Laadunvalvonnasta päivää!

26.11.2015

Makuuhuone remontti etenee hitaasti mutta varmasti. Siitäkin huolimatta (tai ehkä juuri siksi), että olen pitänyt näppini erossa koko projektista. Jep, mä olen nyt ottanut itselleni tällaisen laadunvalvojanroolin, ja lähinnä seurannut vierestä mitä tapahtuu.
Viime viikolla meillä tosiaan oli ihan oikea remppamies hommissa, ja mitäs minä nyt siinä olisin osannut tehdä. Paitsi tietysti siirtää tavaroita ja osallistua muihin yhtä merkittäviin työnedistystehtäviin.

Nyt kun menossa on pohjamaalikierros, olen pessyt taitavasti käteni myös siitä. Samaan aikaan olen toki käyttänyt korvaamatonta aivokapasiteettiani, ja hommannut makuuhuoneeseen verhot, ja päättänyt kalkkimaalin sävyn. Onhan sitä jo siinäkin! 🙂

makuuhuoneen remontti 1

 Aika paljon on tullut kattoja ja lattioita maalattua pikkutunneilla, kun mies on ollut poissa, ja lapset nukkumassa. Suotakoon siis tämä järjestely joululahjani kohdalla. Tosin kun päästään pintamaaleihin, aion kyllä hypätä remmiin. Vaikka eilen jopa päädyin miettimään kaivataanko seuraani koko maalauspuuhassa, kun on kuulemma niin mukavaa kuunnella rauhassa musiikkia. Tämä johtunee kai siitä, kun kesällä boikotoin valittua maalausmusiikkia olohuoneen kohdalla.

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin oma turnauskuntoni alkaa olla loppumaisillaan tämän talon osalta. En tiedä johtuuko se tästä hemmetin sitkeästä flunssasta, vai ihan pelkästään väsymisestä, mutta juuri nyt on paukut vaan niin vähissä tämänkin projektin suhteen. Ja, vaikka uusi makuuhuone onkin ollut suuri haaveeni jo pitkään, nukkuisin varmaan lattiapedillä vielä ensi keväänäkin, jos asia olisi vain minusta kiinni. No, mutta sitähän tämä projekti on ollut alusta asti; Vuoron perään tsempataan toisiamme, ja kun toinen väsyy, niin toinen jatkaa. Periaatteessa remontti siis kysyy sitä parisuhteen yhteispeliä, mitä tarvitaan ihan perusarjessakin. Ja huumoria! Sitä tarvitaan tällä hetkellä ja paljon!

makuuhuoneen remontti 2

Makuuhuone, viimeinen iso puristus, ja sitten se olis siinä. Ainakin ensimmäinen kierros. Seuraavaa en jaksa vielä edes ajatella. Nyt pitää kaivella kaikki mahdolliset energiat jostain, ja saada se oikea innostus päälle. Ehkä jo viikonloppuna nukutaan taas sängyssä. Torstailla on tapana olla toivoa täynnä!


12 Responses to “Laadunvalvonnasta päivää!”

  1. Kati says:

    Moikkis Muru!

    Mä voin tulla nukkumaan sun kanssa sinne retkipatjalle – on olo myös samanlainen (viikko sairaalassa pojan kanssa ja mies ulkomailla..jossain vaiheessa pitäisi hoitaa noi kaksi muutakin lasta ja oma flunssa)… Joten tee peti valmiiksi;)
    Terkut ja voimahalit (meille molemmille!)..
    Kati

  2. Karo says:

    Ihania kuvia! 🙂 Mihin sävyyn päädyit?

