Kakun paikka!

21.10.2016

Perjantai! Ja täällä alkoi myös lapsilla viikon loma. Johan siinä on syitä kakulle kerrakseen, joten tänään herkutellaan mutakakulla. Mutakakku on helppo herkku, johon ei tarvita kummoisiakaan aineksia. Toki riippuu taloudesta, löytyykö kaapista suklaata, meillä niin ei pääse kovin usein käymän, mutta poikkeus vahvistaa tämänkin säännön.

Mutakakun helppo ohje löytyy tästä vanhasta Piece of cake -postauksesta, joten en rustaa sitä nyt tähän uudelleen. Tällä kertaa kuorrutin kakun voilla notkistetulla suklaalla, jotta saadaan varmasti suklaaöverit.

mutakakku 2mutakakkua-2mutakakku 11mutakakku 8mutakakkuamutakakku 3

Varsin suklainen päätös perjantain päivälliselle.

Ihanaa viikonlopun aloitusta!


4 Responses to “Kakun paikka!”

  1. Sara S says:

    Oh herkullisen näköinen kakku ja ihanat leivontakuvat. Helsingissä on niin kurja ( kylmä ja tuulinen ) ilma, että tänään voisi vaikka olla leivontapäivä 🙂

    Rentoa viikonloppua !

    • Täällä on myös ollut hyytävän kylmä päivä. Pari astetta lämmintä ja navakka kylmä tuuli. Tuntuu miltei talviselta!
      Mutta kuuma kahvi ja pala kakkua tuntuukin ihan tosi ihanalle tällaisena päivänä. Eli ehdottomasti niitä leivontakelejä. 🙂

      Ihanaa viikonloppua!

  2. Mutakakku on myös meidän herkku 🙂 Täällä on syysloma juuri lopuillaan. Ihana viikko kotoillen ja päiväretkiä tehden. Kelit on olleet aivan superhyvät. Kylmäkään ei haittaa, kun aurinko paistaa. Mukavaa syyslomaa!

    • Voi toivottavasti täälläkin paistaisi ensi viikolla. Nyt on ollut enemmän sitä harmaata, ja kylmyyskin tuntuu ehkä juuri siksi niin kylmältä.
      Me koitetaan nauttia lomasta ja haukata happea keleistä huolimatta.

      Suloista viikonloppua ja mukavaa arkeen paluuta. ♡

Kommentoi