Entäpä vaaleanpunainen?

20.5.2016

Jonkinnäköinen värien viikko tästä on selvästikin vihkiytymässä! Jos maanantaina mentiin päin sinistä, niin nyt rymistellään vuorossaan vaaleanpunaiseen. Täytyy myöntää, että jos sininen oli vuosia vähän jäähyllä, ei vaaleanpunainenkaan varsinaisesti suosikkini ole ollut.

Samalla kuitenkin kun tilasin makuuhuoneen uuden penkin, näppäilin ostoskoriin (jossakin selittämättömässä mielentilassa) myös pari vaaleanpunaista tyynynpäällistä. Tässä kun niitä on viikon verran katsellut, väriin on aika kivasti jo tottunut.  Tänään nappasin vielä ruokakaupasta vaaleanpunaisen liljapuskan sävyä korostamaan, ja ai että mutta tykkään!

vaaleanpunaista 3 vaaleanpunaista 4 vaaleanpunaista 5vaaleanpunaista 2 vaaleanpunaista 6

Kenties tästä kehkeytyykin vielä ihan värikylläinen koti. Tai sitten ei. Onneksi mieli saa muuttua, ja väriä voi lisätä ja poistaa aika helposti!

Ihanaa viikonlopun aloitusta!

Tallenna


2 Responses to “Entäpä vaaleanpunainen?”

  1. Hih, kevät tekee tehtävänsä. Mutta tiedätkö, näyttää tosi hyvältä. Nuo kukat harmaata tarjotinta vasten ja tuossa maljakossa + hempeät tyynyt sohvalla on tosi raikkaat. Jotain tässä itsellänikin tapahtuu, kun välillä tartun vaaleanpunaisiin kukkiin kaupassa, ikä! 😀

  2. Hurmioitunut says:

    Minäkin olen kääntänyt kelkkaani värien suhteen. Ennen en voinut kuvitellakaan mitään hempeitä pastellisävyjä, mutta niin vain on vaaleanpunainen hiipynyt asusteissa vaatekaappiin. Ei tosin kodin sisustukseen vielä, mutta kyllä siinä värissä näin keväällä/kesällä on jotain kaunista ja herkkää. ^^

Kommentoi