tuoreeks, terveeks, tulevaks vuodeks

20.3.2016

Vitsoja ja palkkoja. Niitä on palmusunnuntai lapsille.

Me käytiin tänäkin vuonna vain muutamassa paikassa, neljässä ihan tarkalleen. Silti suklaasaalis oli sen verran iso, että eiköhän siitä hetkeksi riitä.

Kierros aloitettiin aamupäivällä mieheni isovanhemmilta ja päätettiin juuri minun vanhemmilleni. Että ihan koko päivän ohjelma saatiin tästäkin, ja onneksi ei ihan suklaamunilla jouduttu elämäänkään, vaan mummu laittoi ruokaa niin kisalle, noidalle kuin kuskillekin. Kiva päivä, aurinko paistoi ja tässä on taas paljon mukavaa muisteltavaa.

Suloista palmusunnuntain iltaa teille kaikille. Koitanpas kuroa nuo kommenttien vastailut illalla kiinni.


3 Responses to “tuoreeks, terveeks, tulevaks vuodeks”

  1. Niin suloisina teidän lapset! :) Me ei tänä vuonna lähdetty virpomaan. Pikkutytöt ovat olleet koko loppuviikon sairaina, joten karattiin sitten pojan kanssa viettämään kahdenkeskistä aikaa Helsinkiin. Oli oikein ihana palmusunnuntai näinkin vietettynä! :) Ihanaa uuttaa viikkoa Emilia! <3

    • Hurjasti paranemista ja toipumista sinne.♡ Aika paljon on kaikenlaista flunssaa liikenteessä. :( Ja mitäs sitä välttämättä virpomaan, oikein hyvältä kuulostaa tuo Helsinkiin karkaaminenkin. :)

      Ihanaa uutta viikkoa sinne myös. Toivotaan, sellaista vähän keväisempään suuntaan menevää, ja ehdottomasti ainakin aurinkoista! :)

  2. Marjah sanoo:

    Suloisia!!