White like a Christmas

26.11.2015

Sillä aikaa kun yläkertaa, ja muitakin huoneita, hallitsee poikkeusolot, olen yrittänyt pitää keittiön viihtyisänä ja siistinä. Pitäähän sitä olla joku tila, missä sielu lepää ja stressitaso laskee. Joulu alkaa hiljalleen laskeutua sisustuksen joukkoon, vaikkakin varovaisin askelin vielä, ja aika neutraaleissa sävyissä. No, valkoinen joulu, kukapa ei siitä tykkäisi. Lumenpuutteen olenkin korvannut valkoisilla koristella ja kukilla, ja yritän pitää vettä vihmovan kelin ajatusteni ulkopuolella.

Alpaca Cushion Cover 2

Kun olohuone ja pianohuone ovat ainakin jollakin tapaa remontin sijaiskärsijöitä, keittiössä on kiva istuskella ja nauttia kynttilätunnelmasta. Kuumaa glögiäkin on tullut nautittua oikein urakalla, ihan jo sen lämmitävän vaikutuksen vuoksi. Edelleen totean, että tämän enempää en ehkä itse joulua tarvitsisi ympärilleni, mutta punaiset tontut tuovat joulun lapsille, joten ne nostetaan esiin varmasti jo huomenna.

Lämmintä tunnelmaa lisää Beach Housen lahjoittama, uusi alpakankarvainen tyynynpäällinen. Pehmoisempi kuin mikään koskaan koskettamani talja, ihan kuin silkkiä. Väriksi valitsin Almost White -sävyn, jonka pinta on elävän näköinen juuri kirjavuutensa vuoksi. Ainakin Vepsäläisen valikoimista  löytyy jo näitä ihanuuksia.

Alpaca Cushion Cover 3 Alpaca Cushion Cover 4 Alpaca Cushion Cover 6

Kuusi koreineen löytyy täältä, ja valkoiset koristeet puolestaan täältä.

Tänään nappasin kaupasta mukaani myös pari nippua valkoisia kerrottuja tulppaaneja. Ai että mutta on kauniita, ja niissä on vieno lupaus myös keväästä. Vajaa kuukausi, ja päivä taas alkaa pitenemään, joten eiköhän tästäkin pimeydestä vain selvitä!

Alpaca Cushion Cover 7 Alpaca Cushion Cover 9

Jos muuten tykkäätte tuosta tyynynpäällisestä, voisin varmaan saada myös yhden arvottavaksi teille!

Mutta nyt, arvatkaapas mihin mä riennän? No makkaria maalaamaan! Josko se yhteistyöllä etenisi vähän vauhdikkaammin. :)

Ihanaa iltaa!


8 Responses to “White like a Christmas”

 1. Auli Lievonen sanoo:

  Ihana tyynynpäällinen ja juuri valkoisena!

 2. Minna sanoo:

  Aivan ihana tyyny! Voisin ottaa sen ihan ilman arvontaa, en koskaan voita arvonnoissa.
  Mukavaa viikonloppua!

 3. Martta sanoo:

  Kaunis tuo kuusi, tuo kivasti tunnelmaa noiden kalusteiden rinnalla. Ja valkoisia tulppaaneja, niitä täytyy kyllä yrittää itsekin löytää tähän harmauden karkotukseen. Tsemppiä rempan loppurutistukseen! Niin, ja peukku paikallisaviisin aukeamalle :)

 4. Anita sanoo:

  Tyyny on i-ha-na. Samoin tuo kuusi, karun kaunis komistus :)

 5. Nanna sanoo:

  Joko voin ilmoittautua osallistujaksi arvontaan? ;)

  Mukavaa viikonloppua ja voimia loppurutistukseen – sehän on vain ihan pikkuinen duuni siihen verrattuna, mitä kaikkea olette jo tehneet, eikö! Ja ajattelehan, miten upea lopputulos tulee olemaan… ;)

 6. Anu-Maria sanoo:

  Tyyny on super ihana! Olisi täydellinen yksilö myös meille ;)

 7. tiitu sanoo:

  Tykkään!

 8. Nidivi sanoo:

  Tyyny on ihan täydellinen! Arvontaa pystyyn vain ;)