tarvitaan nyt! 🙂
      Nuo bambut on kyllä mahtavia. Ja värit oikein rauhoittavia ja luonnollisia! 🙂

  3. Näyttää kyllä todella kauniilta! Hyvin istuu pöytä joukkoon 🙂

  4. Ansku says:

    Kyllä näyttää niin hyvältä että! Mistä matto?

  5. inspirations says:

    Ihanat uudet kalusteet ja tosi kauniit ja kodikkaat kuvat taas! Teidän kisu on niiiiiin suloinen ja sopii täydellisesti sisustukseenkin ; ) Tuollainen kiva olkkarinurkkaus keittiössä on ihan loistava idea, keittiössähän sitä yleensä ollaankin.

    • Hih, olen kuullut tästä Kyllin väristä ja sointuvuudesta sisustukseen. Samoin olen kuullut valkoisesta koirasta! 🙂

      Meillä tosiaan ollaan aina keittiössä! Aina! Mutta tästä mä tykkäänkin. Kaikki mahtuu samaan tilaan, eikä tila rajoita toimintaa! 🙂

  6. sanna says:

    heippa! ihanan näköstä, teillä on tosi kaunis koti 🙂 onkos tuo perhostaulu/juliste mistä? 🙂

Kommentoi