Iltahämärässä

10.10.2015

Tämä lauantai on sujahtanut ohi vähän liiankin nopeasti. Johtunee kai siitä, että posotin unta aamulla melkein kymmeneen asti, mikä ei tosiaan ole normaalia. No, ihan hyvä välillä näinkin, meillä nimittäin tuo pienempi on taas aloittanut nuo huutovaatimuksensa yönratoksi.

Kauppa- ja kahvilakäyntiä lukuun ottamatta lauantai on vietetty kotosalla, mitä vastaan mulla ei oikeastaan ole yhtään mitään. Kotihiiri, mikä kotihiiri, ja mikäs tässä ollessa.

la 1

Koska tänään ei ainakaan täällä lounaisessa Suomessa saatu nauttia auringonpaisteesta viime päivien tapaan, olen nautiskellut kynttilätunnelmasta jo iltapäivästä lähtien. Samaa rataa taitaa mennä koko ilta. Lasi punaviiniä ja muutama pala suklaata. Aivan loistava tapa viettää lauantai-iltaa.

la 3

Koitettiin tuosta kuistilta tähyillä naapurin pelolle, jossa on muutama peura ihmettelemässä, mutta eihän siitä mitään näe. Vieläkin liikaa puita edessä. Niinpä me annetaan peurojen olla ja notkutaan vielä hetki sohvalla lasten ohjelmia tiiraillen.

la 4

Leppoisaa lauantaita teille. Nauttikaa kynttilöistä ja rauhallisesta tunnelmasta!


16 Responses to “Iltahämärässä”

  1. SInä olet niin kaunis <3 <3 Nähdään kuun lopussa?

  2. Minttu says:

    Ihana kuisti ja niin seesteisiä kuvia! Minäkin sytytin tänään kynttilä – ensimmäistä kertaa “syksyn virallisen”. 🙂

  3. Hanna-Riikka says:

    Kuulostaapa tutulta lauantai-illan ohjelmalta. Mutta mikäs siinä.. rakastan makoilla sohvalla viinilasi toisessa ja suklaalevy toisessa kädessä :D. Ihanaa sunnuntaita!

  4. Hanna says:

    Aivan älyttömän ihana kuisti teillä!

  5. Niina says:

    Ihana tunnelma näissä kuvissa 🙂 onko tuo teidän kuisti/veranna lämmintä tilaa vai eristämätön?

  6. Lumikki says:

    Toinen kotihiiri täällä! Ihanaa kun saa laitella valoja ja kynttilöitä, menee illat rattoisasti kotona nautiskellessa. Meillä oli tänään kahvitteluvieraita ja tein sinun ohjeellasi sitä Fazerinakakkua, oli aivan hurjan hyvää, kiitos reseptistä! Täytynee viedä loppu kakku töihin, ettei tule itse syötyä kaikkea 😀

  7. Laura says:

    Ihana blogi! Olen seurannut tätä jo vuosia. Saan blogistasi voimia ja inspiraatiota haasteellisessa elämäntilanteessani. Usein kirjoituksesi voisi hyvin olla omia ajatuksiani. Iloista syksyä ja talven odottelua!
    <3

  8. Ensimmäinen kerta kun blogiisi eksyin, tästä tuli jotenkin tosi rauhallinen ja kiva fiilis :). Kauniita, seesteisiä kuvia :).

    T.Tiina http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/

Kommentoi