Kesäperjantai

21.8.2015

Voi näitä iltoja! Kun tekisi mieli vain olla ulkona, eikä sisälle käpertyminen houkuta ollenkaan.

Rikkaruohoja, jalkapalloa, sulkapalloa, lisää kitkemistä, vähän kastelemista, saunan lämmittämistä, niin ja marjojen poimimista! Voi hyvät hyssykät, mutta nyt on superfoodeja tarjolla!

Jostain syystä en lapsena tykännyt yhtään karviaisista. Söin punaherukat ja karviaisen raakileetkin, mutta kypsät oli ehdoton nounou. Jossain kohtaa onneksi havahduin huomaamaan, että nehän on kuin karkkia vetelisi. Tosin olo on näiden jäljiltä mukavampi kuin karkkikuninkaan jälkeen.

Mutta älkää ymmärtäkö väärin. Koulultakin polkaistiin tänään suoraa jätskille, ja hetki sitten grillattiin makkaraa. Superia sekin – omalla tavallaan! 🙂

Nautitaan nyt kesäisistä jutuista, se syksy kyllä puskee armotta päälle.

Ihanaa viikonloppua! Levätkää ja nauttikaa!

(Oho, kylläpäs hapsottaa! :))


12 Responses to “Kesäperjantai”

  1. Pieni Lintu says:

    Sama täällä, no mutta meidän kotona ne oli karvaisia, piikikkäitä. Nyt olen huomannut että on sileitä, makeita versioita.

    Hauska kuvat!!! 😀

  2. Iida says:

    Oot upea!

  3. Oi mitä kuvia! Aivan superihania!! Olet tosi taitava ja niin nätti! Ja voi miten rakastankaan kesäiltoja ja sitä olemisen kepeyttä.. Lapsetkin ovat niin leppoisia!

    • Kaikki on leppoisia! Me suomalaiset ollaan ihan eri ihmisiä! Sitä tässä syksyn tulossa niin pelkäänkin, kun kaikkien mieli käy apeaksi ja se iloinen into piilotetaan jonnekin odottamaan ensi kevättä.

      Yritetään osaltamme pysyä kesäisinä! 😉

  4. Nanna says:

    Hahaa, sama täällä! Onneksi pimeä tulee jo kymmeneltä. Eilen kastelin istutuksia otsalampun valossa, mutta totesin, ettei se oikein sovellu kaupunkioloihin! 😀

    On muuten vähän oudon tyhjän tuntuista, kun nykyisin ei ole niitä marjapensaita… Ensi keväänä on korjattava tilanne. Kivat marjakuvat, kaiholla katselen! 🙂

    Mukavaa ja marjaista viikonloppua!

    • Hih, no se on varmaan ollut näky! 😀

      Kyllä ne marjapuskat vaan antavat jonkinlaisen funktion puutarhalle kuin puutarhalle. On kiva hengailla ulkona ja napsia suuhunsa oman pihan herkkuja! 🙂

  5. Teija says:

    Kunpa aika pysähtyis…

    Söpönen sie, antaa joskus hapsottaa vaan 🙂

  6. Minttu says:

    Näitä supereita tullu meidänkin tänä kesänä istuttamiin karviaspuihin ihan hurjasti. Nam. Ja ihanat hapsotukset, meno saa näkyä!

Kommentoi