Hymyile itsesi Madridiin!

21.4.2016

Koska hymyilit viimeksi? Aamulla, kun nostit unisen ja lämpimän lapsen sängystä syliisi? Luettuasi työkaverin sarkastisen viestin, tai kenties ihan vain laittaessasi nenäsi raikkaaseen kevätaamuun? Vai tuntuuko, että hymyileminen on viime aikoina yksinkertaisesti unohtunut; naama on jäänyt peruslukemille, eikä silmätkään enää jaksa loistaa?

Lähdin mukaan Indiedaysin ja Yotuelin yhteistyöhön, jossa on tarkoitus herätellä hyytyneitä hymyjä ja etsiä mainoskasvo Yotuelille. Nyt haluan innostaa teitä kaikkia rohkeuteen, sillä tällä kertaa se palkitaan oikeasti tosi huipulla palkinnolla!hymy 5

Jäikö mallinura syystä tai toisesta aikanaan kokematta? Ei hätää, koskaan ei ole liian myöhäistä!

Nyt ei tarvitse olla sen enempää kesäkunnossa, kuin talvikunnossakaan, eikä tässä kisassa tarvitse pyöriä tuomariston edessä bikinit päällä. Unohda duckface, sillä nyt etsitään aitoa ihmistä, jonka kasvoilta paistaa elämänilo, positiivisuus ja oikea asenne. Valloita maailma hymyllä, joka tulee sydämestä ja eletystä elämästä ja anna sen tuikkia myös silmissäsi!

hymy 1

Tämä ”mallikilpailu” on avoinna kaikille 18 vuotta täyttäneille ja tapahtuu Instagramissa. Kilpailuun osallistut jakamalla kasvokuvan itsestäsi hashtagilla #eimitäänsalattavaa. Palkintona on (mallisopimuksen lisäksi) viikonloppumatka Madridiin, jossa voittaja pääsee hampaidenvalkaisuun yksityisklinikalle. Nyt siis rohkeasti omat kasvot peliin!

idhymy-4

Yotuel on apteekeista, Stockmann ja Sokos -tavarataloista sekä Emotioneista löytyvä tuoteperhe turvalliseen hampaiden kotivalkaisuun. Hammaslääkäreiden kanssa kehitetystä sarjasta löytyy tuotteet päivittäiseen käyttöön ja vaarattomaan hampaidenvalkaisuun. Tuotteet eivät vahingoita kiillettä ja valkaisevan ominaisuutensa lisäksi ne ehkäisevät tehokkaasti reikiintymistä.

Sain testikäyttöön Yotuelin valkaisevia, sekä tummentumia poistavia tahnoja ja kevään aikana palailen vielä niidenkin tehoon ja vaikutuksiin.

hymy 3

Nyt haluan kuitenkin innostaa teidät kaikki mukaan Instagramkilpailuun. Mikäli sinulta ei vielä tässä vaiheessa Instagram-tiliä löydy, Madridin matka voisi olla aika hyvä syy sellaisen perustamiseen! 🙂

hymy 2

Hymy syntyy monestakin syystä ja tarttuu helposti ihmisestä toiseen. Hymyillä voi myös ilman syytä ja itse asiassa juuri niin pitäisi joskus muistaa tehdäkin, sillä hymyillessä meitä myös hymyilyttää enemmän. Hassua, eikö vain? 🙂

Kisan voittajia valitaan kaksi, joten voittomahdollisuudet ovat tällä kertaa tuplat. Kilpailun ohjeet ja säännöt löydät Valkaiseva totuuskampanjasivulta.


2 Responses to “Hymyile itsesi Madridiin!”

  1. Marjah says:

    Kyllä nämä aina suuhygienistiä kiinnostaa 🙂

Kommentoi