  3. Miia says:

    Heippa kaunokainen pitkästä aikaa! 🙂
    Pakko kysyä nyt jotain henkilökohtaista, että miten olet valkaissut niin kauniit hohtavat hampaasi? Mä kokeilin elämäni ekaa kertaa tilata isoSmilen liuskoja jenkeistä ja kyllähän ne tehosi mutta ei niin paljon kuin olisin toivonut. Onkohan hammaslääkäriin marssiminen ainut tehokas tapa?
    Hyvää remppaa sinne, teille tulee kaunis koti! <3

    • Kuule näissä kuvissa kiittäminen on tota remppahalogeenia, joka siloittaa ihon ja valkaisee hampaat! 😀
      Mutta joo, musta ne Crestin liuskat on parhaita. Ammattilaisen vaalennukseen en ole katsonut olevan tarvetta. Toki kaikki riippuu hampaan laadusta ja siitä omasta luonnollisesta sävystä.

  4. Emmi says:

    Heippa! Haluaisim maalata keittiön seinää kalkkimaalilla ja katselin sun kuvia kun maalausprojekti oli vielä kesken. Onko sulla täällä jossain kuvia valmiista seinästä kun seinä on kuivunut. Olis kiva nähdä vähän lopputulosta 🙂

  5. Marja says:

    Vitsit ootte kyllä ahkeria! Me ollaan reilu vuosi vain lupailtu remontoida tanssitytön huone… siis vaihtaa yhteen seinään tapetti, maalata muut seinät ja maalata parketti valkoiseksi… mutta ei, mitään ei tapahdu. Siihen vaadittaisiin varmaankin se viikon loma töistä, tuntuu ettei viikonloppuna ehdi mitään.

    Osaan kuvitella kuinka kaunis tuosta makuuhuoneestanne tulee! Käväisin Nougatissa viime lauantaina ja salaa tutkailin Kalklitir-maalipusseja.. tekisi mieli kokeilla tyttären huoneeseen niitä! Mutta enhän mä osaa maalata normaaleillakaan maaleilla?!

    nimim. ikinä en ole yhtään seinää maalannut ja tapetoinutkin koko elämäni aikana ainoastaan kaksi seinää :O

    ps. terkut sairastuvalta.. eka kuumetauti mulla itselläni moniin vuosiin. Onpa vetämätön olo 🙁

  6. I feel you. Mä olen ollut nyt ruhtinaallisen viikon ajan järkyttävässä flunssassa ja puolikuntoisena tehnyt vähän sitä ja tätä. Siis ihan oikeasti sitä ja tätä, koska mistään ei tule mitään valmista. Lähinnä sellaista korjaa sukka tuolta, siirrä teemuki tänne.
    Tänään alkoi olla sellainen olo, että pahin flunssa nujerrettu, vaikka vieläkin nenä vuotaa, yskittää ja korva tukossa tulehduksen takia, ja voimia riitti lastenhuoneen kaaoksen selättämiseen! Se alkaa olla sillä mallilla, että olen kalustesijoitteluun tyytyväinen 😀 Pitäisi vielä tapetoida, maalata kaappi, keksiä paremmat verhot ja matto…
    Nää projektit ei ikinä ikinä lopu. Uusia tulee jatkuvasti, kuten kuukauden takainen palovahinko, viime viikonloppuna tapahtunut pieni vesivahinko, … sellasia pieniä juttuja 😀 Kyllä tää huumoria vaatii.

  7. Minna says:

    Hei kaunotar!

    Siellä taitaa iskeä totaalinen remppaväsymys kun tietää et tää on se “viimeinen” rutistus eli kuulostaa ihan normaalilta! 😉

    Mut ihanalle näyttää tuo teidän tuleva makkari joten tsempit loppurutistukseen! Sen verran täytyy vielä kehua että nuo sinun kuvat on ihan mielettömän hienoja. Niitä aina ihailen ja huokailen.

  8. anni says:

    täälläkin on saavutettu remppaturnauskestävyydessä jonkinlainen katkeaminen. viisi(!?) vuotta ja aina vaan jatkuu. moni asia on ihan pienestäkin kiinni, mutta kun ei niin ei. joka päivä harmittaa kun tietää, että niillä muutamalla pikkujutulla saisi arjenkin rullaamaan helpommin.
    tsemppiä ja hyvältähän jo näyttääkin!

Kommentoi