Uudet löydöt ja vanhat suosikit

25.8.2016

Heipsan!

Kosmetiikkajuttuja tähän väliin, eli muutama tax-free-ostos maanantailta.

Olen kosmetiikan suhteen sellainen jämähtäjäluonne, mikä johtuu ehkä vähän siitäkin, että valikoimat kotiseudulla on jokseenkin huonot, ja sitten aika paljon niitä muualta ostettavia tulee “tilattua” ystävien kautta. Joskus välillä on kuitenkin aivan ihana heittäytyä kokeneen ja ammattitaitoisen myyjän vietäväksi, ja kuunnella ne ihanat esitelmät kustakin tuotteesta, sekä saada neuvoja niin ihonhoidon, kuin värikosmetiikankin kanssa.

Estelle&Thild

Olen asettanut itselleni tavoitteeksi testailla myös luonnonkosmetiikkaa, eli kartoittaa niitä luonnollisempia mahdollisuuksia kosmetiikan saralla. Viimeisen innostuksen aiheeseen sain teiltä Pahuksen couperosa -postauksen kommenteissa.
Estelle & Thild
on ruotsalainen brändi, jonka tuotteisiin törmää väkisinkin ruotsalaisessa mediassa. Tuotteet on pakattu kauniisti ja houkuttelevasti, kuten tosin aika moni muukin kosmetiikkatuote. Koska sarja on minulle täysin uusi, valitsin siitä nyt pari tuotetta kokeiluuni.

Estelle & Thildiltä mukaan tarttui myyjän suosituksesta Anti-Age-seerumi ja silmänympärysvoide. Vaikka tämä sarjan hoitavin hoitolinja on määritelty sinne n. 40v iholle, tulimme siihen tulokseen, että voin ihan hyvin käyttää tuotteita kuuriluonteisesti. Tuo seerumi on kuulemma valittu Ruotsissa parhaaksi seerumiksi, eikä siis vain luonnonkosmetiikan sarjassa, vaan ihan kaikkien seerumeiden joukosta. Se ei ole liftaava, eli tuote vaikuttaa enemmänkin pehmentämällä ihoa. Parin käyttökerran jälkeen sanoisin, että tuote on hyvin imeytyvä ja riittoisan oloinen, mutta niitä tuloksia ei nyt tietenkään voi raportoida tässä vaiheessa. 🙂

Silmänympärysvoide on sitten liftaavaa sorttia, ja kieltämättä taviskosmetiikkaan tottuneena koostumuksen pieni “puuroisuus” tuntui vähän oudolta. Mutta voide vaikuttaa hellävaraiselta herkällekin silmänympärysiholleni. Ainoa miinus on pumppupullon annostelija, josta tulee helposti otettua liika. Pitää siis opetella painamaan pumppua ihan pikkuisen, ettei hyvä aine mene hukkaan.

Samalta merkiltä nappasin mukaani myös sävyttävän huulivoiteen, ja kyllä, sen punaisimman mahdollisen! Vielä en ole valmis punaiseen huulipunaan, mutta tällä on turvallista aloittaa. 🙂

Sensai Chanel

Mulla on myös joitakin sellaisia kosmetiikkasuosikkeja, joita en oikein osaa vaihtaa, vaikka muita kokeilisinkin. Toinen on Sensain 38°c ripsari, josta tosin olen vuosien saatossa päivittänyt itselleni käyttöön sen ripsiä pidentävän version. Toinen ikisuosikkini on Chanelin kynsilakat, joista tykkään sekä kestävyyden, että levittyvyyden vuoksi. Tällä kertaa matkaani lähti tumma syyslakka alennuskorista.

Nyt taitaakin kosmetiikkatilanne olla niin meikkipussissa, kuin kylppärin kaapissakin, sellaisessa kunnossa, että ihan vähään aikaan ei tarvitse mitään hankkia. Paitsi tietysti jätän option siihen punaiseen huulipunaan, jos jossain kohtaa syksyä oikein innostun punahuulista. 🙂

Kaunista torstaita!


Kommentoi