Perjantain hygge

28.10.2016

En tiedä onko se ikä vai mikä, mutta tuntuu, että suhtautumiseni viikkoon on muuttunut. Joskus muinoin sitä aina odotti perjantaita kuin kuuta nousevaa, mutta nykyisin se tuo yleensä tullessaan myös tunteen siitä, että tämäkin viikko kului aivan liian nopeasti.

Toki edelleen odotan viikonloppuja, ja perjantai on yksi viikon parhaista päivistä, mutta silti tuntuu, että aika myös kuluu aivan liian nopeasti. Tunne on luonnollisesti vahvimmillaan näin syyslomaviikon jälkeen, kun huomaa, ettei yhteen viikkoon sitten mahtunutkaan niitä kaikkia suuria suunnitelmia. Ikkunat jäi pesemättä ja kaapit siivoamatta, mutta onneksi ne tärkeimmät tuli tehtyä. Nukuttiin lasten kanssa pitkään, ja vietettiin kiireettömän huoleton viikko pikkutiikeriä paijaten.

Ainakin täällä on ollut muuten niin pimeä ja musta viikkoa, että kynttilävarastot ovat huvenneet oikein vauhdilla. Täydennystä pitääkin hommata aika nopealla aikataululla. Tämän syksyn yksi sisustushankinnoistani on ollut ENO Studion Multi Candle Pin -kynttelikkö, joka luonnollisesti nostaa myös kynttilöiden kulutusta. Sopivan simppeli valontuoja keittiön pöydälle.

multi candle pin 1multi candle pin 2 multi candle pin 3

Ensi viikolla jatkuu arki, mutta nyt nautitaan ensin viikonlopun verran kiireetöntä tunnelmaa.

Suloista perjantai-iltaa. ♡

Tallenna

Tallenna

Tallenna


6 Responses to “Perjantain hygge”

  1. Nonna says:

    Ihana hygge sulla siellä! Tuo kynttelikkö on kaunis. Kyllä niitä siivouksia ehtii, syyslomanne kuulostaa oikein passelilta!
    ps. Onnea pikku tiikeristä!

  2. Jes, kiitos muistutuksesta! Tämähän kynttelikkö jäikin viime talvelta minunkin päähän kummittelemaan ja täytyy se jostain metsästää meillekkin. Super ihanan näköisiä kuvia teiltä <3

  3. Pia says:

    Kynttelikkö on ihana! Olen tätä jo pidempään ihastellut, mutten vielä itselle hankkinut. Nyt tuntuu kuitenkin olevan joka paikasta loppu. 🙁 Saako udella mistä tilasit / ostit omasi? 🙂

Kommentoi