Vaihtelu virkistää

05.3.2016

Huh ja puh, täällä on vietetty päivä tehokkaasti siivoten. Ja hei, nyt on ne ikkunatkin puhtaat, eli kevätaurinko saa ihan vapaasti paistella!

Tässä päivän aikana on karsittu tavaraa niin keittiön kaapeista, kuin hyllyiltäkin. Muutenkin puhdistettu paikkoja liiasta roinasta, ja nyt sekä tuntuu, että näyttää hyvältä. Hassua, että tavarat vain jämähtävät paikoilleen, eikä niitä sitten tule sen enempää siirreltyä, vaikka oikeasti on ihan piristävää järjestellä avohyllyt ja senkinpäälliset uudelleen.

Olohuoneeseen on jo pitkään ollut mietteissä uusi sohvapöytä, ja vaikka sellaista ei vielä ole hankittukaan, viritin tarjotinpöydän tarjottimen vaihteeksi seinää vasten. Se on niin kaunis ihan tuollaisenaankin. Tänään tehtiin myös päätös sängyn vaihtamisesta. Rautasänky saa väistyä yksinkertaisemman päädyttömän runkopatjaversion tieltä.

Vaihtelu todellakin virkistää – ja siisti koti piristää. :)

Mutta nyt leppoisaan lauantai-illan viettoon!

Tallenna


6 Responses to “Vaihtelu virkistää”

 1. Elisa sanoo:

  Oikein kivalta näyttää tolleen seinää vasten. Meillä on melkein samanlainen sänky kuin teillä ja samat suunnitelmat. Unelmissa siintää jo sänky ilman päätyjä, jonka jalkopäähän saa penkin. Anttilassa oli aika kiva musta (Happy) alessa, mutta katsotaan mitä muuta tässä kevään aikana osuu silmään. ;)

  • Vähän samat penkkiajatukset täälläkin. Jotenkin nuo päädyt vievät ihmeellisesti sitä avaruutta huoneesta. Aikansa kutakin. :)
   Mä luulen, että aluksi meillä laitetaan vaan runkopatjoihin jalat, ja katsotaan sitten mihin päädytään. :)

 2. Saija sanoo:

  Sänky ilman päätyä on huippu! Ei kolise pää mihinkään kovaan kesken unien eikä kolise ja kilise sormukset ym. päätyyn kun vähänkin kädellä hipaisee. Hyvältä näyttää nurkka!

  • Mulla on harvemmin sormksia nukkuessa, mutta jalat jää ikävästi tuonne kaltereiden väliin, jos ei ole asetellut päätään ihan toiseen päätyyn ylös asti. :D

 3. Hihi mä olenkin viimeaikoina katsonut sun pinnailuja sillä silmällä, että yksinkertaisempi viehättää :) Sama täälläkin. Mä haluaisin ihan hirmuisesti Ikean Nordli-sängyn, koska se on simppeli, mutta ryhdikäs.

  • Ai näkyykö se sieltä? :D Noh, kai se tulee väkisinki, kun feedille alkaa tulvia vähän yksinkertaisempaa. :)

   Mä en oikein haaveile mistään sängystä. Mennään varmaan tovi ihan vaan runkopatjoilla ja mietitään mikä se meidän juttu oikein on. :)