uusi “sängynpääty”

28.6.2016

Joskos sitten jotain muutakin kuin juhannusta!

Makuuhuone on saanut pikkuisen uudistusta sängynpäädyksi hankkimaani Love Warriors -julisteen avulla. Kuva on oikeasti todella ihana ja sen kokoinen, ettei näytä 180 senttisenkään sängyn yläpuolella postimerkiltä. Olin jo täysin varma, etten halua mitään varsinaista sängynpäätyä, mutta erilaiset taulut ja julisteet ovat siitä kivoja, että niitä voi käyttää kyllä muuallakin.

love warriors 1

Mielestäni kuva ei kaivannut kehyksiä, vaan sille riittää pienet nipsut, jotka roikkuvat nauloissa. Naulatkin ovat sen verran pienet, että niiden jäljet eivät haittaa, vaikka kuvan jonnekin muualle tahtoisinkin siirtää. Ja tipalla kalkkimaalia ne voi peittää täysin.

love warriors 2

Makuuhuone sai myös uudet valaisimet. Kuten niistäkin jo aikaisemmin kirjoitin, halusin sängyn molemmin puolin erilaiset valot, koska karsastan parillisia yöpöytiä ja yövaloja. Musta lattiavalaisin on Olsson & Jensenin mallistosta ja messinkinen pöytävalaisin Tine K:n. Tuohon pöytävalaisimeen pitäisi vielä ostaa kaunis lamppu, koska nuo nykyaikaiset perusledit eivät juuri imartele ulkonäöllään.
Tinen bambujakkara sopii pariksi sängynpäädyn penkille, ja sulautuu joukkoon aika huomaamattomasti.

love warriors 3 love warriors 5love warriors 4

Pahoittelut kuvien laadusta, ne ovat vähän hämärässä otettuja, koska tänään on ollut taas melkoinen kiire paikasta toiseen. Mutta hei, hyviä juttuja on tullut tänään eteen! Nimittäin silmälääkärikäynti esikoisen kanssa oli melkoisen vapauttava! Hyvästi silmälasit ainakin toistaiseksi. Poika saa aloittaa tokanluokan ilman rillejä! 🙂

Ja nyt valmistautumaan illan urheilukilpailuihin. Onneksi aurinko paistaa, ja ilma on taas varsin kesäinen.

Tallenna


11 Responses to “uusi “sängynpääty””

  1. Wonderful impressions from a sleeping room, the Interieur is very elegant.
    Kind regards, Lucia

  2. idahhh says:

    Oi, nyt olet saannut päätettyä yöpöydät ja -valaisimet. Ja super hienolta näyttää!! 🙂 juliste on kuin piste i:n päälle <3 aurinkoisia päiviä sinne!

    • No juu, nyt on vähän taas edennyt tämäkin projekti. Tosin valaisimet on mietitty niin, että ne sopivat minne vain, ja aina voi tietysti kieputtaa niitä pitkin taloa. 🙂 Mutta just nyt tykkään näin! 🙂

      Ihanaa kesäviikkoa! 🙂

  3. inni says:

    Voi miten teillä on kaunista ja tyylikästä j silti niin kodikasta!

  4. Lisbet says:

    Ihana!!!

  5. Salla says:

    Kaunista, mutta pakko todeta, että pidin entisestä makuuhuoneestanne enemmän. Se oli persoonallinen. Nykyinen on muodikas, mutta ei eroitu sadoista vastaavista.

  6. Linda says:

    Ihanan näköistä <3 jätte vackert! Mistä olet ihanan taulun löytänyt??

Kommentoi