Joulu tuli taloon

14.12.2016

Hiphei, mussukat!

Synttäreistä päästiin, niin johan se on joulun vuoro. Ja joulu on tullutkin meille parin viime päivän aikana oikein kunnolla. Tänään hain kukkatilaukseni, ja nyt kuistilla on mukavan kukikas joulutunnelma. Ai että, kukkia ei kai koskaan voi olla liikaa!?

Tälle illalle on vielä yhtä jos toistakin puhdetta, mutta ajattelin kuitenkin jakaa tämän talvisen kukkaloiston teidänkin kanssa.

joulukukkia 1 joulukukkia 2 joulukukkia 3 joulukukkia 5 joulukukkia 6 joulukukkia 7

Iloa iltaanne!

Tallenna


12 Responses to “Joulu tuli taloon”

  1. MamaEle says:

    Ciao!
    Kauniita ovat,oi.
    Täällä köhitään ja kuumeillaan,ei kukan kukkaa missään.. onneksi ensi viikko aikaa laittaa joulua.. ja juosta paniikissa ostamassa lahjat .

  2. seija says:

    Kukkia ei koskaan ole liikaa! Ihania kukkia ja niin jouluinen fiilis,kaunista

  3. Jenni says:

    Näistä kauniista kukkakuvista kyllä tulikin iloa 🙂 Ihanan runsas kukkamäärä, näyttää kuitenkin kauniin rauhalliselta kun värejä ei ole liikaa. Mitä lajia nuo leikkokukat ovat? Noita eukalyptuksen oksia onkin näkynyt tämän joulun alla paljon, haaveilen niistä omaan kotiinikin. Ovatko ne siis ihan kuivia, vai tarvitsevatko ne vettä?

    • Valkoisen ja vihreän liitto on yksinkertaisen kaunis!

      Valkoiset leikot ovat sekä hyasintteja, että anemoneja, eli kruunuvuokkoja.
      Eukalyptus lajikkeita on todella paljon, ja isolehtiset niistä ovat nyt ehkä enemmän huudossa. Ne tosiaan ovat ihan tuoreita, eli maljakossa lämpimässä vedessä. 🙂

  4. -A- says:

    Piti kirjoittaa, että kauniita kukkakuvia. Hyasintit kurkkupurkissa ovat viehättäviä. Hyasintintuoksu on huumaava…kukkailoa viikkoon!

    -A-

    http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de

    • Hyasintit ovat kyllä ihania! Harmittelen aina, että ne meillä Suomessa liitetään liian vahvasti jouluun, sillä itse pidän hyasinttia myös yhtenä kevään parhaista kukista. 🙂

      Kaunista jouluviikkoa sinne! ♡

  5. minna says:

    Kauniit kukat, varsinkin nuo leikkokukat.

  6. Outi says:

    Ihania kukkia Emilia! Valkoiset kukat on niin kauniita.
    Mistä otit kukkatilauksesi?
    Ihanaa joulun odotusta ❤️

    • Käytän Pehtorskaa, kun se on tuossa liki ja siellä käy Huiskulan auto. Harvemmin mikään valmis, tai kylmäkaapin valikoima miellyttää, mutta itse tilaamalla saa sitten mieleistään. 🙂

      Ihanaa jouluviikkoa! ♡ Kunpa nyt ei lumet vallan sulaisi pois!

Kommentoi