aina kesä

23.9.2015

Yhteistyössä Indiedaysin ja Garnierin kanssa

Puhutaanpa hetki hiuksista! Nimittäin Garnier Nutrissen Truly Blond -hiusvärit haastoivat minut pohtimaan omaa hiusidentiteettiäni ja omaa matkaani luonnollisesta hiusväristäni tähän nykyiseen lookiin.
Omat hiukseni ovat viimeisten parinkymmenen vuoden aikana nähneet väriä mustasta lähes paperinvalkoiseen, mutta iän karttuessa olen tainnut oppia, ettei tätäkään asiaa kannata ottaa liian mustavalkoisesti.
Ennen blondi tarkoitti vaaleaa ihan koko rahalla, ja kun mentiin tummaan, mentiin sitten ääripäähän siinäkin. Nykyinen hiusvärini tuntuu niin omalta ja luonnollisesta, että  on melkeinpä vaikeaa edes kuvitella itselleen hurjan radikaaleja värjäyksiä. Tämä, viimeisen raskauden aikana löytynyt puolivaalea ja vaalein raidoin höystetty kokonaisuus, istuu mielestäni paisti hiuksiini myös luonteeseeni.
Vei noin 30 vuotta löytää sisäinen kukkaistyttöni, luonnonlapsi jonka hiuksilla keikkuu aina kesä. Viihdyn kuitenkin auringon suutelemassa puolivaaleassa lookissani, enkä tunne minkäänlaista tarvetta siirtyä sen tummempaan tai vaaleampaa. Mulle Truly Blond on ennen kaikkea luonnollisuus ja helppous. 

truly blond 11

Koen hiusvärin yhdeksi vaatteeksi, asusteeksi, jonka tulisi sopia jokaiseen asuusi. Samoin kuin hiusväri, myös tyylini on vuosien saatossa vakiintunut. Kuulen usein, että pukeudun kotini sisustukseen sopivasti, ja kaipa nuo molemmat filosofiat kumpuavatkin jostakin kukkaistytön sielunsyövereistä. Luonnollinen värimaailma on aina turvallinen, oli kyse sitten hiuksista, vaatteista tai sisustuksesta.

truly blond 2

Oma luonnollinen hiusvärini on äärimmäisen “suomalainen”. Kahden pellavapäisen lapsen äitinä miellän itseni luonnollisesti Truly Blondiksi, vaikka oma hiukseni aikanaan muttuikin maantienväriseksi. Mustanruskeat ja ääripään brunettekokeilut ovat aina kaatuneet siihen, että näytän valjulta tummissa hiuksissa. Tumma hiusväri vaatii mielestäni tummat ja selkeät piirteet, tai ainakin huolitellun meikin, jolla niitä luonnollisia piirteitä on korostettu. Omat piirteeni ovat kovin vaaleat ja valjut, kulmat hennot ja huomaamattomat, ja ilman meikkiä niin vahva vaalea, kuin kovin tummakin sävy, näyttää kasvoillani luonnottomalta. Itselleni paras mittari oman hiusvärin löytämiseen onkin ollut se, miten luonnolliselta näytän ilman meikkiä ja ehostusta. Kun heti aamulla herätessä tuntuu, että hiukset, ja muu osa päätä, ovat samaa sarjaa, ollaan melko täydellisessä tilanteessa.

truly blond 3

Nykyisestä hiusväristäni löytyy luonnollisia sävyjä laidasta laitaan. On viileämpää tummanvaaleaa, hehkuvaa lämmintä ruskeaa, kullanvaaleaa ja kirkkaampaa vaaleaa. Yhdessä ne antavat fiiliksen auringon vaalentamista hiuksista, vähän kuin oma luonnollinen värini, mutta kuitenkin paranneltu versio. Kevyt vaalennus antaa aina jonkinlaisen fiiliksen auringon hehkusta ja kesän vaalentamista kutreista, ja niinpä poimin Garnier Nutrissen Truly Blond -hiusväreistä tuotteen, joka paitsi vaalentaa luonnollsesti ja hellävaraisesti, myös näyttää luonnolliselta ja värjäämättömältä. Luonnonvaalea Natural blonde -tyyli syntyy vaalentavalla suihkeella, joka on helppo ja huoleton suihkia hiuksiin, ja joka vaalentaa hiuksen sävyä luonnollisella asteikolla. Tuote jätetään hiuksiin, ja sen tehoa voi säädellä auringon tai hiustenkuivaajan avulla. Mikäli siis etsit tuotetta, jolla voisit kotikonstein helposti vaalentaa kutrisi tällaiseen puolivaaleaan ja luonnolliseen sävyyn, Lightening Spray lupaa olla apusi.

truly blond
Truly Blond tarkoittaa meille kaikille kuitenkin jotakin erilaista, ja koemme vaaleat hiukset kukin tavallamme. Se, mikä toiselle on vaaleaa, on toiselle vielä brunettea – ja sama käänteisenä. Oman sisäisen blondisi voit kuitenkin testata Garnierin sivuilla, jossa testitulos kertoo paitsi Truly Blonde -tyylisi, myös vinkit siihen, miten kyseinen look syntyy kotona. Blondaus ja kotivaalennus eivät nimittäin enää tarkoita äärimmäisen vaaleaa värikypärää, vaan Truly Blond voi olla mitä erilaisemmilla ja luonnollisemmilla tavoilla.

Testaa millanen truly blond sinä olet ja osallistu arvontaan!
Jaa suosikki Blond Lookisi Instagramissa hashtagein
#gotrulyblonde sekä tuloksestasi riippuen joko #trendyplatinum #classichighlights #naturalblond tai #beachblond
Kilpailukuvassa voit olla sinä itse, kaverisi tai vaikka joku julkkis!
Palkintona on 150 euron lahjakortin nelly.com -verkkokauppaan sekä vuoden Truly Blonde -tuotteet haluamassi sävyssä.

Kilpailun löydät täältä, ja ohjeet sekä säännöt täältä.


Kommentoi