Kirpeä lokakuu

05.10.2015

Tuulilasi oli aamulla jäässä, ja hanskat hukassa (eli älyttömän hyvin kesän ajaksi jemmattuna). Suun kautta hengittäessä ilmaan muodostui höyryä, ja samanlaista nousi joelta aamun valjetessa. Kirpakka ilma tuntui nenäkarvoissa ja varpaissa asti. Oikea syyssää, kaunista ja kuulasta!

Mulle tuli aamulla sellainen fiilis, että tästä tulee hyvä viikko. Tiedä sitten johtuiko mukavasta sunnuntaista, kauniista syysaamusta vai hyvin nukutusta (pitkästä) yöstä, mutta ei lainkaan hullumpi fiilis maanantaiaamuna.Eikä myöskään mikään tavanomainen fiilis viikon ensimmäisen päivän alussa.

lokakuu 1lokakuu 3idlokakuu 2

Maanantain asukoodi on varsin rento ja syksyinen. Näin täällä. Nyt kuitenkin olisi keittiössä yksi taikina odottelemassa, joten riennän sen kimppuun.

Ihanaa ja aurinkoista maanantaita!


14 Responses to “Kirpeä lokakuu”

  1. Minna says:

    Onpa kauniita kuvia! Mitkä ovat nuo farkkusi merkiltään? En tiedä oletko joskus esitellyt, minulta mennyt ohi… 😉 Mukavaa viikkoa sinullekin!

  2. Maria says:

    Ihkut saappaat! Minkä merkkiset ne ovat? Minullakin on etsinnässä kivat saappaat, jotka voisi vetäistä jalkaan kura-aikaan puisto- ja metsäretkille…

  3. Kiva postaus ja ihana sinä!
    Mukavaa viikkoa:)

  4. Moona says:

    Voisin itselleni kopioida tuon asun suoraan 😀
    Toimii!

  5. Xaw says:

    Huvittaa, kun jostain luin erilaisista kulmakarvamalleista, ja sinun(kin) on mallia siittiöt…

  6. Terhi says:

    Heippa!

    Noista Huntereista kyselisin, että millaista ne on kokomitoitukseltaan verrattuna muihin kenkiin? Eli pitääkö koot hyvin kutinsa? Mietin usklataisiko netistä tilata.. Kiitos 🙂

    Ps. Tosi kaunis rento asu!

Kommentoi